Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo garais sistemos

laukiu ir as ispudziu bigsmile.gif dabar beta.lt kaip tik akcija jam paskebe smile.gif plius galima dar 10 Lt nuolaida jam gauti per beta.lt/alio bigsmile.gif
Atsakyti
O aš pasirinkau Krinonos
http://www.krinona.l...p...953&lang=lt
[/quote]

apelsinuke, gal galit parašyti, kaip sekasi darbuotis su šiuo prietaisu, ar pateisina lūkesčius? ar naudingas?
Papildyta:
QUOTE(minne @ 2012 08 28, 17:24)
Būtent šį yra pirkusios dvi mano draugės. Viena grąžino kitą dieną - rankena sakė siaubingai nestabili, smukčiojo, neįmanoma plauti buvo. Kita grąžino po mėnesio - užkalkėjo, nors pildavo tik vandenį pirktą iš parduotuvės, taip pat skundėsi nepatogia rankena. Buvau susigundžius ir aš šia akcija, tačiau pasidomėjus nusikračiau tos minties ir užsisakiau ŠITĄ. Šiandien išsivaliau visus namus, nu liuksinis daiktas thumbup.gif  Pas mane visur parketlentės, gyvūnai ir vaikai, tai turbūt buvo ideliausias pirkinys namų švarai  thumbup.gif Tikrai esu patenkinta bigsmile.gif
Pristatė tikrai per dvi dienas  mirksiukas.gif

user posted image

minne, gal galit plačiau papasakot, kaip sekasi darbuotis su šiuo aparatu ax.gif ar pateisino jūsų lūkesčius panaudojus ilgiau? o pvz kilimus valant garais, tai jis gi nesusiurbia nieko, viskas lieka ar kaip? mes turim šuniuką, tai galvoju, ar geriau pirkti siurblį, ar valantį garais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubinuolė: 11 lapkričio 2012 - 12:27
QUOTE(robertiki @ 2012 08 27, 11:22)
Gal atsirado bandziusiu siandien grupiniam nuolaida siam garu prietaisui [url=http://grupinis.lt/kaunas/akcija/500866570/169-lt-uz-365-lt-vertes-kokybiska-ir-praktiska-daugiafunkci-garais-valanti-prietaisa-super-steam-cleaner-5-in-1]SUPER STEAM CLEANER 5 IN 1[url]

Sugedo man jis po 3 naudojimu, bet as pati kalta, pirkau is kazkokio vyro per skelbiu puslapy, ale naujus veza is Anglijos...aisku nei kvito neparase, nei garantijos, atseit jeigu kas blogai, tai paskambink jam.....bandziau skambint, tel. isjungtas, na karoce....bet pataise man ji uz 50lt. O kas liecia valymo, tai patinka jis man, as be jo kaip be ranku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robkytexex: 08 sausio 2013 - 17:06
Sveikos šiandien masinis.lt siūlo pirkti "Super Steam Cleaner 5 in 1" valymo prietaisą už 174 Lt. http://masinis.lt/vi...mpaign=20130122
Kaži ar jis pasiteisina naudot lovoms, kilimams grindims? Ar geresnis tas aukščiau aprašytas iš Senukų?
Atsakyti
Sveikos,

jei kuria domins sis prietaisas: EKSEN KEXN-93 - Garų purkštuvas is Krinonos - atsiliepimus per A.Z. duosiu, nes zinau kas turi.... bet jie bus ne itin teigiami... wink.gif
Atsakyti
Galvoju isigyti tokia sluota grindims plauti. Ar turit kas? labai buciau dekinga uz atsakyma.
http://krinona.lt/in...id=2604&lang=lt
Atsakyti
Merginos,gal turit atsiliepimu apie sita?Aciu
http://beta.lt/klaip...track_type=more
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2012 11 05, 14:28)
gal pasidalintumete dabar savo ispudziais? ar tikrai pasiteisino?

Ir aš laukiu pasakojimo apie šį agregatą biggrin.gif
Atsakyti
Šendiena nusipirkau VALYMO GARAIS ĮRENGINYS (DR3280) (CLATRONIC) .Jau išbandžiau truputi.Išvaliau mikrobangės kampus.Pasakysiu taip,stebuklų tikrai nedaro,bet darbą ženkliai palengvina. thumbup.gif Kadangi šendien tik išbandžiau ar veikia,tai kaži ko įpatingo nepasakysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukė @ 2013 03 10, 21:32)
Šendiena nusipirkau VALYMO GARAIS ĮRENGINYS (DR3280) (CLATRONIC) .Jau išbandžiau truputi.Išvaliau mikrobangės kampus.Pasakysiu taip,stebuklų tikrai nedaro,bet darbą ženkliai palengvina. thumbup.gif Kadangi šendien tik išbandžiau ar veikia,tai kaži ko įpatingo nepasakysiu. 4u.gif

lauksiu daugiau atsiliepimu po ilgesnio pabandymo 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 03 12, 00:18)
lauksiu daugiau atsiliepimu po ilgesnio pabandymo  4u.gif  ax.gif

Mes jau sita daikciuka naudojam kelis menesius. Spejom susidraugauti drinks_cheers.gif, nors is pirmo pabandymo kazkaip nusivylem, bet po truputi prisijaukinom ir ismokom su juo tvarkytis ax.gif
Pritarsiu jau ne karta cia issakytai nuomonei, kad stebuklu nepadaro, bet darba palengvina. Toks kasdieniam naudojimui nepasakyciau, kad patogu, bet jau kai apsiimi rimtesniam namu susitvarkymui, tai tikrai pravercia. Kol kas pvz mikrobanges, ar virtuves plytelems valyti neatradau nieko pataogesnio biggrin.gif. I viena ranka aparata, i kita sluoste ir pirmyn biggrin.gif. Zodziu, labai gerai pavirsiam kuriems reikia dregmes (gal net kartais kokios svelnios chemijos). "apgarinu" paskui sluoste nusausinu ir thumbup.gif. nereikai lakstyt simtus kartu sluoste plaut kol valikliu likucius nuvalai. Taip pat smagiai grindys plaunasi (aisku pries tai geriau issiurbti dulkes ir siuksliukus wink.gif). Laukiu siltesniu oru, kad isbandyciau su langu valymu.
Trukumai: nepatinka, kad laidas gana trumpas ir nesusivynioja (pvz siurblio susitraukia i vidu, o cia ne). Vienas mazas sepetukas kazkodel labai greitai "susidroze". Ir siaip dar papildomas griozdas namuose biggrin.gif (pries perkant numatykite vieta kaip dar vienam siurbliui wink.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katane: 12 kovo 2013 - 14:50
QUOTE(katane @ 2013 03 12, 14:49)
Mes jau sita daikciuka naudojam kelis menesius. Spejom susidraugauti  drinks_cheers.gif, nors is pirmo pabandymo kazkaip nusivylem, bet po truputi prisijaukinom ir ismokom su juo tvarkytis  ax.gif 
Pritarsiu jau ne karta cia issakytai nuomonei, kad stebuklu nepadaro, bet darba palengvina. Toks kasdieniam naudojimui nepasakyciau, kad patogu, bet jau kai apsiimi rimtesniam namu susitvarkymui, tai tikrai pravercia. Kol kas pvz mikrobanges, ar virtuves plytelems valyti neatradau nieko pataogesnio biggrin.gif.  I viena ranka aparata, i kita sluoste ir pirmyn biggrin.gif. Zodziu, labai gerai pavirsiam kuriems reikia dregmes (gal net kartais kokios svelnios chemijos). "apgarinu" paskui sluoste nusausinu ir  thumbup.gif. nereikai lakstyt simtus kartu sluoste plaut kol valikliu likucius nuvalai. Taip pat smagiai grindys plaunasi (aisku pries tai geriau issiurbti dulkes ir siuksliukus wink.gif). Laukiu siltesniu oru, kad isbandyciau su langu valymu.
Trukumai: nepatinka, kad laidas gana trumpas ir nesusivynioja (pvz siurblio susitraukia i vidu, o cia ne). Vienas mazas sepetukas kazkodel labai greitai "susidroze". Ir siaip dar papildomas griozdas namuose biggrin.gif (pries perkant numatykite vieta kaip dar vienam siurbliui wink.gif)

Pritariu dėl laido,bet pritaikiau jam prailgintuvą ir apie jį jau pamiršau(na ,kad nesusitraukia aišku irgi ne ką ,bet gražiai suviniojus irgi jokio vargo.
Atlikti darbai WC dangtį išblizginau kaip naują thumbup.gif Ko nepavykdavo padaryt jo pilnai neišsukant,maža to dar turėdavai užmirkyt,kad iš landelių išgramdyt.Dabar net išsukt nereikėjo darais iš visų landų išpučiau thumbup.gif
Kas liečia grindis,vakar tikrai išploviau,bet prisikankinau,gyvenk ir mokykis neišsiurbiau,o su visom grožybėm(šuns kailis,dulkės) brūžinau,tai teko ne kartą išplaut šluostę ,bet kaip sakoma iš klaidų mokomės,šendiena prieš plaunant būtinai išsiurbsiu arba ,bent sušluosiu thumbup.gif Beje jai jau paminėjau šluostę,šita šluostė kuri yra komplektacijoje,gal ir gera,bet ....pvz grindim kuo puikiausia priderinau nupirkau ploną grindų šluostę(kur ant šluotų užsideda) ir galiu pasakyt SUPER.Kas liečia laminatas po garų valymo atrodo kur kas gražiau nei po vandens ir šluotos pagalbos.
Kol kas tiek,pasidalinsiu dar daugiau kai kažką dar nuveiksiu thumbup.gif
Iš principo pasakysiu aparatukas tikrai geras,didžiausias minusas,gal tas ,kad jai įpili 1,5l vandens tenka kokių 10min kol pasiruoš darbui,bet man tai netrugdo,kol aparatas ruošiasi darbui,aš randu kuo užsiimt thumbup.gif
Atsakyti