Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo garais sistemos

QUOTE(Taki @ 2012 05 29, 08:21)
gal kas nors temoje pasidalintu patirtimi: ar drabuzius kas nors lygina ant pakabu ir garais. Na, ta prasme, ar kas turi toki garini daikta, kuris islygina sunkiai prieinamas vietas ir kabancius drabuzius?

As turiu toki daikta 4u.gif Tiesiog tas pats garinis kercheris SV1902, bet turi dar papildoma funkcija, pridejus spec.lygintuva-lyginti rubus su aukstu slegiu ir garu. Lyginti galima sulankstyta patalyne, as pvz lyginau pakabintas uzuolaidas. Labai smagiai lyginosi, tik kad ranka nutirpo laikyti iskelus lygintuva, vis tik jis kokius 3kg sveria.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 05 29, 17:04)
As turiu toki daikta 4u.gif Tiesiog tas pats garinis kercheris SV1902, bet turi dar papildoma funkcija, pridejus spec.lygintuva-lyginti rubus su aukstu slegiu ir garu. Lyginti galima sulankstyta patalyne, as pvz lyginau pakabintas uzuolaidas. Labai smagiai lyginosi, tik kad ranka nutirpo laikyti iskelus lygintuva, vis tik jis kokius 3kg sveria.

aciu uz atsakyma.

O matau vis bazeje pardavejos drabuzius lygina su tokiu kaip siurblys mechanizmu.As irgi turiu Philips lygintuva, kuris gali atseit lyginti vertikaliai.
Tik palaikyk,kad gudrus, ta lygintuva vertikaliai doh.gif
Atsakyti
Gal atsiras bandžiųsių? Įsigijusių? Papasakokit, ketinu šiandien nuvykt, jei bus išpakuotas koks, apžiūrėsiu. Bet labai domintų realūs atsiliepimai:

Super Steam Cleaner 5 in 1
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 07 05, 13:13)
Gal atsiras bandžiųsių? Įsigijusių? Papasakokit, ketinu šiandien nuvykt, jei bus išpakuotas koks, apžiūrėsiu. Bet labai domintų realūs atsiliepimai:

Super Steam Cleaner 5 in 1

ir mane labai domina, negi niekas nebandė? blink.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat EUROFLEX Monster SC50 Superclean? ax.gif va toks
http://www.krinona.l...p...442&lang=lt
Paziurejau, kad ten nemazas slegis- 4.5bar thumbup.gif , idomu, ar smagus naudoti?nesunkus? ar neapturejot kokiu gedimu? Labai laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šiandien Betoj akcija: Garų šluota
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikutis @ 2012 07 10, 15:00)
Gal kas naudojat EUROFLEX Monster SC50 Superclean? ax.gif  va toks
http://www.krinona.l...p...442&lang=lt
Paziurejau, kad ten nemazas slegis- 4.5bar  thumbup.gif , idomu, ar smagus naudoti?nesunkus? ar neapturejot kokiu gedimu? Labai laukiu atsiliepimu  4u.gif

Naudoju. Man nėra labai smagus naudoti, nes nuo peties nuolat krenta, kai valau grindis, o padėjus ant grindų - rankena per ilga, be to, nelabai patogus vandens įpylimas. Bet yra ir privalumų: pvz. šluostę bet kokią galima uždėti ant grindų valymo įrenginio. Kol kas negenda, bet ir naudoju ne per dažniausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 16 rugpjūčio 2012 - 07:36
QUOTE(Vitra @ 2012 08 16, 08:34)
Naudoju. Man nėra labai smagus naudoti, nes nuo peties nuolat krenta, kai valau grindis, o padėjus ant grindų - rankena per ilga, be to, nelabai patogus vandens įpylimas. Bet yra ir privalumų: pvz. šluostę bet kokią galima uždėti ant grindų valymo įrenginio. Kol kas negenda, bet ir naudoju ne per dažniausiai.

Jau ir as sita nusipirkau, tai ir mano tokie pat nusiskundimai. Jeigu jo zarna butu ilgesne ir turetu ratukus (kaip siurbliai), tai tikrai butu patogiau. O del pacio garo purskimo, tai nenusivyliau, tikrai gerai garas eina smile.gif
Atsakyti
Ar esate valę automobilio sėdynes su garais, kažin geriau išsivalytų ar tas purvas tik gilyn nueitų? g.gif
Atsakyti
As dar nevaliau nei masinos, nei kilimu, nei baldu, reikes gal pabandyti ax.gif
Labiausiai naudoju grindims plytelems virtuveje ir kaitlentei. Dar gerai plaunamos sienos nusivale. Kriauklei, tualetui ir dusui man nelabai patiko. Orkaite gan neblogai isvaliau, bet ne 100 procentu, kai kur liko prikepe, tingejau jau terlintis.
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikutis @ 2012 08 24, 20:46)
As dar nevaliau nei masinos, nei kilimu, nei baldu, reikes gal pabandyti ax.gif
Labiausiai naudoju grindims plytelems virtuveje ir kaitlentei. Dar gerai plaunamos sienos nusivale. Kriauklei, tualetui ir dusui man nelabai patiko. Orkaite gan neblogai isvaliau, bet ne 100 procentu, kai kur liko prikepe, tingejau jau terlintis.

Langų nebandėt valyt? Man baisu, kad netruktų stiklas smile.gif
Atsakyti