Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo garais sistemos

gal kas gali ka pasakyti apie Euroflex Monster Sv 235?
gal yra naudojanciu ji?
Atsakyti
arba apie Vaporetto Lecoaspira 715 arba inteligent?

labai laukiu visu komentaru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte :): 13 gruodžio 2011 - 22:09
QUOTE(more more @ 2011 11 08, 07:47)
As nusipirkau toki
http://www.krinona.l...p...953&lang=lt
Labai norejau sumazinti chemikalu naudojima buityje, tai man tiko : atsveiciau garais virykle, plyteliu tarpus, issivaliau langus, ploviau grindis. Man patiko ir ypac kassavaitiniam namu tvarkymui (rimtesniam)

Susigundziau ir as drinks_cheers.gif lauksiu, isbandysiu smile.gif
Atsakyti
http://www.ebay.co.u...=item588c7b3906

nusipirkau tokį. geras daiktas. aišku, nereikia tikėtis kad iš pirmo karto viskas blizgės nerealiai, bet valo smagiai.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 15, 00:18)
http://www.ebay.co.u...=item588c7b3906

nusipirkau tokį. geras daiktas. aišku, nereikia tikėtis kad iš pirmo karto viskas blizgės nerealiai, bet valo smagiai.

gal gavote kokią instrukciją su aprašymu? Nes ebay nematau- pvz galingumas, spaudimas, talpa g.gif
Mūsų rinkoje yra panašus - va toks g.gif Tik nežinau ar yra parduotuvėse g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 15 vasario 2012 - 11:53
QUOTE(jove @ 2011 12 12, 18:50)
ir mane domina gal kas jau naudojate ax.gif

Nejau nieks neturi? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2011 12 05, 21:34)
Gal kas nors esate pirkę šį daiktą http://www.krinona.l...p...447&lang=lt ? Labai domina jo funkcionalumas ir patogumas... Laukiu atsiliepimų...

Atsakyti
Ir as issigijau http://www.krinona.l...p...447&lang=lt

ryt tureciau gaut , isbandysiu . parasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle2003: 20 vasario 2012 - 19:53
Labas,
norėjau pasiteirauti tų kas naudojasi gariniu karcher SV1902.........ar čia tik mums taip nepasisekė ar ryškiai nekokybiškos detalės... vardas geras, bet prekes kokybe blink.gif funkcijas visas atlieka OK, bet
* rankena, uz kurios laikai siurbliuojant jau įskilo iš apačios;
** daznai pradeda siurbiant springti
*** be proto sunkiai keiciasi galvos, save laikau stipria motera, a;le kai reik nuimti siurblio valymo antgali ir pakeisti jį kitu be vyro žiūriu nebeissiverčiu blink.gif doh.gif

Man idomu ar yra daugiau besiskundzianciu tais paciais nuansais, nes ruosiuos jau eiti pas tuos kercherius, uzkniso, naudojam tik puse metų doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2012 02 29, 16:32)
Labas,
norėjau pasiteirauti tų kas naudojasi gariniu karcher SV1902.........ar čia tik mums taip nepasisekė ar ryškiai nekokybiškos detalės... vardas geras, bet prekes kokybe  blink.gif funkcijas visas atlieka OK, bet
* rankena, uz kurios laikai siurbliuojant jau įskilo iš apačios;
** daznai pradeda siurbiant springti
*** be proto sunkiai keiciasi galvos, save laikau stipria motera, a;le kai reik nuimti siurblio valymo antgali ir pakeisti jį kitu be vyro žiūriu nebeissiverčiu  blink.gif  doh.gif

Man idomu ar yra daugiau besiskundzianciu tais paciais nuansais, nes ruosiuos jau eiti pas tuos kercherius, uzkniso, naudojam tik puse metų  doh.gif  doh.gif

As irgi juo nusivyliau, labai labai doh.gif Pas mus jau 2 kartus nuluzo tas kabliukas, kuris isikisa i korpusa, kad vamdzi pakabinti g.gif Daugiau kaip ir viskas gerai, valo tikrai gerai, bet nekenciu jo, kai reikia tempti i 2 auksta, nes jau toooooks sunkus blink.gif O dar kai panaudoji, paskui visa vonia prideliota filtru ir pan. Zodziu, man nepatogu ji naudoti, pries naudojima tenka moraliskai ruostis, nu kur tai matyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 02 29, 23:59)
As irgi juo nusivyliau, labai labai  doh.gif  Pas mus jau 2 kartus nuluzo tas kabliukas, kuris isikisa i korpusa, kad vamdzi pakabinti  g.gif  Daugiau kaip ir viskas gerai, valo tikrai gerai, bet nekenciu jo, kai reikia tempti i 2 auksta, nes jau toooooks sunkus  blink.gif  O dar kai panaudoji, paskui visa vonia prideliota filtru ir pan. Zodziu, man nepatogu ji naudoti, pries naudojima tenka moraliskai ruostis, nu kur tai matyta  doh.gif

tai vat aš galvoju jei atsirastu dar koks vienas ar du tokie nepatenkinti tai reikia parašyt pretenzija ir noredami islaikyti gera varda tegul keicia detales arba is viso pasiima ta siurbli (nors man jo kaip ir gaila butu doh.gif ) ... juk neperki daikto ale gero vardo, kad jis kaip naujas atrodytu iki pirmo valymo, kas cia per kokybe jei skyla/ luzta detales, juk su siurbliu elgiesi kaip su siurbliu, nedarai nieko tokio, kad jis suluztu doh.gif doh.gif o dar tu antgalių keitimas, jam aš irgi ruošiuosi moraliskai doh.gif ypac jei vyro nera...
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2012 03 01, 08:47)
tai vat aš galvoju jei atsirastu dar koks vienas ar du tokie nepatenkinti tai reikia parašyt pretenzija ir noredami islaikyti gera varda tegul keicia detales arba is viso pasiima ta siurbli (nors man jo kaip ir gaila butu  doh.gif ) ... juk neperki daikto ale gero vardo, kad jis kaip naujas atrodytu iki pirmo valymo, kas cia per kokybe jei skyla/ luzta detales, juk su siurbliu elgiesi kaip su siurbliu, nedarai nieko tokio, kad jis suluztu  doh.gif  doh.gif o dar tu antgalių keitimas, jam aš irgi ruošiuosi moraliskai  doh.gif ypac jei vyro nera...

Kreipkites i garantini 4u.gif Privalo sutaisysi, juk garantija tai 2 metai. Jokiu tokiu nepatogumu neturejom, isskyrus tai, kad sunkus ir kad po naudojimo reikia isplauti.
Mes turejom 7 metus ji, kol galutinai suluzo, uzsikimso doh.gif Penktadieni parsivezam nauja, nes geresnio siurblio dar nemaciau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 01, 08:09)
Kreipkites i garantini 4u.gif Privalo sutaisysi, juk garantija tai 2 metai. Jokiu tokiu nepatogumu neturejom, isskyrus tai, kad sunkus ir kad po naudojimo reikia isplauti.
Mes turejom 7 metus ji, kol galutinai suluzo, uzsikimso doh.gif Penktadieni parsivezam nauja, nes geresnio siurblio dar nemaciau thumbup.gif  thumbup.gif

Na smagu, kad kazkas juo patenkintas thumbup.gif Gal kaip ir kiekvienas daiktas, turi rasti savo vartotoja, as tam siurbliui i vartotojus netinku schmoll.gif Daiktas tikrai geras, bet turbut perdaug tikejausi blush2.gif
Atsakyti