gal kas gali ka pasakyti apie Euroflex Monster Sv 235?
gal yra naudojanciu ji?
arba apie Vaporetto Lecoaspira 715 arba inteligent?
labai laukiu visu komentaru
labai laukiu visu komentaru

QUOTE(more more @ 2011 11 08, 07:47)
As nusipirkau toki
http://www.krinona.l...p...953&lang=lt
Labai norejau sumazinti chemikalu naudojima buityje, tai man tiko : atsveiciau garais virykle, plyteliu tarpus, issivaliau langus, ploviau grindis. Man patiko ir ypac kassavaitiniam namu tvarkymui (rimtesniam)
http://www.krinona.l...p...953&lang=lt
Labai norejau sumazinti chemikalu naudojima buityje, tai man tiko : atsveiciau garais virykle, plyteliu tarpus, issivaliau langus, ploviau grindis. Man patiko ir ypac kassavaitiniam namu tvarkymui (rimtesniam)
Susigundziau ir as

http://www.ebay.co.u...=item588c7b3906
nusipirkau tokį. geras daiktas. aišku, nereikia tikėtis kad iš pirmo karto viskas blizgės nerealiai, bet valo smagiai.
nusipirkau tokį. geras daiktas. aišku, nereikia tikėtis kad iš pirmo karto viskas blizgės nerealiai, bet valo smagiai.
QUOTE(žemuogienė @ 2012 02 15, 00:18)
http://www.ebay.co.u...=item588c7b3906
gal gavote kokią instrukciją su aprašymu? Nes ebay nematau- pvz galingumas, spaudimas, talpa

Mūsų rinkoje yra panašus - va toks

QUOTE(jove @ 2011 12 12, 18:50)
Nejau nieks neturi?

Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2011 12 05, 21:34)
Gal kas nors esate pirkę šį daiktą http://www.krinona.l...p...447&lang=lt ? Labai domina jo funkcionalumas ir patogumas... Laukiu atsiliepimų...
Ir as issigijau http://www.krinona.l...p...447&lang=lt
ryt tureciau gaut , isbandysiu . parasysiu atsiliepimus
ryt tureciau gaut , isbandysiu . parasysiu atsiliepimus

Labas,
norėjau pasiteirauti tų kas naudojasi gariniu karcher SV1902.........ar čia tik mums taip nepasisekė ar ryškiai nekokybiškos detalės... vardas geras, bet prekes kokybe
funkcijas visas atlieka OK, bet
* rankena, uz kurios laikai siurbliuojant jau įskilo iš apačios;
** daznai pradeda siurbiant springti
*** be proto sunkiai keiciasi galvos, save laikau stipria motera, a;le kai reik nuimti siurblio valymo antgali ir pakeisti jį kitu be vyro žiūriu nebeissiverčiu
Man idomu ar yra daugiau besiskundzianciu tais paciais nuansais, nes ruosiuos jau eiti pas tuos kercherius, uzkniso, naudojam tik puse metų
norėjau pasiteirauti tų kas naudojasi gariniu karcher SV1902.........ar čia tik mums taip nepasisekė ar ryškiai nekokybiškos detalės... vardas geras, bet prekes kokybe

*** be proto sunkiai keiciasi galvos, save laikau stipria motera, a;le kai reik nuimti siurblio valymo antgali ir pakeisti jį kitu be vyro žiūriu nebeissiverčiu

Man idomu ar yra daugiau besiskundzianciu tais paciais nuansais, nes ruosiuos jau eiti pas tuos kercherius, uzkniso, naudojam tik puse metų

QUOTE(Žmona @ 2012 02 29, 16:32)
Labas,
funkcijas visas atlieka OK, bet

As irgi juo nusivyliau, labai labai

QUOTE(Gusha @ 2012 02 29, 23:59)
As irgi juo nusivyliau, labai labai
Pas mus jau 2 kartus nuluzo tas kabliukas, kuris isikisa i korpusa, kad vamdzi pakabinti
Daugiau kaip ir viskas gerai, valo tikrai gerai, bet nekenciu jo, kai reikia tempti i 2 auksta, nes jau toooooks sunkus
O dar kai panaudoji, paskui visa vonia prideliota filtru ir pan. Zodziu, man nepatogu ji naudoti, pries naudojima tenka moraliskai ruostis, nu kur tai matyta 

tai vat aš galvoju jei atsirastu dar koks vienas ar du tokie nepatenkinti tai reikia parašyt pretenzija ir noredami islaikyti gera varda tegul keicia detales arba is viso pasiima ta siurbli (nors man jo kaip ir gaila butu

QUOTE(Žmona @ 2012 03 01, 08:47)
tai vat aš galvoju jei atsirastu dar koks vienas ar du tokie nepatenkinti tai reikia parašyt pretenzija ir noredami islaikyti gera varda tegul keicia detales arba is viso pasiima ta siurbli (nors man jo kaip ir gaila butu
) ... juk neperki daikto ale gero vardo, kad jis kaip naujas atrodytu iki pirmo valymo, kas cia per kokybe jei skyla/ luzta detales, juk su siurbliu elgiesi kaip su siurbliu, nedarai nieko tokio, kad jis suluztu
o dar tu antgalių keitimas, jam aš irgi ruošiuosi moraliskai
ypac jei vyro nera...

Kreipkites i garantini

Mes turejom 7 metus ji, kol galutinai suluzo, uzsikimso

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 01, 08:09)
Kreipkites i garantini
Privalo sutaisysi, juk garantija tai 2 metai. Jokiu tokiu nepatogumu neturejom, isskyrus tai, kad sunkus ir kad po naudojimo reikia isplauti.
Penktadieni parsivezam nauja, nes geresnio siurblio dar nemaciau

Na smagu, kad kazkas juo patenkintas