Kai baigiau maitinti savu pienu emiau duoti TUTELI,tai sunus irgi kentejo nuo viduriu uzkietejimo,pakeitem i APTAMIL ir viskas susitvarke.Labai dziaugiuosi!!!
mano suneliui 5,5.valgom APTAMIL misinuka ,bet buvau pakeitus i kita tai labai isbere veiduka ,niu tai reikes gryzti prie APTAMIL.as givenu Airijoi tai cia misinuku pasirinkimas nedidelis 3 rusis.tai nelabai dideli pasirenkima turiu
maniskis(3.5men) irgi nekakojo kazkur4 dienas tai pasirodziau gydytojai tai ji man pasake kad neuztenka maistelio nes ta ka jis gaudavo is manes tik budavo skirta jo augimui o sotumuj nieko, tai teko primaitint misinuku,bei nutraukiau maitinima nes nieko nebeturejau.kai ta pacia diena daviau misinuko (visa 200ml isgere) tai jau ta pati vakara sunus pakakoju ir jautes kitaip,nebuvo irzlus
Sveikos mamytes,
pries savaite paragavom misinuko. Pirkau Hipp Pre, valgom jo karta per diena, kitus kartus tik MP. Tik beda - nustojo tustintis. Gydytojas paskyre Duphalac,tai per 5 dienas pasitustino gal 3-4kartus, nors anksciau padarydavo i kiekviena pampersa ir gana skystai. Nezinau,ar cia nuo misinuko taip,ar tik sutapimas, juk jo valgo tik karta i diena, beto jau pries ragaujant misinuko gal kokia savaite tustinosi maziau nei iprasta. Valgiau dziovintu slyvu,tada apsividuriavo iki ausu
Kai valgo,tai pradeda pykti,raitytis,ypac vakare, dujos gerai iseina. Nezinau,ar bandyti nauja misinuka, ar nuo ju visu viduriukai uzkieteja?
pries savaite paragavom misinuko. Pirkau Hipp Pre, valgom jo karta per diena, kitus kartus tik MP. Tik beda - nustojo tustintis. Gydytojas paskyre Duphalac,tai per 5 dienas pasitustino gal 3-4kartus, nors anksciau padarydavo i kiekviena pampersa ir gana skystai. Nezinau,ar cia nuo misinuko taip,ar tik sutapimas, juk jo valgo tik karta i diena, beto jau pries ragaujant misinuko gal kokia savaite tustinosi maziau nei iprasta. Valgiau dziovintu slyvu,tada apsividuriavo iki ausu
As savo mazyliui papildomai ivedusi HIPP 1 misinuka,pastebejau,kad pradejo sunkiau tustintis,labai stenejo.Tad pameginau duoti APTAMIL 1.Nuo jo vaikas taip suviduriavo,kad budavo apsidirbes iki ausu.Tad grizau prie HIPP,bet jau PRE.Dabar tustinasi 4 kartus per para kosele,bet vistiek dar stena.Nezinau,gal taip turi buti,juk vaikas auga...
Gydytoja i tai man nieko neatsako.
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 05 23, 09:37)
As savo mazyliui papildomai ivedusi HIPP 1 misinuka,pastebejau,kad pradejo sunkiau tustintis,labai stenejo.Tad pameginau duoti APTAMIL 1.Nuo jo vaikas taip suviduriavo,kad budavo apsidirbes iki ausu.Tad grizau prie HIPP,bet jau PRE.Dabar tustinasi 4 kartus per para kosele,bet vistiek dar stena.Nezinau,gal taip turi buti,juk vaikas auga...
Gydytoja i tai man nieko neatsako. 
Mums gydytojas paskyre Duphalax, tai tustinames kas 1-2 dienas labai skystai, taip pat visa apsikakoja iki ausu
Pabandyk duoti milumil'į
mums buvo super
tustindavosi po 2-3 kartus i diena, spalva gera (kakucio), visiskai nepusdavo pilvuko
maniskis irgi nuo vieno misinuko nesitustino, labai kietai, vos isstenedavo vargsas, o pakeitem misinuka ir viskas susitvarke
mums ir nuo misinuku kietejo,tekdavo klizmuot vaika kas pora dienu,o tiko mums tik APTAMILIS
mums kietėjo nuo Similac, po to pradėjom valgyti NAN ir viskas
Pabandykit kita misinuka, kurie turi sudety fibru, panasiu kaip motinos piene. Mes tik toki gerem ir jokiu problemu del tustinimosi neturejom. Ten pienuko sudety parasyta, kad papildomai yra fibru.