Įkraunama...
Įkraunama...

Žemynos pagrindinė mokykla

Sveiki,
ir mane domina pirmokėlių mokytojos, gal galit į AŽ atsiliepimus apie:
M.Antulienę
G. Kabailienę
V.T. Namajuškienę
J. Pilkauskienę

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2016 01 06, 21:22)
Sveikos, mamytes, gal zinote ar yra antra pamaina 5-8 kl. mokiniams ?

Kol kas nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2016 01 07, 08:00)
Kol kas nėra  4u.gif

Ir priduodant dokumentus 100% garantavo, kad nėra ir nebus antros pamainos šioje mokykloje smile.gif
Atsakyti
geros naujienos, gal kas nors is lankanciu zino ar skaniai maitina valgykloje, ar suvalgo vaikai pietus mokykloje.
Atsakyti
Labai norėjome lankyti Gabijos gimnaziją, bet tik dėl antros pamainos atsisakėme, todėl tenka rinkti Žemynos pagrindinę. Ar galite pakomentuoti kokia situacija klasėse, bendrai koks stovis, ar reikia remonto ar paremontuota? Mes eitumėm į 2 klasę nuo rugsėjo, todėl labai įdomu dabartinių pirmokėlių mokytojos. Beje M. Antulienė buvo mano pirmoji mokytoja, nejaugi ji vis dar moko? Čia aš nustebusi, o Kabailienė mano klasioko mama... biggrin.gif
Papildyta:
Pažiūrėjau internetinėje jų svetainėje galerijos nuotraukas, tai mokykla praktiškai neremontuota nuo tada kai pati ją baigiau prieš kokių 20 metų...baisu ir liūdna verysad.gif
Atsakyti
Aš turiu klausimą dėl pietų - ar juos valgykloj užsakot kasdien/kas savaitę, ar galima kaip nors internetu? Kokia tvarka. Na, jei vaikams nenorit duot bulkučių prisipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2016 01 06, 22:22)
Sveikos, mamytes, gal zinote ar yra antra pamaina 5-8 kl. mokiniams ?

Nera. Viena pamaina. Po pietu tik papildomos pamokos ir bureliai.
Atsakyti
Sveiki , gal kas zino kokios mokytojos ims penktokus rugseji ? Gal kas gali kazka rekomenduoti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2016 01 19, 11:01)
Aš turiu klausimą dėl pietų - ar juos valgykloj užsakot kasdien/kas savaitę, ar galima kaip nors internetu? Kokia tvarka. Na, jei vaikams nenorit duot bulkučių prisipirkt smile.gif

Būdavo galima per mokytoją užsakyti pietus savaitei pradinėse klasėse
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2016 01 19, 11:29)
Labai norėjome lankyti Gabijos gimnaziją, bet tik dėl antros pamainos atsisakėme, todėl tenka rinkti Žemynos pagrindinę. Ar galite pakomentuoti kokia situacija klasėse, bendrai koks stovis, ar reikia remonto ar paremontuota? Mes eitumėm į 2 klasę nuo rugsėjo, todėl labai įdomu dabartinių pirmokėlių mokytojos. Beje M. Antulienė buvo mano pirmoji mokytoja, nejaugi ji vis dar moko? Čia aš nustebusi, o Kabailienė mano klasioko mama...  biggrin.gif
Papildyta:
Pažiūrėjau internetinėje jų svetainėje galerijos nuotraukas, tai mokykla praktiškai neremontuota nuo tada kai pati ją baigiau prieš kokių 20 metų...baisu ir liūdna verysad.gif

M.Antulienė dirba kaip pagalbininkė (ar kažkaip kitaip vadinasi biggrin.gif ), auklėjamosios klasės jau nebeturi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal galit parasyti apie 5 klasiu aukletojas (t.y. kurios siemet isleidzia 8-kus), kokia rekomenduotumet. Ir apie dalykininkus mokytojus. Svarbi bet kokia informacija - kuri gerai isaiskina, kuri nelabai, kuri visai nepatiko. Dekui Jums labai is anksto.
Atsakyti
Labas, gal tėveliai turit atsiliepimų apie Žydrūną Urboną kaip apie klasės vadovą? Kas patiko, kas erzino? smile30x30.png Ačiū iš anksto.
Atsakyti