šiemet pasikeitė mokykloms priskiriamos gatvės ir dalis vaikų, kurie gyvena šalia Gabijos gimnazijos, yra priskirti ne šiai mokyklai, o Žemynos progimnazijai. Mes keičiam mokyklą ir pagal gatvę priklauso Gabija, tačiau gyvename ne šalia jos ir mielai pasirinktume Žemyną (Gabijoje kertasi vaikams rytinė ir popietinė pamaina).
Gal čia yra būsimų ketvirtokų ar penktokų, kurie eis į Žemyną tik dėl to, kad jie pagal gatvę nepatenka į Gabiją? Pamaniau, gal tokiu atveju galima būtų tartis su mokyklomis ir apsikeisti vietomis

Kokios mokytojos mokys pirmokus siais metais?
Butu idomu isgirsti atsiliepimu apie Viktorija Truksiniene, Vida Jusiene.
Kokios mokytojos mokys pirmokus siais metais?
Butu idomu isgirsti atsiliepimu apie Viktorija Truksiniene, Vida Jusiene.
Papildyta:
Sveiki,
Apie abi paminėtas mokytojas esu girdėjusi tik gerus atsiliepimus. Dar lyg ir bus kitos dvi: Koziciene ir Vaskeliene. Gal kas nors ka nors apie jas parasyt galetu?
Pas viktorija Truksiniene mokesi mano sunus, siemet tikiuosi ir sese papuls pas ja. Nuostabi mokytoja, tokia tikrai mamiska. Ne tik pamokas, knygas suziuri, bet ir rubus, ar ne salta, ar ne slapias, daiktus padedavo susirinkt, valgykloj visus valgancius suziuredavo, o kas neuzsisakydavo maisto, tai bent sriubos ipildavo. Pati savo klasei maisteli padalindavo. Zodziu, myliu ja labai!!

Laba, ir mus domintu atsiliepimai apie šia mokytoja! Nes ka radau paskaityt nelabai pradziugino....
Pažįstamų rate turiu dar pora atsiliepimų, nieko konkretaus, bet ir nieko džiuginančio.
Sveiki. Mano sūnų mokė mokytoja Neringa Kozičienė. Ir sūnui, ir man ji labai patiko. Mokytoja nuoširdi, rūpestinga, atsakinga, be galo atsidavusi savo darbui. Mokytoja daug dėmesio skirianti bendravimui su vaikais, tarpusavio draugiškiems santykiams ugdyti (klasė labai draugiška). Mes džiaugiamės, kad sūnų mokė ši puiki mokytoja ir esam dėkingi jai.