Įkraunama...
Įkraunama...

Žemynos pagrindinė mokykla

QUOTE(meksika @ 2006 02 12, 14:32)
O kokia mokytojos Marijos pavarde- gal Antuliene?

Taip wub.gif Geriausia Mokytoja, kokią teko sutikti - pati tokios nei vienos neturėjau. Labai gaila, kad mano dukra jau "išleidžiamojoje klasėje". Ji iš tų mokytojų, pas kurias jų buvę pradinukai būriais nepamiršta apsilankyti, net jau tapę gimnazistais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meksika @ 2006 02 12, 09:14)
Papildyta:
Vilniuje, nezinojau kad ir kituose miestuose tokiu pavadinimu mokyklu yra rolleyes.gif

Kokiam rajone???
Atsakyti
Pašilaičiuose.Mano mergytė čia eina į antrą klasę.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 02 12, 17:18)
Taip  wub.gif Geriausia Mokytoja, kokią teko sutikti - pati tokios nei vienos neturėjau. Labai gaila, kad mano dukra jau "išleidžiamojoje klasėje". Ji iš tų mokytojų, pas kurias jų buvę pradinukai būriais nepamiršta apsilankyti, net jau tapę gimnazistais  smile.gif

Jei jau jusu mergyte "išleidžiamojoje klasėje" ,tai kaip suprantu toliau į penktą klasę.Ar irgi pasiliksite Žemynos pagrindinėje? Nes mes planuojame taip pat tik truksta informacijos nes ateisim iš kitos pradinukų m-klos. g.gif
Atsakyti
Planuojame į penktą klasę eiti į Žemynos pagrindinę m-klą.Kas taip pat apsisprendė , parašykit kodėl nusprendėte. O po 10 klasės skaitysis gimnazija ir bus baigta kaip gimnazija? g.gif
Atsakyti
Galvojame apie šią mokyklą, tik dar neprisiruošėme apsilankyti ir užsirašyti 4u.gif O jūs jau užsirašę?
Kol kas rinkau daug daug gandų ir objektyvesnės informacijos smile.gif Gal žinote, kokia naujokų priėmimo tvarka, kurios geresnės klasių vadovės penktokams? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2006 02 23, 20:56)
Galvojame apie šią mokyklą, tik dar neprisiruošėme apsilankyti ir užsirašyti  4u.gif O jūs jau užsirašę?
Kol kas rinkau daug daug gandų ir objektyvesnės informacijos  smile.gif Gal žinote, kokia naujokų priėmimo tvarka, kurios geresnės klasių vadovės penktokams?  wub.gif

Tai kad ir aš bandau rinkti informaciją.Kolkas nebuvome ir mes. O kaip suprasti kad pagrindine mokykla? Ką baigtų vaikas šioje mokykloje?
Atsakyti
Na zemynos gimnazija turi du pastatus viename nuo 1 iki 8.o kitame nuo 1 iki 4 (9-12). blink.gif mokytojai visai ir nieko bet vaikai tai ziaurus.
Atsakyti
QUOTE(DuruRankena @ 2006 03 02, 22:12)
Na zemynos gimnazija turi du pastatus viename nuo 1 iki 8.o kitame nuo 1 iki 4  (9-12). blink.gif mokytojai visai ir nieko bet vaikai tai ziaurus.

vaikai ziaurus visur...
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2006 02 23, 20:56)
Galvojame apie šią mokyklą, tik dar neprisiruošėme apsilankyti ir užsirašyti  4u.gif O jūs jau užsirašę?
Kol kas rinkau daug daug gandų ir objektyvesnės informacijos  smile.gif Gal žinote, kokia naujokų priėmimo tvarka, kurios geresnės klasių vadovės penktokams?  wub.gif

Na jau užsirašėme į Žemynos pagrindinę.Priėmė maloniai , priėmimo tvarka tokia pati lyg eitum į pirmą klasę.Padavei pareiškimą , jei žinai gali pretenduoti pas pasirinktą mokytoją ir tiek. O kur tų vaikų žiaurių nėra , jų visur pasitaiko.Ir mano laikais jų pakako , o tokių pasirinkimų nebuvo pas kurią mokytoją.Užrašė mama , o mokykla paskirstė.
Aplamai aš manau , kad viskas visų pirma priklauso nuo vaiko.Kaip jis sugeba save pateikti , ar drąsus ir pan.,tokį ir priims senbuviai.
Aš irgi buvau naujokė , niekam neleidau užlipti ant galvos , tai prigijau greitai.Nes taip jau yra kad vaikai tokius atsirenka. bigsmile.gif
Atsakyti
Nuėjom į šią mokyklą, užsirašėm, bet... kas iš to? verysad.gif Pagal gyvenamąją vietą svarbu, jei liks vietos, tada gal... Sakau, stojamuosius darykit - atsiduso tik direktorė, sako, negalim...
Vat gimnazija Žemynos mums jau priklauso pagal gyvenamą vietą, o Žemynos pagrindinė nepriklauso. Nesąmonė. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2006 04 09, 10:54)
Nuėjom į šią mokyklą, užsirašėm, bet... kas iš to? verysad.gif Pagal gyvenamąją vietą svarbu, jei liks vietos, tada gal... Sakau, stojamuosius darykit - atsiduso tik direktorė, sako, negalim...
Vat gimnazija Žemynos mums jau priklauso pagal gyvenamą vietą, o Žemynos pagrindinė nepriklauso. Nesąmonė. blink.gif

Tai gal mūsų merginos tame pačiame kieme žaidžia? lotuliukas.gif Mums irgi ta pati situacija - gimnazija kieme, o pagrindinė - kitame mikrorajone, už poros stotelių. Bet kaip užsirašė į ją nuo pirmos klasės, taip ir eina, ir į penktą ten pat planuojam. O vietų gali ir atsilaisvint, nes paprastai dalis "Žemyniečių" po pradinės pereina į "Gabiją", kiti, kiek žinau, planavo į Žvėryną g.gif
Atsakyti