Įkraunama...
Įkraunama...

Žemynos pagrindinė mokykla

Na ką aš galiu pasakyti apie tą Pilkauskienę... verysad.gif Iš profesinės pusės jai priekaištų neturiu-dirba gerai,skatina ypatingai skaityti,na žodžiu lyg ir gerai,renginius organizuoja ir visa kita.Bet jos elgesys su vaikais... doh.gif Dukra buvo pirmokė,taigi dar tikrai žiopla,ir neišsprendė uždavinio,atidavė sąsiuvinį be sprendimo,tai grąžindama sąsiuvinį vietoj to,kad paaiškintų,pastatė ją į kampą verysad.gif Kaip verkė mano mergaitė namie...Dabar jau jie visi užsigrūdinę,ir į tuos rėkimus,išvadinimus durniais,žiopliais ir pan. nebekreipia dėmesio.Neseniai jos draugę pavadino dvokelena-tai jos mama paskambino direktorei,matyt pasikalbėjo,šiek tiek aprimusi,tačiau tikrai jokios šilumos,meilės vaikams ji neparodo,manau,kad ir nejaučia.Per susirinkimą viskas tik blogai,blogai,blogai....Gal pora vaikų išėjo iš klasės,manau dėl jos grynai.
Atsakyti
Sakyk, o kada užrašyti pirmoką g.gif Kažin, ar priims prašymą dabar, ar teks laukti pavasario g.gif
Atsakyti
Negaliu pasakyti dėl prašymų,šiaip mes irgi gyvename ne šios mokyklos teritorijoje,prašymą prieš 4 metus rašėm man regis balandžio mėn.Pasiskambint į raštinę reikia ir paklaust,direktorė labai labai miela,šauni moteris.
Atsakyti
Fikusėli, tai čia gal ta 4 b klasė?
Atsakyti
Taip,kalbu apie 4b,o teko kažką girdėti?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 12 12, 20:16)
Sakyk, o kada užrašyti pirmoką  g.gif Kažin, ar priims prašymą dabar, ar teks laukti pavasario  g.gif

Kiek teko domėtis, tai nuo sausio pradžios pradeda priimti prašymus.
Ačiū Fikusėliui už išsakytą nuomonę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2007 12 13, 11:29)
Taip,kalbu apie 4b,o teko kažką girdėti?

ai sūnus pasakojo, kaip mokytoja rėkauja...dar iš 4b į 4a šiais metai mergaitę viena perrėjo..
Atsakyti
Sveikos mamytės,

O gal kas pažįsta pradinukų mokytoją Violeta Jakūbonienė? Kokia būtų jūsų nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2007 12 05, 21:33)
Dabar yra trys ketvirtos klasės-kiek bus vėl pirmokėlių,nežinia,bet manau,kad irgi ne daugiau.Dukra sako,kad gera 4a klasės mokytoja-bet pavardės dabar negaliu pasakyt,vardas Vida.

Mano dukra, jei priimtu i sia mokykla, bus 5-oke. Tai gal bus klasiokes su jusiske 4u.gif

Oficialiai prasymus sake priimines nuo 2008-03-01.
Atsakyti
Tai manoji bus penktoj b klasėj,pas juos dabar 22 vaikai-15 vaikinų ir 7 mergytės,tai dar viena tikrai ne pro šalį... biggrin.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų pareiškimus riims nuo kovo 3d.(pirmadienis). Aplankiau šią mokyklą- įspūdis visai neblogas. Tvarkinga mokykla, kalsės erdvios ir tvarkingos. Gal dar kas parašytų apie ketvirtokų mokytojas, kurią rekomenduotumėte. Bus trys pirmos klasės. Apie mokytoją Pilkauskienę jau rašė mamytė, o daugiau? g.gif
Atsakyti
mano dukra mokesi pas Violeta. Labai sauni mokytoja. Dabartiniai 5 ir dabar mielai ja lanko,sveikina su visomis sventemis. Trumpai: griezta, labai tvarkinga ir reikalaujanti tvarkos is vaiku, randanti kelia i kiekvieno vaiko sirdi, pareiginga, jautri.
Atsakyti