Įkraunama...
Įkraunama...

Žemynos pagrindinė mokykla

Sveikutes mamytes!
Mano dukryte jau pirmoke, sioje mokykloje lanko 1a klase pas mokytoja Rasa Zabelskiene. Mokytoja labai sauni, maloni, vaikai ja labai myli. Dirba su vaikais ir praiilgintoje grupeje. Kol kas skundu neturiu. thumbup.gif

Atsakyti
Man irgi aktualu kokie atsiliepimai apie būsimų pirmokų mokytojas ax.gif Planuojam leisti į šią mokyklą, tai norisi daugiau informacijos
Atsakyti
Sveikos mamos, reikia patarimo smile.gif

Šį rudenį planuoju vesti sūnų į pirmą klasę .
Gal kas galite parekomenduoti gerą pradinių klasių mokytoją Vilniaus Žemynos pagrindinėje mokykloje ?
Būčiau labai dėkinga .
Atsakyti
Patarčiau riktis Gražiną Kabailienę
Atsakyti
QUOTE(Lokiene @ 2008 03 06, 21:03)
Patarčiau riktis Gražiną Kabailienę

kalbejau siandien su sita mokytoja- paliko labai gera ispudi.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 12 14, 15:18)
Sveikos mamytės,

O gal kas pažįsta pradinukų mokytoją Violeta Jakūbonienė? Kokia būtų jūsų nuomonė?

Taip pažįstam, tiksliau pažinojom, žinote ir prisiminimai labai dviprasmiški. Tiesiog nenorėčiau labai visko pasakoti, kad neišgąsdinti. tai mokytoja,kuri turi klasėje savo simpatijas ir antipatijas, skirstanti vaikus į tokius ir kitokius. Be galo nuobodi per susirinkimus, susirinkimas trunka apie 3 val. Didelė pedantė iki negalėjimo. Kol pripratome prie jos tvarkos-visi šeimoje išėjome iš proto. reikalavimai tvarkos atžvilgiu nerealūs. Labai egocentriška asmenybė, didelė fantazuotoja, tiesiog artistė. Susirinkimus pradėdavo poezija ir t.t. Gal ir gerai bet kartais žinote jau...Tie kurie gerai mokėsi buvo liaupsinami pusę susirinkimo. Mano vaika snesimokė blogai, bet kažkaip mes su ja nesukontaktavome, nes rėždavome ką galvojam o tai kartais negerai. Tai nežiūrėdavo į mūsų pusę. Šiaip aš nesu tas žmogus kuris gyvenime rodo šou, o ji tokia (šiaip veda dramos būrelį). Kitų nuomonės ji neklausydavo, nes vienintelė tiesa buvo jos. Aš jos nerekomenduoju, pliusas tai kad vaikui išugdė atsakomybės jausmą, bet jeigu pats pastangų neįdėsi tai manau ir mokytojai nepadės. Šiaip kaip čia kažkas rašė kad rasdavo kelią į kiekvieno širdį, tai labai abejoju. Ji rasdavo kelią į tų širdis, kurie jai patikdavo ir kurie jai lįsdavo į gerą vietą, o mes tokie nebuvome, todėl ir nebuvo tos simpatijos. dariau tai ką reikėjo daryti, per daug jai "ant akių nesirodžiau", nes tiesiog nepatiko jos bendravimo metodai su vaikais. tai tiek. Spręskite patys.
Atsakyti
Kiek žinau birželio mėn. 3-5 dienomis mokykloje bus atvirų durų diena. smile.gif
Gal būt reikės nueit, su mokytojom susipažint, pažiūrėt kas, kaip, kur...... smile.gif
Atsakyti
Taip,kasmet būna ta pirmokėlių susipažinimo mokyklėlė,būtinai nueikit,susitiksite su būsimom mokytojom ir susidarysite savo nuomonę.Dėl tvarkos,pačios mokyklos tai tikrai prižiūrima ir skiriama tam lėšų,o mokytojai tai žinoma kaip ir visur yra visokių...
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2008 04 01, 16:29)
Taip,kasmet būna ta pirmokėlių susipažinimo mokyklėlė,būtinai nueikit,susitiksite su būsimom mokytojom ir susidarysite savo nuomonę.Dėl tvarkos,pačios mokyklos tai tikrai prižiūrima ir skiriama tam lėšų,o mokytojai tai žinoma kaip ir visur yra visokių...

Ačiū už nuomonę 4u.gif Tikrai nueisim susipažint, pasižiūrėt.......... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nidana @ 2008 03 27, 17:13)
Taip pažįstam, tiksliau pažinojom, žinote ir prisiminimai labai dviprasmiški. Tiesiog nenorėčiau labai visko pasakoti, kad neišgąsdinti. tai mokytoja,kuri turi klasėje savo simpatijas ir antipatijas, skirstanti vaikus  į tokius ir kitokius. Be galo nuobodi per susirinkimus, susirinkimas trunka apie 3 val. Didelė pedantė iki negalėjimo. Kol pripratome prie jos tvarkos-visi šeimoje išėjome iš proto. reikalavimai tvarkos atžvilgiu nerealūs. Labai egocentriška asmenybė, didelė fantazuotoja, tiesiog artistė. Susirinkimus pradėdavo poezija ir t.t. Gal ir gerai bet kartais žinote jau...Tie kurie gerai mokėsi buvo liaupsinami pusę susirinkimo. Mano vaika snesimokė blogai, bet kažkaip mes su ja nesukontaktavome, nes rėždavome ką galvojam o tai kartais negerai. Tai nežiūrėdavo į mūsų pusę. Šiaip aš nesu tas žmogus kuris gyvenime rodo šou, o ji tokia (šiaip veda dramos būrelį). Kitų nuomonės ji neklausydavo, nes vienintelė tiesa buvo jos. Aš jos nerekomenduoju, pliusas tai kad vaikui išugdė atsakomybės jausmą, bet jeigu pats pastangų neįdėsi tai manau ir mokytojai nepadės. Šiaip kaip čia kažkas rašė kad rasdavo kelią į kiekvieno širdį, tai labai abejoju. Ji rasdavo kelią į tų širdis, kurie jai patikdavo ir kurie jai lįsdavo į gerą vietą, o mes tokie nebuvome, todėl ir nebuvo tos simpatijos. dariau tai ką reikėjo daryti, per daug jai "ant akių nesirodžiau", nes tiesiog nepatiko jos bendravimo metodai su vaikais. tai tiek. Spręskite patys.

Dėkoju už Jūsų nuomonę, manau tikrai tiesą parašėte. 4u.gif
Atsakyti
Kylam į viršų 4u.gif
Mes jau turim pažymą iš poliklinikos, greitu laiku eisim rašyti pareiškimo ir susipažinti su mokykla smile.gif . Vaikas nekantrauja jau...... thumbup.gif
Atsakyti
Siandien jau iskabinti sarasai priimtuju ir ne i pirmas ir penktas klases.
Mes patekom thumbup.gif . Kazi kaip dabar "teisingai" pasirinkt mokytoja g.gif

Gal kas ka zinot apie busimus penktokus, mokytojas?
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti