Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

na negali sutapti visu zmoniu nuomones del vezimu.Kam nepatinka x landeriai,tai gali rinktis kitus vezimelius ir dziaugtis.Nemazas kitu vezimeliu asortimentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giorgita: 01 rugsėjo 2008 - 21:21
nesuprantu as ko cia rasineja nesamones apie x-landerius - nepatinka nepirkit g.gif ir koks skirtumas kaip jie atrodo ar i ka jie panasus/nepanasus???

kiekvieno teise rinktis tai ka nori...
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 09 02, 06:21)
nesuprantu as ko cia rasineja nesamones apie x-landerius - nepatinka nepirkit g.gif ir koks skirtumas kaip jie atrodo ar i ka jie panasus/nepanasus???

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 09 02, 07:21)

Žinoma kiekvieno teisė rinktis. drinks_cheers.gif
Ir jokio skirtumo kaip jie atrodo man nėra-gal ne visiem, bet kalba ėjo apie kopijavimą.
Kad nesamones rašinėja tai turbūt, kad ne nesamnes. Dar vienas aspektas Mažylio ratų kompetencija....
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2008 09 01, 21:41)
Tikrai panasus, bet nera ko tiketis, kad kiekvienas vezimas butu unikalus.

tikrai panasus i x landeri ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 09 02, 07:21)

ir nereikia cia taip pustis !!! padiskutuoti, + ar - galima, kiekvienas gali isreiksti savo nuomone, pirkejui spresti pirkti ar ne. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2008 08 29, 18:18)
Na sorry, bet parašysiu ir gal ne tik apie x3 bet aplamai ....
Niekam turbūt ne paslaptis, kad tai kiniškas vežimukas kopijuotas nuo hauck traxx kolekcijos.Lopšys mažas ir siauras ypač žiemai ,tvirtinasi dviejuose taškuose dėl to supasi važiuojant, sportinė dalis neturi pilnai gulimos padėties, nesisukioja t.y. visalaik nuo mamos, medžiagos viengubos, na kaip skėčio. daugumos į paprastą liftą neįsprausi.
Privalumai- kaina, gal dar spalvos- atrodo tikrai neblogai

Kazin, kiek pats vaikuciu esi X-landery uzaugines g.gif Labai akivaizdus suinteresuotumas apjuodinti x-landerius ir isaukstinti Hauckus. Cia zmones dalinasi patirtimi apie tai, kokius privalumus/trukumus pastebejo naudodami x-landerius. Cia ne vieta reklamai ar antireklamai, o be to jei jau esat kitos firmos vezimeliu atstovas, tai prisiminkite verslo etika smile.gif

Nuo saves galiu pridurti tiek, kad vienintelis trukumas, koki pastebejau naudodama savo XA, kad jis be galo sunkus, bet jau pirkdama zinojau, kad bus sunkus.siaip tai niekaa jo ir nekilnojau, visais laiptukais, nustumdavau, o i virsu uzsitraukdavau. Va bet kam tenka su viesuoju transportu vazinet, tai sunkoka butu su tokiu vezimu. Be kieno nors pagalbos ne i zemagrindi transporta beveik neimanoma ilipti. Bet siaip tikrai patogus, patvarus ir stabilus vezimelis. Parduodant ne tik man, bet ir vyrui gaila buvo...
Atsakyti

Nuo saves galiu pridurti tiek, kad vienintelis trukumas, koki pastebejau naudodama savo XA, kad jis be galo sunkus, bet jau pirkdama zinojau, kad bus sunkus.siaip tai niekaa jo ir nekilnojau, visais laiptukais, nustumdavau, o i virsu uzsitraukdavau. Va bet kam tenka su viesuoju transportu vazinet, tai sunkoka butu su tokiu vezimu. Be kieno nors pagalbos ne i zemagrindi transporta beveik neimanoma ilipti. Bet siaip tikrai patogus, patvarus ir stabilus vezimelis. Parduodant ne tik man, bet ir vyrui gaila buvo...
[/quote]

pilnai pritariu ir mums vienintelis minusas tik svoris,bet pries pirkdami,tai zinojom.O kad sis vezimukas kuom nors panasus i kita,tai mums vienodai,svarbiausia,kad jis musu vaikuciui patogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritoolia @ 2008 09 02, 14:09)
Kazin, kiek pats vaikuciu esi X-landery uzaugines  g.gif  Labai akivaizdus suinteresuotumas apjuodinti x-landerius ir isaukstinti Hauckus. Cia zmones dalinasi patirtimi apie tai, kokius privalumus/trukumus pastebejo naudodami x-landerius. Cia ne vieta reklamai ar antireklamai, o be to jei jau esat kitos firmos vezimeliu atstovas, tai prisiminkite verslo etika  smile.gif

Jei parašiau kokią nesamonę -atsiprašysiu x-landerių, bet bijau kad neteks........
Labai geras sakinys drinks_cheers.gif
esmė tame, kad dauguma komentarų panašiai tokie: koks puikus ,koks patogus, koks geras irt.t. bet užmirštama pasakyti dėl ko
Su racionaliu grūdu komentarų labai ir labai mažai.
Atsakyti
nu ispudziams susigulejus parasysiu ir as savo pastebejimus apie x lander xa.
pliusu nevardinsiu, viso tik giria. surasysiu, kas man nepatiko.
1. skirtingi adapteriai kedutei ir lopsiui. kad tik nesumaisyt ir nepamirst isidet visu, kuriu reikes.
2. lopsys mazokas visgi rudeni gimusiam lialiui.
3. kadangi lopsys tvirtinasi adapteriais, vezant yra biskiuka nestabilus, spyruokliuojantis. o tokio laiptais aukstai neprisiveziosi kasdien. bent jau man poros reisu pirmym atgal i 5 a. uzteko, kad nebeeksperimentuociau taip.
4. lopsys nepatogus nesti. gal tvirtas vyras ir gali pakelt ir nest uz tos rankenos, man budavo sakes. tada mesdavausi lopsi ant klubo ir dviem rankom tysdavau. apie pirkinius aisku galima pamirst tuo atveju.
5. nevelnia niekas viena ranka neuzsideda. nebent tik parduotuvej demonstruojant su tusciu lopsiu ar kedute. nauji, nepravazineti vezimai taip lengvai nesipakuoja.

reziume: vyresnelis augo deltim Fokus vezime. jei reiktu rinktis tarp jo ir Xa, rinkciausi Fokusa, nepaisant to, kad jis nemanevringas kraupiai.
Atsakyti
kazkodel isitikinus, kad nelabai cia kam idomu
kas,nuo ko,ka ir kada nukopijavo....tema visiskai ne apie tai... g.gif

ps.as nesu jokia x-landeriu gerbeja ar atstove, sis vezimukas tera
viena is mano pasirinkimo galimybiu, ir tiesa sakant kol kas ne 1-je vietoje...
bet tikrai ne del tokiu nesamoningu komentaru...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2008 09 02, 18:46)
nu ispudziams susigulejus parasysiu ir as savo pastebejimus apie x lander xa.
pliusu nevardinsiu, viso tik giria. surasysiu, kas man nepatiko.
1. skirtingi adapteriai kedutei ir lopsiui. kad tik nesumaisyt ir nepamirst isidet visu, kuriu reikes.
2. lopsys mazokas visgi rudeni gimusiam lialiui.
3. kadangi lopsys tvirtinasi adapteriais, vezant yra biskiuka nestabilus, spyruokliuojantis. o tokio laiptais aukstai neprisiveziosi kasdien. bent jau man poros reisu pirmym atgal i 5 a. uzteko, kad nebeeksperimentuociau taip.
4. lopsys nepatogus nesti. gal tvirtas vyras ir gali pakelt ir nest uz tos rankenos, man budavo sakes. tada mesdavausi lopsi ant klubo ir dviem rankom tysdavau. apie pirkinius aisku galima pamirst tuo atveju.
5. nevelnia niekas viena ranka neuzsideda. nebent tik parduotuvej demonstruojant su tusciu lopsiu ar kedute. nauji, nepravazineti vezimai taip lengvai nesipakuoja.

reziume: vyresnelis augo deltim Fokus vezime. jei reiktu rinktis tarp jo ir Xa, rinkciausi Fokusa, nepaisant to, kad jis nemanevringas kraupiai.

na va isgirdom ir llogisku komentaru thumbup.gif

klausimelis - Jums neuzteko lopsio ziemai?
Musu Mazasis ziema atkeliaus,tai va lopsys man ypatingai svarbus,kad
pakaktu, bent 5 men...

Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 09 03, 08:29)
kazkodel isitikinus, kad nelabai cia kam idomu
kas,nuo ko,ka ir kada nukopijavo....tema visiskai ne apie tai... g.gif

ps.as nesu jokia x-landeriu gerbeja ar atstove, sis vezimukas tera
viena is mano pasirinkimo galimybiu, ir tiesa sakant kol kas ne 1-je vietoje...
bet tikrai ne del tokiu nesamoningu komentaru...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
na va isgirdom ir llogisku komentaru  thumbup.gif

pakaktu, bent 5 men...

musu dukryte iki 9 men pravazinejo lopsiuke ir tilpo,taip pat ir visa ziema ax.gif . Cia daugiau priklauso nuo jusu vaikiuko didumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 09 03, 06:29)
pakaktu, bent 5 men...

mums uzteko. bet tik del to, kad gavom dovanu silta kailini voka ir maziuka dedavau i ta vokeli apvilkusi tik plonyciu kombinezoniuku, tokiu siltam rudeniui. maziukas toks visas suspaustas budavo, bet vis geriau, nei dar su zieminiu kombinezonu ir keliom kaldrom. nu ir i lauka nelabai eidavom, salcmire as.

o vaikis tai musu, nors ir gime dickis, bet siaip prie standartiniu.
Atsakyti