Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

Aciu uz thumbup.gif argumentus ir nuomone,
kadangi daug kas sutampa (liftas,laiptai,masina) tai ko gero
teks rinktis kita... g.gif
Atsakyti
Dar nepaminėjau, kad su savo XT karoliniškių Maximoj pro kasas (ir mamytėms skirtą taip pat) pravažiuoti netilpom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Teko stumti visą eilę žmonių atgal ir apvažinėti pro įėjimą ir eit iš kitos pusės prie kasos blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki,
norėčiau pasidalinti savo patirtimi naudojant X-Lander XA. Lopšinį variantą Rekomenduočiau tik šiltu metų laiku gimusiems, nes mes 4,5 mėn. jau persikėlėme į sportinuką, tiesiog nebetilpom nei iš ūgio (66 cm) nei iš pločio.
Auto kėdutė (senesnis modelis) man apskritai pasirodė visiškai niekam tikęs variantas, labai stati naujagimiui, nepatogi rankena...
Šiaip vežimukas tikrai nėra lengvas, net nebandžiau jo nešti į trečią aukštą, laikome automobilyje.
Sportinukas mums visai patinka, tik minusas yra, kad rankena į vien
Atsakyti
Na, mes taip pat nusipirkom X Lander XA vezimuka. Kolkas esam labai patenkinti, nors dar ir neisbandem ax.gif
Tikiuosi jis musu nenuvils blush2.gif
Atsakyti
Mes turim X-Landeri, ir esam labai patenkinti visom 3 dalim- ir lopsiu, ir kedute ir sportinuku. Vaikiukas pas mus zieminukas ir siaip smulkutis, tai i lopsi tilpom be problemu iki 6 men. Dabar jau i sportinuka persedom, ir labai puikiai jame miegam. Gyvenam name, tai laiptais vezimo tempti nereikia, nes lengvas jis is tikruju nera... Masiniukas pas mane mazas, bet i bagazine puikiai susitalpinam nuemus galinius ratus, o nusiima jie labai lengvai, kai ipranti - tik cak cak ir viskas tongue.gif Autokedute irgi esam patenkinti, ji mums ir pilnai pagal paskirti tarnauja, ir namuose iki siol dar joje ir valgome smile.gif Tai va, nezinau kaip kitiems, bet man tai liuks vezimuks!
Atsakyti
as tai labai patenkinta siuo vezimeliu thumbup.gif . nors galvojau, kad lopsio uzteks ilgesnem laikui ax.gif . sunkokas bet pirmame aukste gyvename ir nestresuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IEVA23 @ 2008 09 10, 23:02)
as tai labai patenkinta siuo vezimeliu  thumbup.gif . nors galvojau, kad lopsio uzteks ilgesnem laikui  ax.gif . sunkokas bet pirmame aukste gyvename ir nestresuoju  blush2.gif

As 4-ame aukste gyvenu. Bet man vezimo (XA) nesiojimas jokiu problemu nesukele. Reikia tik patogiai pasiimti. Jeigu sonu pasiimciau, tai tikrai sunku butu. As nuleidziu rankena ir imu uz galinio, storojo remo (jei aiskiai parasiau). Visai nesunkiai nesti. Kai vaikas lopsi gulejo, tai tas remas dar lengvesnis buvo. Nesuprantu, kam rema palinkineti automobilyje? Juk tas remas nera jau toks nepakeliamas. Ar Jums vezimelio nereikia namie? As kartais vaika autokeduteje po kambarius paveziodavau. Vaikui idomu, viska mato. Ir nuveikti kazka gali, kai vaikas aplinka stebi. Nors tai tik keleta minuciu trunka. Pacioj pradzioj, kai neturejau maitinimo kedutes, vaika maitinau autokeduteje.
Atsakyti
vakar ir man teko iš 3 aukšto tarabanyt, nes liftas neveikė. tikrai įsivaizdavau, kad bus sunkesnis. visai lengvai aš jį nusinešiau. ax.gif
Atsakyti
vakar mieste maciau du vezimelius XA lopsini, ir X3 sportini, na man jie pasirode labai grazus wub.gif . patys turime X1, jau greit reidesime ir mes miesto gatvemis thumbup.gif , ai tas svoris mirksiukas.gif , nemanau kad toks sunkus, pirmasis vezimas buvo tikrai sunkus blink.gif
Atsakyti
Mamytes,zinau kad kai kurios jusu perkat ant x landeriu maxi cosi kedutes.Gal kas turit maxi cosi cabriofix baze-pada automobiliui?Nupirkciau,jei kas turit pasiulyma,parasykit i az,aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2008 09 06, 15:04)
sveiki,
norėčiau pasidalinti savo patirtimi naudojant X-Lander XA. Lopšinį variantą Rekomenduočiau tik šiltu metų laiku gimusiems, nes mes 4,5 mėn. jau persikėlėme į sportinuką, tiesiog nebetilpom nei iš ūgio (66 cm) nei iš pločio.
Auto kėdutė (senesnis modelis) man apskritai pasirodė visiškai niekam tikęs variantas, labai stati naujagimiui, nepatogi rankena...
Šiaip vežimukas tikrai nėra lengvas, net nebandžiau jo nešti į trečią aukštą, laikome automobilyje.
Sportinukas mums visai patinka, tik minusas yra, kad rankena į vien

Labai keista, pas mus kaip tik priesinga situacija. Kadangi mazius diena uzmigdavo tik jei lopsyje supom, tai iki 8 men. mes lopsi naudojom. Viduj ilgis ~70 cm, tai mes kai vaikas gal kokiu 73 cm buvo dar tilpom (nes miega gi vaikiukai ne istiestom kojom). Tad as buvau patenkinta butent lopsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkadija: 17 rugsėjo 2008 - 17:06
QUOTE(arkadija @ 2008 09 17, 18:05)
Labai keista, pas mus kaip tik priesinga situacija. Kadangi mazius diena uzmigdavo tik jei lopsyje supom, tai iki 8 men. mes lopsi naudojom. Viduj ilgis ~70 cm, tai mes kai vaikas gal kokiu 73 cm buvo dar tilpom (nes miega gi vaikiukai ne istiestom kojom). Tad as buvau patenkinta butent lopsiu.

drinks_cheers.gif Mes irgi naudojom lopšį iki 7,5 mėn, 72cm ūgio. Toliau negalėjom naudoti ne dėl ūgio, bet dėl noro sėstis, jau darėsi pavojinga migdyt, nes prabudus galėjo atsisėst ir iškrist.

Man atrodo (niekam asmeniškai netaikau blush2.gif ) kad mamytės didžiodamasi vaiko pasiekimais sako "mums lopšis nebetinka", o ne pagal realius "išmatavimus". X-Landerio yra vienas iš didžiausių lopšių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 17 rugsėjo 2008 - 17:40