Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

QUOTE(Izaa @ 2008 06 26, 16:08)
o mes svtgl buvom mazylio ratuose tai sake su nuolaida xa ar tai 1469-ar tai 1600 gaunasi uzkrito man nepamenu

1600, as irgi buvau:)0 nezinau del garantijos gariunuose, reiks issiaiskinti liepos pabaigoje, jei neduoda, tai tada jau geriau 200 daugaiu sumoket.....
ax.gif
Atsakyti
kažkas klausėt dėl maxi cosi kėdutės taip ji tinka pati tokia ant X lander XA dedu, adapteriu turi ir mažylio ratai, bet aš pirkau babymarket tai tik 53 lt už juos temokėjau. thumbup.gif

Dėl supimosi klausėt jei XA modeliukas tai nesisupa jis, bet mums nereik mes nemėgstam suptis mirksiukas.gif

Va kas dėl sportinuko tai man vienintelis minusiukas, kad rankena nepersiverčia, bet pvz mano dičkis net pykdavo jei veždavau veidu į savę, tai dabar dar neaišku kaip čia bus ar tiks mažiukai ar nea toks keliavimo būdas kai nemato mamytės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fa25: 26 birželio 2008 - 20:12
Urmo bazeje "Vaikutis' parduotuveje maciau tikrai uz mazdaug 1200 lt be autokedutes, zinoma.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 06 27, 19:36)
Urmo bazeje "Vaikutis' parduotuveje maciau tikrai uz mazdaug 1200 lt be autokedutes, zinoma.

su autokedute plius adapteriai atskirai,tai panasiai ir gaunas,ka siulo "Mazylio ratai" su nuolaida
Atsakyti
mamytes gal kas jau norite parduoti savo Xlanderi? labai reikia, puseserei smile.gif parasykit i az 4u.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt parašyti vidinius x-landerio XA lopšio išmatavimus ir vežimo svorį?
Ačiū.
Atsakyti
tikras vargas ishsirinkti vezimaiti doh.gif
kai pirmagimiui rinkomes,tai kuris i aki labiau krito,grazesnis buvo,atrodo ir tiks tas.bet jau antrajam tai norisi ne bet ko schmoll.gif
siandien apziurejom pasirinktus X-Lander XA, ABC design 6-tec ir Maxi Cosi Mura 4. paskutiniojo svoris baisulinis doh.gif ir kaina didele doh.gif
X landeris labai gaila,kad sportine dalis neapsisuka sad.gif bet spalvos geros(ypac juodas su zaliu thumbup.gif ),didelis pirkiniu krepsys,yra 2 tipu tases daiktams,aisq uz papildoma kaina.o abc design atitiko musu norus,kaip ir X Lander,bet sportine dalis sukasi thumbup.gif tik jau pirkiniu krepsys tai kazkokia parodija...turbut ir litras kefyro is to trikampio maziuko negilaus krepsio iskristu doh.gif as kai ipratusi i chicco sketuko krepsi sudeti dideli maximini maisa pirkiniu,tai cia jau man baisi beda butu rolleyes.gif ir abc krepsio nera ju firminio,reiktu kazkoki kitoki derinti.bet cia ne beda manau butu
o siaip kiek susidariau ispudi,tai X lander XA ir ABC design 6-tec labai panasus,tik va kelis auksciau isvardinti skirtumai.
aj,dar prisiminiau.X landeryje yra berods skirtingi adapteriai lopsiui ir kedutei,kai nori keisti.tai vel daugiau rakandu namie.o ABC design be ju tvirtinasi ant vezimo remo.
ar as klystu? ax.gif

vidinis XA lopsio matmuo 74 cm.siandien pati su metru laksciau po parduotuve cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 28 birželio 2008 - 20:36
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 28, 21:34)
tikras vargas ishsirinkti vezimaiti  doh.gif
kai pirmagimiui rinkomes,tai kuris i aki labiau krito,grazesnis buvo,atrodo ir tiks tas.bet jau antrajam tai norisi ne bet ko  schmoll.gif
siandien apziurejom pasirinktus X-Lander XA, ABC design 6-tec ir Maxi Cosi Mura 4. paskutiniojo svoris baisulinis  doh.gif ir kaina didele  doh.gif
X landeris labai gaila,kad sportine dalis neapsisuka sad.gif bet spalvos geros(ypac juodas su zaliu thumbup.gif ),didelis pirkiniu krepsys,yra 2 tipu tases daiktams,aisq uz papildoma kaina.o abc design atitiko musu norus,kaip ir X Lander,bet sportine dalis sukasi  thumbup.gif tik jau pirkiniu krepsys tai kazkokia parodija...turbut ir litras kefyro is to trikampio maziuko negilaus krepsio iskristu doh.gif as kai ipratusi i chicco sketuko krepsi sudeti dideli maximini maisa pirkiniu,tai cia jau man baisi beda butu  rolleyes.gif ir abc krepsio nera ju firminio,reiktu kazkoki kitoki derinti.bet cia ne beda manau butu
o siaip kiek susidariau ispudi,tai X lander XA ir ABC design 6-tec labai panasus,tik va kelis auksciau isvardinti skirtumai.
aj,dar prisiminiau.X landeryje yra berods skirtingi adapteriai lopsiui ir kedutei,kai nori keisti.tai vel daugiau rakandu namie.o ABC design be ju tvirtinasi ant vezimo remo.
ar as klystu? ax.gif

vidinis XA lopsio matmuo 74 cm.siandien pati su metru laksciau po parduotuve  cool.gif

Ir aš žiūrinėjau ABC design tik man patiko Rodeo, bet sportinė dalis neturi pilnai gulimos padėties, o x-landeris xa turi. Be to, x-landeris xa keturratis - man stabiliau atrodo. O ABC Rodeo lengvesnis. Tik lopšiukas mažokas ir vieno, ir kito. Rodeo matavau, tai lyg ir 33x74 plius minus, o vat koks plotis x-landerio nežinau. Tikras vargas su tais vežimaičiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2008 06 28, 21:24)
Ir aš žiūrinėjau ABC design tik man patiko Rodeo, bet sportinė dalis neturi pilnai gulimos padėties, o x-landeris xa turi. Be to, x-landeris xa keturratis - man stabiliau atrodo. O ABC Rodeo lengvesnis. Tik lopšiukas mažokas ir vieno, ir kito. Rodeo matavau, tai lyg ir 33x74 plius minus, o vat koks plotis x-landerio nežinau. Tikras vargas su tais vežimaičiais  doh.gif

as tai tik uz keturrati thumbup.gif
o lengvesnis kiek paziurejau 3 kg.
man tik tas remas auksinis nepatinka,tai "cognac" spalvos,vezimaitis pilkas su oranziniu patinka ax.gif arba visas juodas su cognac remu toks paprastas,stilingas smile.gif
va toks:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 28, 22:16)
as tai tik uz keturrati  thumbup.gif
o lengvesnis kiek paziurejau 3 kg.
man tik tas remas auksinis nepatinka,tai "cognac" spalvos,vezimaitis pilkas su oranziniu patinka  ax.gif arba visas juodas su cognac remu toks paprastas,stilingas smile.gif
va toks:

user posted image

user posted image

man šitų sprotinės nepatinka labai aukštai atrodo, kai vaikiukas norės pats įlipti ar išlipti gali buti peraukštai, o va Xlander pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fa25 @ 2008 06 28, 22:25)
man šitų sprotinės nepatinka labai aukštai atrodo, kai vaikiukas norės pats įlipti ar išlipti gali buti peraukštai, o va Xlander pats tas thumbup.gif

bet x landeryje vaikas i mama negales ziureti unsure.gif
o islipti kai reikia tai jie visur isirango smile.gif man kazkaip tos 2 sportinio padetys svarbiau uz sportinuko auksti siuo atveju.bet pakojis tai geresnis pas x landeri,negu pas abc design rolleyes.gif
tik gal foto ne i ta tema ikeliau,cia vis gi x landeriu tema,o as abc dizaino idejau doh.gif
Papildyta:
tiesa,x landeris kai susipakuoja,tai laaaaaaabai platus ties galiniais ratais g.gif bagazinej musu jau nebetilptu,o ir parduotuvese kai takeliai siauri,tai jis per platus.o abc design siauresnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 28, 22:34)
bet x landeryje vaikas i mama negales ziureti  unsure.gif
o islipti kai reikia tai jie visur isirango smile.gif man kazkaip tos 2 sportinio padetys svarbiau uz sportinuko auksti siuo atveju.bet pakojis tai geresnis pas x landeri,negu pas abc design rolleyes.gif
tik gal foto ne i ta tema ikeliau,cia vis gi x landeriu tema,o as abc dizaino idejau  doh.gif
Papildyta:
tiesa,x landeris kai susipakuoja,tai laaaaaaabai platus ties galiniais ratais g.gif bagazinej musu jau nebetilptu,o ir parduotuvese kai takeliai siauri,tai jis per platus.o abc design siauresnis  thumbup.gif

Na aš turiu XA modeliuką tai man telpa visur, nes ratukai ten labai lengvai nusiima smile.gif O dėl to, kad nematys tai jo nelabai gerai, bet savo sūnui turėjau kur vartosi rankena tai jis man jos neleisdavo vartyti, nes trukdydavau žiūrėti, tai vos kelis kartus ir te vežiau į savę atsukusi smile.gif Sakau gal ir mažiukei nereiks, o be to kaip pripras taip ir bus smile.gif
Atsakyti