Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

isvis sakiau, jei dar kada nors galva aptems ir nutarsiu dar viena vaika gimdyt, tai pirksiu normalu klasikini lopsini vezima ir nuo pusmecio jau sportinuka. nes kiek bandau suderint ir viena, ir kita, nieko nesigauna. vistiek tenka parduot ir kita pirkt.

Na čia išvis viską sumaišei g.gif
Šiaip yra tiesos tame. net reklamoje sakydavo - kas tinka viskam - netinka niekam.

Be abejo ratukus reikėjo užfiksuoti. gaila X lander neturi fiksavimo nuo rankeneles, reik lankstytis (ar su koja nepamenu) , na bent fiksuojasi lengvai. tad prieš įvažiuojant į liftą ar prie kasų užfiksuoji ir nuimi ratą, tada man regis jis net nevirsta. bet vistiek tai nėra patogu.
o liftu teks naudotis du kart dienoj minimum.
kitas variantas - važiuoklę palikinėti mašinoje o temptis tik lopšį, ar vėliau sportinuką.
Laukiam draugų į svečius. Išbandysim XA su liftu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apex_lt: 01 liepos 2008 - 12:46
QUOTE(apex_lt @ 2008 07 01, 12:43)
Be abejo ratukus reikėjo užfiksuoti. gaila X lander neturi fiksavimo nuo rankeneles, reik lankstytis (ar su koja nepamenu) , na bent fiksuojasi lengvai. tad prieš įvažiuojant į liftą ar prie kasų užfiksuoji ir nuimi ratą, tada man regis jis net nevirsta. bet vistiek tai nėra patogu.
o liftu teks naudotis du kart dienoj minimum.
kitas variantas - važiuoklę palikinėti mašinoje o temptis tik lopšį, ar vėliau sportinuką.

zinotum, kur krisi - pagalve pasidetum. is triju kasu parduotuvytej salia, i viena tik netilpdavau. ir kai uzstrigau, neisivaizdavau, kad nepravaziuosiu.

ratus ir as palikdavau masinoje. bet jei atvirai, tampyt ojoj kaip sunku lopsi ar kedute.
Atsakyti
Teisingas pastebejimas. ne siaip sau pagalve masinoj veziojuosi biggrin.gif
Katik apziurejau Chicco vežimaitį. patiko. bet pasirodo lopšys tik 73cm (su rulete sugebėjau 75 pamatuoti). čia kaip suprantu nėra daug?
Ir nėra labai aukštas, na mano menku supratimu - žiemai nelabai tinkamas turbūt. mūsiškis gims rugpjūtį, tai tikėtina šalčius lopšyje regės. (pataisykit jei klystu)
X lander lopšys 74. bet didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 07 01, 14:17)
apex lt, x landeriui 2 skirtingi adapteriai-lopsiui ir auto kedutei ant vezimo dedasi.man asmeniskai irgi cia minusas,nes rakandu daugeja namie ir ilgiau trunka,kol sukeiti.ir labai platus,kai susilanksto doh.gif ir sedima dalis labai gulscia.nera statesnes ax.gif

Del tu adapteriu tikra beda schmoll.gif Kai vaikui buvo savaite, nutareme i gamta prie ezero isvaziuoti. Prie vezimo ir jo papildomu daiktu dar neprate. Tad viska susidejome, o adapterius pamirsome ax.gif , nes instrukcijoje paskaiteme, kad sulankstant vezima butina nuimti adapterius. Teko namo grizti adapteriu pasiimti blush2.gif
Atsakyti
Urmo bazeje "Vaikutis' parduotuveje maciau tikrai uz mazdaug 1200 lt be autokedutes, zinoma

gal kas iš kauniečių matė tiksliau ar planuoja artimiausiu metu važiuoti į urmo bazės "Vaikutį" ir gali pasitikslinti blush2.gif tikrai tokia kaina? man vis tik patinka tik lopšys, o sportinės dalies tikriausiai nenaudosiu. važiuoklės atskirai neparduoda, tad tenka ieškoti komplekto už tokią kainą kaip tik lopšys doh.gif naudoto nenoriu, man reikia naujo. o autokėdutę pirksiu ne x-lander.
Atsakyti
del "Vaikutis" - Vilniečiai sake kad nebeprekiaus X landeriu ir parduoda likučius. nebespėjome keturračio. liko tik triratis (praeitą sav dar turėjo)
Atsakyti
QUOTE(apex_lt @ 2008 07 02, 13:37)
del "Vaikutis" - Vilniečiai sake kad nebeprekiaus X landeriu ir parduoda likučius. nebespėjome keturračio. liko tik triratis (praeitą sav dar turėjo)

mmm... kaip gaila verysad.gif aš irgi girdėjau, kad Mažylio ratai išpirko teisę prekiauti x-landeriais Lietuvoje ir vieninteliai jais prekiaus, bet giliai širdyje tikėjausi, kad gausiu tą x-landerio lopšį pigiau negu pas juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(apex_lt @ 2008 07 01, 15:38)
X lander lopšys 74. bet didesnis.

bet vistiek mazas palyginus. mes ziema pratempem, bet tik del to, kad as tingine i lauka prastu oru grustis.
dabar rudeninukui ieskociau didelio lopsio. kad ramiai pasiguldyt, o ne kaip silkute i skarbonke ispaust. Apie deltimu klaiskinius variantus pamastykit, mes pirmajam turejom Deltim Fokus (Puma dabar atrodo), tai palyginus abieju vaiku karietas , jei reiktu rinktis is situ dvieju, imciau visgi Fokus'a
Atsakyti
Mažylio ratai paskelbė akciją mėlyniems X-lander-XT. Visas omplektas 1299lt. info čia ir čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 03 liepos 2008 - 16:15
QUOTE(Tinka @ 2008 06 29, 22:47)
nepasidaro Xa pilnai gulima padetis. o ir pati didziausia statmena padetis vistiek labai jau gulima palyginus su kitu vezimu gaunasi. man tai buvo vienas is trukumu, kuris paaiskejo jau naudojantis. ir ta reguliavimo dirzais sistema kazkokia nesamone mano galva. nes viena ranka nepareguliuosi niekaip, o jei leliukas smiges, tai kol paguldai. o vat lopsiukui ir autokedutei jokiu priekaistu neturejom.

sutinku 100 proc thumbup.gif sportine dali dar reiktu tobulinti g.gif
Atsakyti
i lifta telpa?
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 07 09, 14:41)
i lifta telpa?

jei tai senos statybos liftas tuomet ne netelpa schmoll.gif bet viena ratą nuėmus telpa ax.gif
Atsakyti