Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

Aš turiu X-Lander XA, tikrai superinis vežimas, tik vienintelė bėda, kad sunkokas. Pusę aukšto nunešu jį laisvai, tačiau, kai reikia įkleti į mašiną tikrai sunkoka, nors mano mašina didelė. Kai naudojau lopšį, vien tik ratai laisvai tilpdavo į bagažinę, tačiau su sėdima dalimi jis didesni, todėl reikia pavargti kol įdedu. O rudenį beveik visada išsipurvinu bekilnodama. Tačiau visais kitais atvejais jis thumbup.gif
Vasarą keliavome lėktuvu, tai be jokiu problemų atlaikė kelionę, jokių įbrėžimų ar įlenkimų, nors skrisdama pirmyn nesusiprotėjau atiduoti jo kaip vaikiško vežimėlio, o atidavaiu bendrai į bagažą.
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2008 11 17, 01:19)
Vasarą keliavome lėktuvu, tai be jokiu problemų atlaikė kelionę, jokių įbrėžimų ar įlenkimų, nors skrisdama pirmyn nesusiprotėjau atiduoti jo kaip vaikiško vežimėlio, o atidavaiu bendrai į bagažą.

Mes vasara planuojame kelione lektuvu. Dabar net neapsisprendziu, ar pirkti lengva sketuka, ar veztis X-landeri. O priduodant i bagaza yra skirtumas koks vezimo svoris? Ir koks skirtumas priduoti kaip bagaza, ar kaip vaikiska vezimeli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 17, 16:50)
Mes vasara planuojame kelione lektuvu. Dabar net neapsisprendziu, ar pirkti lengva sketuka, ar veztis X-landeri. O priduodant i bagaza yra skirtumas koks vezimo svoris? Ir koks skirtumas priduoti kaip bagaza, ar kaip vaikiska vezimeli?  g.gif

patogiau būtų skėtukas, tačiau jei pasirinksite vežtis X-lander, drąsiai keliaukite tiesiai į lėktuvą .
Mano teta dar ne su tokiu vežimaičiu iš JAV parkeliavo smile.gif
Atsakyti
na as tikiuosi kad kol man reikes dar bus X-lander XA limited edition tu raudonu, o tai negaliu i joki kita ziureti kai ta pamaciau, bet dabar dar kaip ir ankstoka pirkti doh.gif kiek maciau man sie vezimeliai graziausi, ir patogumu atrodo skustis negalima, kol nenaudojau tai ir pasisakyti negaliu, bet pasvajoti galima, chi chi blush2.gif
Atsakyti
Ir mes turim Xlanderi. Siaip visai geras. Lopsi naudojom gal pora kartu, mums ji per maza, po to autokedute. As ir namuose ja istatydavau vaikas sedi ramiai, mato ka as darau smile.gif Sportine dalis irgi patogi.
Siaip praetais metais parodoje dare kazko kia tai nuolaida, gal ir siais metais bus smile.gif
Pirkom parduotuvei, kadangi Gariunuose, kai gime dukryte ju jau nebuvo visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2008 11 19, 21:00)
Ir mes turim Xlanderi. Siaip visai geras. Lopsi naudojom gal pora kartu, mums ji per maza, po to autokedute. As ir namuose ja istatydavau vaikas sedi ramiai, mato ka as darau smile.gif Sportine dalis irgi patogi.
Siaip praetais metais parodoje dare kazko kia tai nuolaida, gal ir siais metais bus smile.gif
Pirkom parduotuvei, kadangi Gariunuose, kai gime dukryte ju jau nebuvo visai smile.gif

Tai Jus lopsi ne nuo gimimo naudojot, nes rasot, jog pora kartu? Mes iki 6.5 men. naudojom.
Atsakyti
mums beveik keturi mėnesiai, bet telpam dar puikiai į lopšį, plius dar kailinis vokas ir manau, kad iki pusės metų tikrai tilpsim
Atsakyti
Mes taip pat turim X - lander, bet nesuprantu kaip telpa 6 men. arba 4 ir dar su kailiniu vokeliu g.gif g.gif g.gif . Mano mazytė tilpo iki 4 mėn. Kažkaip su kombinezonu tai jai buvo per siauras ir per trumpas. Bet vasara tai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Man tai jis patinka. Nors pradžioje buvau nusivylusi, nes priekinis ratas (triratis) pradėjo strigti, oi kaip buvau supykus, bet dėdė pataisė ir dabar viskas OK. Aš tai irgi kai keliu į mašiną, tai išsitepu, o kai nuimu ratus, tai dar ir išsitepaluoju schmoll.gif. Mes tai dabar naudojam spotrinį, su kailiniu vokeliu kuri pirkau atskirai, tai visai nieko. O autokėdutė, tai naujagymiui nelabai tinka, nes yra daugiau sėdima.
Draugė turi Chicco, tai mūsų daug stabilesnis ir negirgžda.
Atsakyti
QUOTE(Mažylio ratai @ 2008 10 25, 17:59)
NEW X-Lander ir Delti vezimeliai bei aksesuarai bus pristatyti per paroda "Vaiku salys" 2008.11.21-23d.

Pakomentuokit, kas mate, naujuosius X-lander vezimelius. Kuom jie skiriasi nuo senesniu modeliu, kokie patobulinimai, isvaizda?
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 12 02, 11:58)
Pakomentuokit, kas mate, naujuosius X-lander vezimelius. Kuom jie skiriasi nuo senesniu modeliu, kokie patobulinimai, isvaizda?

viena mamytė minėjo, kad parodoj buvo kažkoks rudai mėlynas - berniukui ale vežimukas, bet plačiau tai nežinau....
Atsakyti

Aš irgi turiu X-landerį XA nors naudju dar tik du mėnesiai, bet esu labai patenkinta. Labai manevringas, patogus, minkštas, kompkatiškas ir t. t. thumbup.gif Galėčiau vardinti ir vardinti privalumus. O dėl to sunkumo tai nieko aš irgi kaip kažkas sakė užsinešu į 4 aukštą pirmą vaiką, o po to vežimaitį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriulis 25 @ 2008 11 21, 23:38)
Mes taip pat turim X - lander, bet nesuprantu kaip telpa 6 men. arba 4 ir dar su kailiniu vokeliu g.gif  g.gif  g.gif . Mano mazytė tilpo iki 4 mėn. Kažkaip su kombinezonu tai jai buvo per siauras ir per trumpas. Bet vasara tai liuks thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Man tai jis patinka. Nors pradžioje buvau nusivylusi, nes priekinis ratas (triratis) pradėjo strigti, oi kaip buvau supykus, bet dėdė pataisė ir dabar viskas OK. Aš tai irgi kai keliu į mašiną, tai išsitepu, o kai nuimu ratus, tai dar ir išsitepaluoju schmoll.gif. Mes tai dabar naudojam spotrinį, su kailiniu vokeliu kuri pirkau atskirai, tai visai nieko. O autokėdutė, tai naujagymiui nelabai tinka, nes yra daugiau sėdima.
Draugė turi Chicco, tai mūsų daug stabilesnis ir negirgžda.

Ir mes turime X- lander, ir vaikas 4men. telpa i lopsi su kailiniu vokeliu, pagalvoju, kad erdvesnis lopsys butu patogiau, na bet svarbu kad ir i si telpa, o siaip vezimu esu patenkinta, tvirtas ir manevringas.
Atsakyti