Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

QUOTE(Relaxa @ 2008 06 23, 19:55)
ir gal kas žino, ar nebus artimiausiu metu kokių akcijų "Mažylio ratuose"? o gal galima kažkur gauti ir truputį pigiau tą vėžimėlį? man kažkaip atrodo, kad 1869 lt daugoka blush2.gif nesvarstydama mokėčiau kokius 1300-1400

www.vaikams.eu kaina X lander XA 1573 lt už tris dalis: lopšį, sportinę ir auto kėdutę, pigiau nei Mažylio ratuose.
Be kėdutės 1550 lt.
Atsakyti
Ačiū labai už atsakymus. Lelius turėtų gimti sausio viduryje, tai iki vasaros lopšio tikrai manau, kad užteks. O iš komentarų supratau, kad vasarą visai gerai ir sportiniam gulės.
Toks dar klausimas - kažkur girdėjau, kad X lander Xa sportiniame vežime nepasidaro horizontali gulima padėtis? g.gif Ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2008 11 02, 11:36)
Ačiū labai už atsakymus. Lelius turėtų gimti sausio viduryje, tai iki vasaros lopšio tikrai manau, kad užteks. O iš komentarų supratau, kad vasarą visai gerai ir sportiniam gulės.
Toks dar klausimas - kažkur girdėjau, kad X lander Xa sportiniame vežime nepasidaro horizontali gulima padėtis?  g.gif  Ar tiesa?

Horizontalinė tai pasidaro, bet vat vertikali (pilnai sėdima)- ne. (Čia visuose X-Landeriose.
Papildyta:
QUOTE(smiltainis @ 2008 11 01, 19:29)
www.vaikams.eu kaina X lander XA 1573 lt už tris dalis: lopšį, sportinę ir auto kėdutę, pigiau nei Mažylio ratuose.
Be kėdutės 1550 lt.

"Mažilio ratuose" manau 10% nuolaidą gausi, ir garantija. O su vaikams.eu bandžiau kalbėt: ne mano nervams: skambini: nežino, kokių spalvų yra, perskambinkit, kai vyras grįž, ar galima pažiūrėt? Oi, ne, dabar tai ne, vat gal kitą sav... Ir panašūs briedai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2008 11 02, 10:36)
Toks dar klausimas - kažkur girdėjau, kad X lander Xa sportiniame vežime nepasidaro horizontali gulima padėtis?  g.gif  Ar tiesa?

skaitosi, kad atsilenkia iki 15 laipsniu kampo gulima padėtis, t.y. ne visiškai, tačiau pakanka. Maniškis nuo 5 mėn. ten miegojo
Atsakyti
Praėjusioje temoje viena mama sugalvojo, kaip vežimo atlošą stačiai padaryti Va čia
Atsakyti
Turiu X-lander XA pirkta Gariunuose. Tfu tfu tfu jokio broko neikiso. Pirkau, kai dar buvau nescia 26 sav. Gariunuose jokio garantinio lapo juk neduoda.

Lopsi ir autokedute naudojau 4,5 men. Kas megstate daznai vazineti i svecius ar parduotuves, autokedute nepamainomas dalykas. Vasara teko su mazute daznai lankytis statyniu prekiu ir panasiai parduotuvese. Jei ne kedute, butu buve liudna. Mazoji sau miegodavo, kol mes rinkdavomes prekes. Kadangi pati vairuoju ir daznai viena vaziuoju apsipirkti, tai kedute labai gelbejo.
Kai mazajai suejo 4 men. ji nebenorejo miegoti lopsyje ir verke sededama keduteje, kadangi nieko nemate per masinos langa.
Teko pirkti stacionaria kedute, tai mazoji tuo labai dziaugiasi.

Sportinukas man labai patinka. Masciau parduoti visa komplekta, nes nebenaudoju lopsio ir kedutes, taciau nerandu kito vezimo, kuris taip patiktu kaip X-lander XA. Patinka jo kokybe, manevringumas. Jis neperpuciamas, o be to labai grazus. Isigijau savo isvajota salotini vezimeli wub.gif ir negaliu juo atsidziaugti.

Vasara su mazaja net dukart buvome prie juros. Labai patogu vezti pajuriu.

Si vezimuka siulyciau isigyti toms, kuriosm nerekia tampyti vezimuko su vaikais laiptais. Kitaip neverta jo pirkti, nes jis per sunkus.

Sekmes renkantis X-lander 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2008 11 14, 19:25)

Si vezimuka siulyciau isigyti toms, kuriosm nerekia tampyti vezimuko su vaikais laiptais. Kitaip neverta jo pirkti, nes jis per sunkus.

Mes gyvename 4 aukste. Nematau problemu vezimelio uzsinesti. Svarbiausia, patogiai pasiimti.
Man taip pat sis vezimelis patinka, visur su juo pravaziuojam ir vaikui, manau, patogus thumbup.gif Dukrytei jau 1 m. ir 2 men. ir tikrai nesiruosiu i joki sportinuka keisti. Vazinesimes iki kol dukriukas uzaugs ir nebenores sedeti jame.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 11 15, 11:46)
Mes gyvename 4 aukste. Nematau problemu vezimelio uzsinesti. Svarbiausia, patogiai pasiimti.
Man taip pat sis vezimelis patinka, visur su juo pravaziuojam ir vaikui, manau, patogus thumbup.gif  Dukrytei jau 1 m. ir 2 men. ir tikrai nesiruosiu i joki sportinuka keisti. Vazinesimes iki kol dukriukas uzaugs ir nebenores sedeti jame.

thumbup.gif , kad turi jegu. As neturiu jegu vezimelio uznesti net i antra auksta arba iki lifto. O dar su vaiku doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2008 11 15, 14:04)
thumbup.gif , kad turi jegu. As neturiu jegu vezimelio uznesti net i antra auksta arba iki lifto. O dar su vaiku  doh.gif .

Oi ne, as be vaiko nesu lotuliukas.gif Nesu jau tokia galiune. Su vaiku nepakeliu. Pirma vaika uzsinesu, paskui griztu vezimuko.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 11 15, 13:11)
Oi ne, as be vaiko nesu  lotuliukas.gif  Nesu jau tokia galiune. Su vaiku nepakeliu. Pirma vaika uzsinesu, paskui griztu vezimuko.

Tada aisku ax.gif . Ar saugu pas jus palikti vezimeli nors trumpam?
Dabar net is uzrakintu laiptiniu isvagia. Gaila butu tokio superinio vezimelio netekti.
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2008 11 15, 16:05)
Tada aisku  ax.gif . Ar saugu pas jus palikti vezimeli nors trumpam?
Dabar net is uzrakintu laiptiniu isvagia. Gaila butu tokio superinio vezimelio netekti.
blink.gif

Kol kas nepavoge. Baisu butu, jei taip nutiktu. Bet as ilgam nepalieku.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 11 15, 16:11)
Kol kas nepavoge. Baisu butu, jei taip nutiktu. Bet as ilgam nepalieku.

Ojjjj,maniskis nepabutu vienas kol parsinesciau vezima,uzsispiegtu doh.gif tai laimei,gyvenam ne daugiabuti,tai nereikia nesioti ,o siaip jei kur vaziuojam,tai paskui as ji ir palieku masinoj.O del svorio,tai gal as tada visai jegu nebeturiu,nes kartais vos i masina as ji ikeliu,sunkus jis ir nors atsilenkiu abi galines sedynes tik tada telpa normaliai,nes mano mazute masina.Bet jei neziurint i vezimelio svori,tai jis man idealus vezimas thumbup.gif manevringas,patogus,liuks vezimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenita: 15 lapkričio 2008 - 16:44