Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

QUOTE(Fa25 @ 2008 08 05, 18:32)
emmalgujga  blush2.gif  blush2.gif
vyras sakė 7BMW į VOLVO XC 90 pamainėm, na taip palygino vežimukus blush2.gif  blush2.gif

Tai gal City Jet su besisukiojanciais priekiniais ratukais? Man sis modeliukas l. grazus.
Papildyta:
Tiesa, o kas nepatiko X-landeryje?
Papildyta:
O City Jet modelio remas labai panasus i X-lander XA. Tik ratukai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 08 05, 18:38)
Tai gal City Jet su besisukiojanciais priekiniais ratukais? Man sis modeliukas l. grazus.
Papildyta:
Tiesa, o kas nepatiko X-landeryje?
Papildyta:
O City Jet modelio remas labai panasus i X-lander XA. Tik ratukai skiriasi.

nea nešitas modeliukas ax.gif man nepatinak šitas dėlto, kad guldosi visas lovys, o Landeryje viskas patiko išskirus tai, kad nėr padėties į mamą sportiniame. Ir labai jau aš norėjau tokio arba teutonijos tai gavom šita City Cross, kadangi jau turim du reik viena parduoti tai va blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
klausimas: kas ir kur matėt kaune x lander X3 pasižiūrėt gyvai?
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 08 06, 05:01)
klausimas: kas ir kur matėt kaune x lander X3 pasižiūrėt gyvai?

X-3 Kaune nera. Pasiziureti galite tik firmineje parduotuveje Vilniuje.
Atsakyti
Sveikos,

mes naudojam x-lander x3 jau 6 menesius smile.gif, labai patenkinta lopsiu, tik vezimas mums beveik nereikalingas-turim rankinuke mergyte smile.gif tai dazniausiai tenka nesti ant rankyciu.

p.s.neuzilgo pardavinesim, jei ka domintu rasykit i AZ.
Atsakyti
idomu,o turguose ju galima gauti g.gif šiaip mačiau kauno urmo bazej,bet tris kartus buvau nuvažiavus ir visus kartus buvo uždaryta.Tai pertrauka,tai dar koks biesas.
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 08 08, 21:29)
idomu,o turguose ju galima gauti g.gif šiaip mačiau kauno urmo bazej,bet tris kartus buvau nuvažiavus ir visus kartus buvo uždaryta.Tai pertrauka,tai dar koks biesas.

Vilniuje Gariunuose XA tikrai yra, o ir kaina tokia pati, kokia pries metus buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andraja: 09 rugpjūčio 2008 - 08:42
QUOTE(Andraja @ 2008 08 09, 09:41)
Vilniuje Gariunuose XA tikrai yra, o ir kaina tokia pati, kokia pries metus buvo mirksiukas.gif

mes kai buvome Gariūnuose, tai visokių buvo bile kiek, o xlander nei vieno modelio... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2008 08 09, 09:41)

o tai kokia maždaug kaina turguje viso komplekto?
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 08 09, 14:33)
mes kai buvome Gariūnuose, tai visokių buvo bile kiek, o xlander nei vieno modelio...  schmoll.gif

Pries 3 savaites buvo.
Papildyta:
QUOTE(austulis @ 2008 08 09, 19:51)
o tai kokia maždaug kaina turguje viso komplekto?

1200
Atsakyti
Pries 3 savaites buvo.

liepos 20 d. nemačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 08 09, 23:24)
liepos 20 d. nemačiau  unsure.gif

O as maciau kai buvau ir dar pardaveju apie juos klausinejau. Gal tiesiog ta dienu tu pardaveju nebuvo.
Atsakyti