Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

4u.gif rolleyes.gif pasiziurejau ji ir pas mane juda kai judinu,bet manau kad turi kiek judeti ,nes ten juk fiksuojamos norimos padetys rankenos g.gif
o vezimeli nauja pirkom,manau del to nepergyvensiu ,nes taip turi buti galvoju 4u.gif
Atsakyti
pas mus juda ties ten kur fiksuojas rankenos aukštis. nepasakyčiau, kad daug, bet aukštyn žemyn kliba g.gif susisiekiau su pardavėjais, sakė paskambins ir išsiaiškinsim. gal ten tikrai kažkiek turi judėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2008 07 31, 15:09)
pas mus juda ties ten kur fiksuojas rankenos aukštis. nepasakyčiau, kad daug, bet aukštyn žemyn kliba  g.gif  susisiekiau su pardavėjais, sakė paskambins ir išsiaiškinsim. gal ten tikrai kažkiek turi judėti  g.gif

pas mane ir truputuka juda blink.gif ale man netrukdo, net nepastėbejau kol čia nepaskaičiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fa25 @ 2008 07 31, 16:14)
pas mane ir truputuka juda blink.gif ale man netrukdo, net nepastėbejau kol čia nepaskaičiau  g.gif

tai gal aš čia be reikalo priekabių ieškau? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2008 07 31, 15:15)
tai gal aš čia be reikalo priekabių ieškau?  g.gif  blush2.gif

net nežinau ką ir pasakyti, reiktų palyginti su kitų X landeriu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fa25: 31 liepos 2008 - 15:25
sveiki,

mes taip pat Xlandreio XA fanai, turim visa komplektacija.
pirkom MR ir esam labai patenkinti siuo vezimu.
tik va mazius jau baigia isaugti lopsi. jam 4 men. nezinau, darnebuvau sudejus sportines dalies. ar sedima dalis nusileidzia pakankamai, kad 4 men. vaikas galetu guleti? na jis dar nesedi.
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2008 07 31, 19:26)
sveiki,

tik va mazius jau baigia isaugti lopsi. jam 4 men. nezinau, darnebuvau sudejus sportines dalies. ar sedima dalis nusileidzia pakankamai, kad 4 men. vaikas galetu guleti? na jis dar nesedi.

Pilnai gulimos padeties nera. Bet, manau, kad istempsit iki 6 men., nes juk vasaros sezonas. Nereikia jokiu kombinezonu ir siltu uzklotu. Mes taip pat 4 men. meneme, kad greitai neitilpsim i lopsi, taciau iki 6.5 men. istempem.
Papildyta:
Lopsio ilgis, jei neklystu, 72 cm, o Jusu vaikelis, kaip matau pagal liniuote, 65 cm. Be to, juk maziukai megsta miegoti prazerge kojytes, tai tikrai itilpsit i lopsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2008 07 31, 18:26)
sveiki,

Ten sportinėj nėra pilnai gulimos padėties, bet galima susiorganizuoti (atleisti išardžius diržus arba pakisti po įdėkliuku kokią medžiagėlę, kad išsilygintų pagrindas).
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2008 07 31, 18:26)
sveiki,

Mes nuo 5 menesiu pradejom gulima sportine dali naudoti. Ji labai mazai pakelta, visai kaip gulima ir, manau, puikiai tinka net ir 4men mazyliui guleti.
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2008 08 01, 07:30)
Mes nuo 5 menesiu pradejom gulima sportine dali naudoti. Ji labai mazai pakelta, visai kaip gulima ir, manau, puikiai tinka net ir 4men mazyliui guleti.

tikriausiai ir mums teks tuoj traukti, nes labai nenori lopšiuke gulėti jei nemiega g.gif norrs tilptume dar ilgai į jį ,dabar ūgis kokie 64cm, bet labai nori dairytis ir tt tai dažniausiai pavaikštom kol miega o paskui dumiam namo arba nešam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fa25 @ 2008 08 01, 13:47)
tikriausiai ir mums teks tuoj traukti, nes labai nenori lopšiuke gulėti jei nemiega g.gif norrs tilptume dar ilgai į jį ,dabar ūgis kokie 64cm, bet labai nori dairytis ir tt tai dažniausiai pavaikštom kol miega o paskui dumiam namo arba nešam verysad.gif

Fa, mums ta pati situacija, tik mano Mykolas ne is kuduju, jis vurukas is plocio tikrai jau jaucia diskomforta, matau kaip jis zyzia, remia alkunes i vezima, nori dairytis, kai pabudes jau nebenori but lopsy doh.gif

o sportinei daliai nera nuo uodu tinklelio?
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2008 08 01, 19:50)
Fa, mums ta pati situacija, tik mano Mykolas ne is kuduju, jis vurukas is plocio tikrai jau jaucia diskomforta, matau kaip jis zyzia, remia alkunes i vezima, nori dairytis, kai pabudes jau nebenori but lopsy doh.gif
o sportinei daliai nera nuo uodu tinklelio?

As tinkleli nuo uodu naudoju lopsinio vezimelio.
Atsakyti