Įkraunama...
Įkraunama...

Antras nėštumas

pirmas iškart, antras nesigauna... jau pusę metų
Atsakyti
Labas mamytės, 4u.gif
Man irgi tas pats, pirmas iš pirmo karto užkibo, na o antrą bandom 2 metus.
Ginekologas sako pas tave viskas tvarkoje, bet kodel nėra leliaus .... schmoll.gif
Šiaip tai labai nepergyvenčiau, bet man jau virš 35... metai bėga, leliaus nėra. Dabar jau galvoju, kad reikėjo taip neužsileisti ir ankščiau tą reikalą pradėti, bet darbas, karjera.... taip ir nusistūmė. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo break: 30 gegužės 2009 - 18:36
Abu gavosi per pirmą mėnesį tongue.gif
Sakiau ateitį reiks labai gerai apmastyt apsisaugojimo priemones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 01, 16:36)
Abu gavosi per pirmą mėnesį tongue.gif
Sakiau ateitį reiks labai gerai apmastyt apsisaugojimo priemones biggrin.gif

Nu bet jus saunuoliai, kad taip greitai antra susiorganizavot thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
user posted image sveikutes, jungiuosi prie jusu nes taip pat planuojam vaikeli ax.gif laukiam vaisingu dienu o poto bus matyt ar pavyko blush2.gif
Atsakyti
Pirma "darem" metus, todel nusprendem ilgai nelaukti su antru ir jis uzkibo is pirmo menesiuko!!!! ziemos pabaigoj jau turesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(break @ 2009 05 30, 17:33)
Labas mamytės, 4u.gif
Man irgi tas pats, pirmas iš pirmo karto užkibo, na o antrą bandom 2 metus.
Ginekologas sako pas tave viskas tvarkoje, bet kodel nėra leliaus ....  schmoll.gif
Šiaip tai labai nepergyvenčiau, bet man jau virš 35... metai bėga, leliaus nėra. Dabar jau galvoju, kad reikėjo taip neužsileisti ir ankščiau tą reikalą pradėti, bet darbas, karjera.... taip ir nusistūmė.  doh.gif

Pas mus panasi situacija verysad.gif
Skiriames tik tiek,kad man 31.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 14 rugsėjo 2009 - 21:08
pirma planavome 3 men,o antras uzkibo per 1 men 4u.gif
Atsakyti
as su pirmaja pastojau po menesio, o su antraja po 5 menesiu. Antra kart jau buvau issigandus, kad kazkas ne taip.
Atsakyti
Sveikos, pirmaji susiorganizavau is vieno karto, o va antraji jau bus 3men kaip bandom
Atsakyti
Sveikutes, o mums buvo taip: pirma darem 1,5 metu kol padarem, o antras (kai pirmajam buvo 1,2 metu) uzkibo nesisaugojus viena vieninteli karteli - negalejau patiketi, kad taip gali buti smile.gif
Atsakyti
Prisimenu, kad sita tema uzvedziau, kai planavom antra vaikeli. O dabar as jau ji supuoju ant ranku. Kaip greitai bega laikas ax.gif

Sekmes visoms planuojancioms pastoti 4u.gif
Atsakyti