Įkraunama...
Įkraunama...

Antras nėštumas

QUOTE(elenuxus @ 2009 10 26, 22:24)
Pirmoji uzkibo iskarto.  4u.gif  Uz keliu dieneliu jau ir antra galesim paplanuoti.Tik skaitant vis blesta tas dziaugsmas...taip noriu kad pavyktu vel iskarto...O atrodo kaip tik kad daugumai nepavyksta taip greit...  unsure.gif

linkim, kad pavyktu is pirmo karto! nestuke.gif
Atsakyti
Pirmagimis buvo netyciukas,o antra vaikeli planuojam nuo siu metu pradzios, jau 11 men.,kol kas - net liudna, kai planuoji - be rezultatu...sad.gif Gal per daug demesio ir minciu tam planavimui, tikejimuisi?.... mastau.gif Kazkaip reikia atsipalaiduoti.... vacation1.gif

Noriu palinketi visoms planuojancioms - sekmytes, sekmytes ir dar karta sekmytes!!!kad issipildytu troskimai ir greitai pataptumete nestuke.gif
Atsakyti
sveikos
pasakykit mamos, ar norit antru vaikuciu susilaukt,kad butu kuo mazesnis amziaus skirtumas tarp vaiku ar del kitu priezasciu? smile.gif
as asmeniskai labai bijau...mazajai sausi bus 2metukai, bijau but pastojusi, bijau,kad nesusitvarkysiu ir visai uzsisedesiu namie...padrasinkit mane, duokit patarimu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2009 11 09, 13:56)
sveikos
pasakykit mamos, ar norit antru vaikuciu susilaukt,kad butu kuo mazesnis amziaus skirtumas tarp vaiku ar del kitu priezasciu? smile.gif
as asmeniskai labai bijau...mazajai sausi bus 2metukai, bijau but pastojusi, bijau,kad nesusitvarkysiu ir visai uzsisedesiu namie...padrasinkit mane, duokit patarimu... verysad.gif

Mes su MB norejom, kad tarp vaiku butu mazdaug 2 metu skirtumas. Gavosi 2 metai 2 men biggrin.gif Norejau vaikus paauginti vienu kartu, o paskui jau normaliai gryzti i darba ir dirbti be pertrauku. Tikrai nera lengva auginti tokio metu skirtumo vaikus kaip mano. Bet manau, kad dar daug kas priklauso nuo vaiku. Vyresnysis pas mane energijos kamuolys, mazoji zirziuke-rankinukas, del to yra nelengva, bet aciu D turiu pagalbos is mamos ax.gif Bet jeigu bijai, ar del kazko nerimauji, palauk su planavimais. Ateis laikas, kai nebeliks abejoniu, tada ir bandykit.
Atsakyti
QUOTE(Dovidenija @ 2009 11 09, 16:31)
Mes su MB norejom, kad tarp vaiku butu mazdaug 2 metu skirtumas. Gavosi 2 metai 2 men  biggrin.gif Norejau vaikus paauginti vienu kartu, o paskui jau normaliai gryzti i darba ir dirbti be pertrauku. Tikrai nera lengva auginti tokio metu skirtumo vaikus kaip mano. Bet manau, kad dar daug kas priklauso nuo vaiku. Vyresnysis pas mane energijos kamuolys, mazoji zirziuke-rankinukas, del to yra nelengva, bet aciu D turiu pagalbos is mamos  ax.gif Bet jeigu bijai, ar del kazko nerimauji, palauk su planavimais. Ateis laikas, kai nebeliks abejoniu, tada ir bandykit.

manau , kad nebeliko ka ir planuot... verysad.gif susiplanavo jau...pasimeciau visai dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2009 11 09, 14:58)
manau , kad nebeliko ka ir planuot... verysad.gif susiplanavo jau...pasimeciau visai dabar unsure.gif

Niu tada jau dideliausi sveikinimai nestuke.gif Dabar svarbiausia ramybe ir gera nuotaika. Kaip as vsiems sakiau, visos uzsiaugina ir as uzsiauginsiu. Aisku is pradziu tikrai nebus lengva, bet uztai paskui bus labai smagu. Sekmes ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2009 11 09, 14:58)

Viskas bus gerai mirksiukas.gif tik nebijok is anksto. O gal ateinantis vaikiukas bus ramumo isikunijima sir tada galvoji ko vcia be reikalo pergyvenai. Ne viena seima jau taip uzaugino, pavyks ir jum. O jei dar bent siek tiek pagalbos yra is sono, tai visai lengvai bus. O siaip tai tik sveikinimai ir kuo lengviausio nesiojimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2009 11 09, 18:45)
Viskas bus gerai  mirksiukas.gif  tik nebijok is anksto. O gal ateinantis vaikiukas bus ramumo isikunijima sir tada galvoji ko vcia be reikalo pergyvenai. Ne viena seima jau taip uzaugino, pavyks ir jum. O jei dar bent siek tiek pagalbos yra is sono, tai visai lengvai bus. O siaip tai tik sveikinimai ir kuo lengviausio nesiojimo  wub.gif

kol kas man sokas verysad.gif baisu ir pagalvo kaip bus... unsure.gif unsure.gif su pirmaja duryte vargau ilgiauisiai, zinoma vaikas vaikui nelygu.kol kas bijau kam ir prasitart, tik vyrui pasakiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2009 11 09, 16:53)
kol kas man sokas verysad.gif baisu ir pagalvo kaip bus... unsure.gif  unsure.gif su pirmaja duryte vargau ilgiauisiai, zinoma vaikas vaikui nelygu.kol kas bijau kam ir prasitart, tik vyrui pasakiau doh.gif

na.. gal keistai gali nuskambeti, bet as kaip su savim darau: stengiuos nepanikuot is anksto, vien delto kad "juk nezinai kaip ten is tikro bus" cia kaip ir su nestumu buvo, aplink visos panikuoja o as sau ramiausiai, nes "juk negali bijoti to ko nezinai (t.y. kaip bus per gimdyma) rezultate taip ir buvo, kad nenuvo taip baisu kaip kitos pasakoja. Taip kad siulau dziaugtis vienu vaikuciu, laukti antrojo ir nepergyvent. NEs kai mama rami tai ir vaikai ramus tada buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2009 11 09, 18:59)
na.. gal keistai gali nuskambeti, bet as kaip su savim darau: stengiuos nepanikuot is anksto, vien delto kad "juk nezinai kaip ten is tikro bus" cia kaip ir su nestumu buvo, aplink visos panikuoja o as sau ramiausiai, nes "juk negali bijoti to ko nezinai (t.y. kaip bus per gimdyma) rezultate taip ir buvo, kad nenuvo taip baisu kaip kitos pasakoja. Taip kad siulau dziaugtis vienu vaikuciu, laukti antrojo ir nepergyvent. NEs kai mama rami tai ir vaikai ramus tada buna  mirksiukas.gif

aciu uz palaikyma...tikiuosi greit apsiprasti su sia padetimi...kuri taip baugina.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2009 11 09, 17:09)
aciu uz palaikyma...tikiuosi greit apsiprasti su sia padetimi...kuri taip baugina.

tikrai ner uz, jei tik padejo mirksiukas.gif jei dar reiks, gal ir i az rasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2009 11 09, 14:56)
sveikos

Jau skaiciau kad galima pasveikinti nestuke.gif Dziaukites tiktai, nedidelis amziaus skirtumas, vaikuciai ateity gerai sutars.
Musiskei gruodi bus 2m.bet jau taip norim antro, jau tikiuos siuo metu pastoti.Man atrodo geras toks amziaus skirtumas, dar tures bendru interesu, veliau kartu i mokykla, gales viens kita suziureti.Apie amziaus skirtuma sprendziu is patirties.Panasus skirtumas su vienu broliu, su kitu daug didesnis, tad ir bendravimas visai kitoks buvo...Labai busiu laiminga jei uzkibs... blush2.gif
Tikrai nereikia bijoti, tuo labiau,kad jau bus aisku kaip ka daryti, juk ne pirmas.Daug labiau pirmo gimdymo ir kas bus po jo bijojau...O dabar tai net laukiu.Sekmes, geros nuotaikos ir ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti