Įkraunama...
Įkraunama...

Antras nėštumas

Su pirmu pastojau per pirma cikla,antru,treciu,ketvirtu irgi per pirma,bet jie nesekmingai baigesi.Dabar vel laukiuosi,pastojau irgi per pirma bandymu menesi.Visada matuodavau BT, smileysex.gif pries O bei jos metu,veliau kai BT jau pakildavo-atsipusdavom smile.gif .Beje,mmm nereguliarios,bet kazkaip pries planuotus nestumus atsitiktinai sunormaledavo ciklas.
Atsakyti
as su pirmuoju pastojau per antra cikla, o su dabartiniu per pirma thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
su dukra per pirma ciklą smile.gif
O dabar bandom jau šešis mėn.... unsure.gif
Atsakyti
Su pirma pastojau per antrą bandymų ciklą, su antru- kol kas 2 ciklai be rezultatų, tad jau galiu sakyti, kad pirmas nėštumas atėjo greičiau ax.gif
Atsakyti
mano abu vaikai nepraleido savo progos kai tik nesisaugojome ax.gif
Atsakyti
na, as jungiuosi prie daugumos cia pasisakiusiu unsure.gif su pirma pastojau per pirma cikla, o antra planuojam jau daugiau nei pusmetis ir kol kas - nieko doh.gif
Atsakyti
Niu pasiskaitinejus pradejau nerimauti, kad mums viskas taip lengvai gali ir nesigauti unsure.gif su dukryte pastojau per pirma cikla, o dabar po menesiuko planuojam jau ir antraji pradet, tikejausi greito pastojimo, bet kaip matau, gali jis buti ir labai ilgas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 02 liepos 2008 - 10:08
O AS JAU PRADEDU MANYTI,KAD KAI PLANUOJI TAI IR NESIGAUNA... verysad.gif
Atsakyti
Su pirma pupa pastojau 3 cikle, o su uoga - per pirmą ciklą, matyt, buvo jos laikas ateiti į pasaulį 4u.gif Net buvo sunku patikėti, kad jau...ir gime ji gana greitai, irgi buvo sunku patikėti, kad jau... soske.gif
Atsakyti
Nu ka gi. Man mano teorija pasitvirtino thumbup.gif Siandien isvydau II juosteles nestuke.gif Pastojau is antro ciklo. Menesiu anksciau nei su pirmuoju ax.gif Tikiuosi ir nestumas bus toks lengvas kaip pirmasis biggrin.gif
Atsakyti
mano mažius atėjo po vieno karto nesisaugojimo, o dabar nors ir nesisaugom nieko, bet matyt dėl to kad dar maitinu vaiką ir vis nėr mm
Atsakyti
QUOTE(Dovidenija @ 2008 06 14, 21:28)
Sveikos mamos  4u.gif

Planuoju antra vaikeli.
Su pirmuoju pastojau po triju menesiu nesisaugojimo. Ir idomu pasidare, ar antra karta imanoma pastoti greiciau, ar cia jau taisykliu nera  ax.gif Kaip buvo jums? Ar antra karta pastojote greiciau nei pirma?  g.gif

Aciu uz nuomones  4u.gif

laba,

su pirmu pastojau per 2 cikla, o dabar daugiau nei metai nieko..
Papildyta:
QUOTE(Dovidenija @ 2008 09 27, 09:54)
Nu ka gi. Man mano teorija pasitvirtino  thumbup.gif Siandien isvydau II juosteles  nestuke.gif Pastojau is antro ciklo. Menesiu anksciau nei su pirmuoju  ax.gif Tikiuosi ir nestumas bus toks lengvas kaip pirmasis  biggrin.gif

4u.gif sveikinu, faina girdeti 4u.gif
Atsakyti