Įkraunama...
Įkraunama...

Antras nėštumas

QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 01 03, 08:56)
jau du menesei kaip esu isiemusi spirale,gal po jos gali kilti bedu leliuko gamybai smile.gif

mano drauge issieme spirale ir per pirma menesi pastojo. ne visoms vienodai mirksiukas.gif

mes dabar 5 menesi jau gaminam, mm turejo but 2d. bet kolkas nera, ta pacia diena pasidariau NT, bet absoliuciai neigiamas, tai laukiu mm, nes jau taip yra pas mane, jeigu neigiamas tai neigiamas verysad.gif
Atsakyti

[/quote
Na tai ką, lauksim tos 15 dienos g.gif
na vat jau man neteks dalintis dziaugsmu verysad.gif dar siandien tik 5diena net nesulaukusi 15 dienukes prasidejo mm doh.gif kazkaip keistai niekada taip anksti nebuna man mm. dar gal sakau cia tik apgaule g.gif nes kitom buna jog siek tiek pateplioja,gal ir man taip bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 01 05, 09:32)
[/quote
Na tai ką, lauksim tos 15 dienos g.gif                                                                                                                   
na vat jau man neteks dalintis dziaugsmu verysad.gif  dar siandien tik 5diena net nesulaukusi 15 dienukes prasidejo mm doh.gif  kazkaip keistai niekada taip anksti nebuna man mm. dar gal sakau cia tik apgaule g.gif  nes kitom buna jog siek tiek pateplioja,gal ir man taip bus  bigsmile.gif

oho, kas per ankstybes mm verysad.gif o gal tikrai dar nenusivilk, gal čia tik šiaip teplioja, stebėk save blogiausiai po savaites pasidaryt NT, jeigu toliau vyks tepliojimai, aš taip daryčiau ax.gif
O aš siryta matavau BT pakilo iki 37,9 rolleyes.gif tai vat lauksiu kas toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ivalerija @ 2012 01 05, 09:36)
oho, kas per ankstybes mm verysad.gif  o gal tikrai dar nenusivilk, gal čia tik šiaip teplioja, stebėk save blogiausiai po savaites pasidaryt NT, jeigu toliau vyks tepliojimai, aš taip daryčiau ax.gif
O aš siryta matavau BT pakilo iki 37,9  rolleyes.gif tai vat lauksiu kas toliau rolleyes.gif

o cia bt tokia normalu? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 01 03, 15:55)
aciu,ir jums to peties linkiu 4u.gif  man taip pat apie 15 dienuke mm,kaip ir jum man pilvuka maudzia,krutine labai jautri rodos visi pozumei,bet gaila man visada taip budavo pries mm,tai net nebezinau ko tiketis...aisku tikimes pacio geriausio thumbup.gif  tikiuosi pavyks ir po 15 dienukes galesim pasidalinti dziaugsmu 4u.gif  man tai dar ydomu pasidare,nes vis ko paklausiu tai kaip sako kiek zmoniu tiek ir atsakymu biggrin.gif  tai tikslei atsakymo ir nezinau todel ydomi patyrusiu mamyciu atsakymai... po santykiu su vyru per kiek dienukiu pastojama? nes vieni sako kad per 20 kiti per 10 kazkur skaiciau kad uztenka nuo 2 iki 5 dienu spermiukui nukeliaut y vieta...tai kur tiesa? g.gif  aciu uz atsakyma mirksiukas.gif

bijau pameluot bet teko kazkur skaityt,kad spermiukas per 10min nukeliauja apie 1cm,bet 15 ar 20 dienu pastojimui tikrai nereik smile.gif o koki kelia jiem tenka nukeliaut iki kiausinelio tai nzn
Atsakyti
QUOTE(ivalerija @ 2012 01 05, 08:36)
oho, kas per ankstybes mm verysad.gif  o gal tikrai dar nenusivilk, gal čia tik šiaip teplioja, stebėk save blogiausiai po savaites pasidaryt NT, jeigu toliau vyks tepliojimai, aš taip daryčiau ax.gif
O aš siryta matavau BT pakilo iki 37,9  rolleyes.gif tai vat lauksiu kas toliau rolleyes.gif

Gal truputi sirguliuojat? Nes BT tai tikrai aukstoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(ivalerija @ 2012 01 05, 09:36)

skaiciau jog raset,kad pries mm BT nukrinta...vakar seip "ant durniaus" pasidariau nu juk buvo 37.6 ydomu kodel toke auksta iskart. labai noreciau kad cia butu tik pagasdinimas ir vis del to pradetu plakti ta maza sirduke 4u.gif nes jau musu mazoji vis manes paklause " turi pilvuky sese" biggrin.gif jus man pranesinekit,kaip jums seksis tai bent galesiu pasidziaugti kitu laime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 01 05, 08:58)
skaiciau jog raset,kad pries mm BT nukrinta...vakar seip "ant durniaus" pasidariau nu juk buvo 37.6 ydomu kodel toke auksta iskart. labai noreciau kad cia butu tik pagasdinimas ir vis del to pradetu plakti ta maza sirduke 4u.gif  nes jau musu mazoji vis manes paklause " turi pilvuky sese"  biggrin.gif  jus man pranesinekit,kaip jums seksis tai bent galesiu pasidziaugti kitu laime 4u.gif

Ne visada BT pries mm nukrinta. Vienoms nukrinta pries, kitoms per, o trecioms isvis tik po mm. smile.gif Beje BT reikia matuoti ryte neislipus is lovos smile.gif
Atsakyti
as tai naudojaus O testukais,man tas bt matawimas labai sudetingas atrode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ivalerija @ 2012 01 03, 13:45)
Kaip smagu, kad tokių esam daug smile.gif  linkiu didžiulės sėkmės susilaukti to mažo stebukliuko oro_buckis.gif O aš jau einu iš proto, keistai pilvo apačią maudžia jau kelias dienas.. o sirgimas nusimato tik 15d. jau norėčiau žinot ar yra ar nėra...atrodo galėčiau nupulti pirktis nėštumo testą doh.gif , bet dar anksti...    verysad.gif

arteja ta diena..gal jau kokiu ziniu yra? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif siryta pasidariau testuka, neiškart po 3 minučių kaip rašo bet truputį vėliau išryškėjo 2 juosteles, išpradžių silpnai matėsi. Tai va, o BT jau trečia diena kaip pakilusi iki 37,1 ax.gif tai vistiek nežinau ar patikėti testu unsure.gif Nuojauta kužda, kad aš ne viena, bet aišku gal klystu... Dar vakar buvau pas daktare, nuvežiau mažąją, nes sergam, tai man liepė nuvykti pas ginekologą pasidaryti tyrimus dėl vėžio, kur nemokamai daro... Tai dabar ir galvoju jeigu nesulauksiu mm teks eiti pasirodyti ir sakyti, kaip yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ivalerija @ 2012 01 12, 12:04)
Labas rytas smile.gif  siryta pasidariau testuka, neiškart po 3 minučių kaip rašo bet truputį vėliau išryškėjo 2 juosteles, išpradžių silpnai matėsi. Tai va, o BT jau trečia diena kaip pakilusi iki 37,1  ax.gif  tai vistiek nežinau ar patikėti testu unsure.gif Nuojauta kužda, kad aš ne viena, bet aišku gal klystu... Dar vakar buvau pas daktare, nuvežiau mažąją, nes sergam, tai man liepė nuvykti pas ginekologą pasidaryti tyrimus dėl vėžio, kur nemokamai daro... Tai dabar ir galvoju jeigu nesulauksiu mm teks eiti pasirodyti ir sakyti, kaip yra rolleyes.gif

o tai po kiek laiko isryskejo juostele?
Atsakyti
QUOTE(ivalerija @ 2012 01 12, 13:04)
Labas rytas smile.gif  siryta pasidariau testuka, neiškart po 3 minučių kaip rašo bet truputį vėliau išryškėjo 2 juosteles, išpradžių silpnai matėsi. Tai va, o BT jau trečia diena kaip pakilusi iki 37,1  ax.gif  tai vistiek nežinau ar patikėti testu unsure.gif Nuojauta kužda, kad aš ne viena, bet aišku gal klystu... Dar vakar buvau pas daktare, nuvežiau mažąją, nes sergam, tai man liepė nuvykti pas ginekologą pasidaryti tyrimus dėl vėžio, kur nemokamai daro... Tai dabar ir galvoju jeigu nesulauksiu mm teks eiti pasirodyti ir sakyti, kaip yra rolleyes.gif

manau testai nemeluoja jei jau yra nestuke.gif mirksiukas.gif gine isklaidys abejones...
Atsakyti