Įkraunama...
Įkraunama...

Antras nėštumas

Praėjus kokiom 10 minučių išryškėjo gan ryški antra juostelė... na bijau džiaugtis, lauksiu sekmadienio mm, jei nesulauksiu pakartosiu testuka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivalerija: 12 sausio 2012 - 22:06
QUOTE(ivalerija @ 2012 01 12, 23:02)
Praėjus kokiom 10 minučių  išryškėjo gan ryški antra juostelė... na bijau džiaugtis, lauksiu sekmadienio mm, jei nesulauksiu pakartosiu testuka  rolleyes.gif

as taip pat laikiau apie 10 min bet nieko sad.gif nors mm buvo keistos,papasakojau savo sirgima kitam forume mamytes sake kad tai bus nestumas,bet... gal tai testuko kalte,ir neparode nestumo gal dar peranksti kazka parodyti wink.gif o jus praneskite viska,ka parodys antras testukas
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 01 13, 09:27)
as taip pat laikiau apie 10 min bet nieko sad.gif  nors mm buvo keistos,papasakojau savo sirgima kitam forume mamytes sake kad tai bus nestumas,bet... gal tai testuko kalte,ir neparode nestumo gal dar peranksti kazka parodyti wink.gif o jus praneskite viska,ka parodys antras testukas

Tai kad testukai kartais ir abgauna , man su pirmu vaiku parode tik kai jau velavo mmm o iki to rode neigiama . O BT matuoji?
Atsakyti
tai as taip pat pamasciau jog gal man pamelavo testukas doh.gif savaitele palaiksiu dar darysiu mirksiukas.gif nematuoju,nes istikruju tai nelabai suprantu,kada turi pakilt temp kada krist blush2.gif skaitinejau tema bt,bet vistiek nedaejo,nes mamukai ten apie save daug raso o esmes neatrandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 01 13, 10:27)
tai as taip pat pamasciau jog gal man pamelavo testukas doh.gif  savaitele palaiksiu dar darysiu mirksiukas.gif  nematuoju,nes istikruju tai nelabai suprantu,kada turi pakilt temp kada krist blush2.gif  skaitinejau tema bt,bet vistiek nedaejo,nes mamukai ten apie save daug raso o esmes neatrandu blush2.gif

Na per mmm ir po ju temperatura yra zemesne iki (36.8) o per ovulucija ji pakyla ir laikosi tokia iki mmm t.y virs 36.8
Cia aiskia parasyta mirksiukas.gif
http://www.supermama...showtopic=42599
Atsakyti
labai aciu,butinai pasiskaitysiu ir pradesiu matuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 01 13, 10:56)
Tai kad testukai kartais ir abgauna , man su pirmu vaiku parode tik kai jau velavo mmm o iki to rode neigiama . O BT matuoji?

kiek zinau neigiama rodyti gali netgi esant nestuke.gif , man taip buvo 2kartus...bet jei rodo II, kad ir neryskia antraja, abejoti nevertetu...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 13, 12:32)
kiek zinau neigiama rodyti gali netgi esant nestuke.gif , man taip buvo 2kartus...bet jei rodo II, kad ir neryskia antraja, abejoti nevertetu...

Na man su pirmu irgi buvo kad II parode tik neatejus mmm o pries tai nerode, ir dabar va dariausi 10DPD tai parode neigiama, nors temperatura dar pakilo nuo 37 iki 37.1 g.gif tai darysiu sekmadieni jai neateis mmm
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 01 13, 10:38)
Na per mmm ir po ju temperatura yra zemesne iki (36.8) o per ovulucija ji pakyla ir laikosi tokia iki mmm t.y virs 36.8
Cia aiskia parasyta  mirksiukas.gif
http://www.supermama...showtopic=42599

O aš matuoju BT, keistas mano grafikas, žemiausia temp buvo 37,8 paskui kilo iki 37,1 ir tokia aukšta išbuvo 3 dienas ir va širytą nukrito iki 36,9 schmoll.gif , o palei viska turiu sekamdienį sulaukti mm. taip pergyvenu dabar, kad nenukristu... savijauta šiaip gera, pilvo neskauda kaip turėtu skaudėti prieš mm.. tik labai krūtinė skauda jau 2 diena.. schmoll.gif atrodo iš proto išeisiu, kai negali teisybės žinoti ir patikėti kaip yra.. Gal per anksti durniuoju, jaučiuosi kvailai, bet va norisi žinoti ar pavyko nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ivalerija @ 2012 01 13, 12:55)
O aš matuoju BT, keistas mano grafikas, žemiausia temp buvo 37,8 paskui kilo iki 37,1 ir tokia aukšta išbuvo 3 dienas ir va širytą nukrito iki 36,9 schmoll.gif , o palei viska turiu sekamdienį sulaukti mm. taip pergyvenu dabar, kad nenukristu... savijauta šiaip gera, pilvo neskauda kaip turėtu skaudėti prieš mm.. tik labai krūtinė skauda jau 2 diena.. schmoll.gif  atrodo iš proto išeisiu, kai negali teisybės žinoti ir patikėti kaip yra.. Gal per anksti durniuoju, jaučiuosi kvailai, bet va norisi žinoti ar pavyko nestuke.gif

na pas mane irgi panasiai visada laikosi pries ir po mmm 36.7-36.8 veliau apie 37.0-37.2 o veliau nukrenta pries mmm bet si karta kazkodel pries mmm dabar pakilo nuo 37.0-37.1 na ziuresim ir tikekimes kad mmm musu neaplankys jau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 13 sausio 2012 - 12:17
Labai noriu kad temperatūra nebekristu.. liko 2 dienos laukimo. Kaži ar būna kad testai parodo II juostelės ir poto išaiškėla kad klaida? Kiek skaičiau dažniausiai moterims neparodo II ir poto paaiškėja kad nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ivalerija @ 2012 01 13, 13:57)
Labai noriu kad temperatūra nebekristu.. liko 2 dienos laukimo. Kaži ar būna kad testai parodo II juostelės ir poto išaiškėla kad klaida? Kiek skaičiau dažniausiai moterims neparodo II ir poto paaiškėja kad  nestuke.gif  rolleyes.gif

Vienodai liko laukti man irgi 2 dienos nezinomybes bet Testa iki sekmadienio nedarysiu, manau istversiu blush2.gif siaip kiek zinau jai parodo II tai jau tikrai esi nestuke.gif nebent koks galiojimas pasibaiges, o vat del I tai buna nerodo testukai nors ir esi nestuke.gif
Atsakyti