Įkraunama...
Įkraunama...

Antras nėštumas

Didžiausi sveikinimai thumbup.gif clap.gif clap_1.gif !!!!
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 03 13, 13:21)
sveikos mamytes 4u.gif  noriu pasidalinti dziaugsmu,pagaliau ir mum pavyko,jau esu  nestuke.gif  savaite nesulaukusi mm nuejau nusipirkti nt ir yra,dvi grazios juosteles iskatr biggrin.gif  po 4 menesiu gaudymo,pagavom 4u.gif  tik del blogos savijautos sugalvojau nt darytis,ir pasitvirtino smile.gif

Sveikinimai. Nu kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
aciu visom uz sveikinimus 4u.gif dabar reikes junktis y nestukiu grupele ir dalintis pilvuko augimu thumbup.gif man dar kazkaip nesitiki...pasilikau nt vyrui parodyt,tai vis po keliu minuciu einu pazet y jy ir vel net nusvintu thumbup.gif
Atsakyti
pirmą kartą sukonstravom per maždaug 15 ciklų, antrą per ~6mė, trečią žaibiškai - iš vieno paišdykavimo.
Atsakyti
Sveikos mergaites sveikinu visas isvydusias II smile.gif
o as va siandien turejau sulaukti mm kuriu lb tikiuosi nesulaukti smile.gif vakar vakare neistverusi pasidariau testa ir jokios zymes tik I, tai labai tikiuosi kad nesusirgsiu ir po keliu dienu isvysiu II smile.gif
vakar buvo siek tiek negera kaip su pirmuoju budavo smile.gif bet yra vienas labai keistas dalykas... paspaudus spenelius is ten istryksta laselis kaip ir pieno smile.gif mano pirmajam dabar metai 7 men. maitinima nutraukiau kai jam buvo metai nes isejau i darba anksciau kazkaip nespaudydavau tai net nzn smile.gif na bet vistiek jau 7 menesiai kaip nebemaitinu smile.gif nors krutine jei jautri nei nieko smile.gif nzn ... nzn....
Atsakyti
Laba vakara ir as noriu pasidziaugti sulakiau dvieju bruksniuku nestuke.gif
Esu laiminga dabar beliko kad viskas butu gerai. smile.gif
Atsakyti
nuosirdziausi sveikinimai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 03 15, 13:29)
Sveikos mergaites  sveikinu visas isvydusias II smile.gif
o as va siandien turejau sulaukti mm kuriu lb tikiuosi nesulaukti  smile.gif vakar vakare neistverusi pasidariau testa ir jokios zymes tik I, tai labai tikiuosi kad nesusirgsiu ir po keliu dienu isvysiu II smile.gif
vakar buvo siek tiek negera kaip su pirmuoju budavo smile.gif bet yra vienas labai keistas dalykas...  paspaudus spenelius is ten istryksta laselis kaip ir pieno smile.gif mano pirmajam dabar metai 7 men. maitinima nutraukiau kai jam buvo metai nes isejau i darba  anksciau kazkaip nespaudydavau tai net nzn smile.gif na bet vistiek jau 7 menesiai kaip nebemaitinu smile.gif nors krutine jei jautri nei nieko smile.gif nzn ... nzn....

dar sulauksite to dziaugsmo 4u.gif as tik tel to skysciu is speneliu norejau pasakyti kai ka biggrin.gif as pati ilgai pirmaje maitinau po nutraukimo maitinti man iki dabar bega kazkoks skystis... g.gif nors jau 3 metai kaip nemaitinau. tai manau gal taip buna moterim,nes man tai iki dabar taip yra
Papildyta:
QUOTE(Viktoosia @ 2012 03 15, 22:01)
Laba vakara ir as noriu pasidziaugti sulakiau dvieju bruksniuku nestuke.gif
Esu laiminga dabar beliko kad viskas butu gerai. smile.gif

smagu kad nestuke.gif vis daugeja. sveikinimai 4u.gif auginsime pilvukus drauge 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
sveikinimai visoms, kurios sulauke II 4u.gif
pirmoji buvo netyciuke, o dabar antra planuojam virs metu... verysad.gif
Atsakyti
Laba:)
sveikinimai visoms nestukems smile.gif
o mes del pirmo vaikelio stengemes 6men. Labai noretumem broliuko ar sesutes jam, bet jau daugiau nei metai pastangu ir nieko... Tikiuos tai ne cp pasekme?.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amidala-nr-2 @ 2012 03 19, 20:06)
Laba:)
sveikinimai visoms nestukems smile.gif
o mes del pirmo vaikelio stengemes 6men. Labai noretumem broliuko ar sesutes jam, bet jau daugiau nei metai pastangu ir nieko... Tikiuos tai ne cp pasekme?.. sad.gif

Na tikrai nemanau ,kad cp galetu tureti itakos vaisingumui.Na o pas mus pirma buvo netyciuke,o vat antro tai jau 7men niekaip neprikalbinam.
Atsakyti
Pirmas suplanavus is karto, antras suplanavus is karto (cp turejau su pirmu, tai manau tai itakos neturi) 4u.gif
Atsakyti