Įkraunama...
Įkraunama...

Antras nėštumas

tikrai daug greiciau antras zirniukas uzkibo biggrin.gif ir tai mes taip greitai pusiau juokais ir pusiau rimtai taip sakant pasigaminom antra lialiuka, nes net nesitikejom, kad is prmo karto uzkibs..galvojom koki pusmetuka tikrai reiks padirbeti, nes pirma pasigaminom mzdg per 1,5metu..
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 04 25, 09:23)
tai taip ir bus 4u.gif  palaukit ,pakentekit ir uzkips smile.gif  tik patariu kuo maziau galvoti apie tai biggrin.gif  mes labai planavome,tai nors nesilaukiau,bet pykino,buvau pikta...nu zodziu visi nestumo pozymiai,nors jo ir nebuvo,o tai sake kenkia kuo greiciau pastoti. nu ta tiesiog ytampa kenkia,man taip daktare sake,nu ir kaip nustojau apie tai galvoti ir yra biggrin.gif  gal tik sutapimas aisku smile.gif

kad eina isitikinti tai as jau zinau, nes ir man vis tai jau lyg pykinti pradeda tai dar kas, o dar ir veluoja mm tai pastoviai testa perku, bet tik nusiperku ir antra diena susergu biggrin.gif beje pamirsau pamineti kad mano vyras dirba uzsienyje ir gryzineja kas menesi,tai vat mums sudetingiau nes tai dienos nevaisingos ta savaite tai vel kokia kliutis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 04 25, 11:57)
kad eina isitikinti tai as jau zinau, nes ir man vis tai jau lyg pykinti pradeda tai dar kas, o dar ir veluoja mm tai pastoviai testa perku, bet tik nusiperku ir antra diena susergu biggrin.gif beje pamirsau pamineti kad mano vyras dirba uzsienyje ir gryzineja kas menesi,tai vat mums sudetingiau nes tai dienos nevaisingos ta savaite tai vel kokia kliutis doh.gif

na tai jum jau tada tikrai sunkiau...geriause kaip vyras salia,tai kaip sakoma tik pajiekti reikia ir gali stenktis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 04 25, 11:00)
na tai jum jau tada tikrai sunkiau...geriause kaip vyras salia,tai kaip sakoma tik pajiekti reikia ir gali stenktis  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2012 04 02, 17:52)
nu va bet kaip keista:

zinau ne viena atveji, kaip pirmas pykst ir yra, o antro sunku susilaukti. Kazin kodel taip buna?

as tai jau visa teorija turiu ismascius lotuliukas.gif

kam pirmasis uzkibo greit - del antro dazniausiai ilgiau stengtis reikia;
kas ilgai "gamino" pirmaji - tam antrasis daug greiciau uzkibs tongue.gif

savo teorija grindziu tuo, kad gamta teisinga tongue.gif panasiai ir su gimdymais buna.. kam pirmas gimdymas lb ilgas, tam antrasis pykst ir yra..

nu zinoma juokais cia as su tom savo teorijom, bet manau daugeliu atveju pasitvirtina..

arba tai, kad kas turi viska finansine prasme, t.y. karjera/darba, savo busta ir pan., tam daug sunkiau susilaukti stebuklelio, nei tiems, kurie neturi tvirto finansinio pagrindo.. g.gif

mums pirmoji gavosi is 2 ciklo, o antro jau laukiam 3 ciikla..

beje, Janneta, suprantu tave.. na jums net dar sudetingiau nei man, kai vyras savaitgaliais grizineja.. ot laikas svaistomas veltui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 25 balandžio 2012 - 14:14
[quote=ErikaAlgirdasSkaiste,2012 04 25, 08:15]
as irgi taip galvojau smile.gif bet as ejau pas gine isiimti spirale tai man ji ir pasake jog tikekis tik po 3 men pastoti,nes po betkokio apsisaugojimo yra sunkiau pastoti smile.gif
pirmadieni eisiu issimti spirale(Mirena)ja nesioju 3metus,labai bijau,nes gyvenu ne LT.ar labai skaudejo?kiek laiko liepe neplanuoti?nes cia as klausiau,tai tipo,ai kada sulauksi mmm.tada ir jau gali planuoti,man kakzaip baisu,manau vistiek reikia palaukti,kol organizmas atsistatys,ka jus manot,ir ar pradedat kokius vit.gert?
Papildyta:
tiesa su pirmas nestumas buvo tik pagalvojom,kad reikia lialiaus..ir yra,ziuresim kaip cia dabar gausis wub.gif
Atsakyti
[quote=linciukasok,2012 04 25, 23:48]
[quote=ErikaAlgirdasSkaiste,2012 04 25, 08:15]
as irgi taip galvojau smile.gif bet as ejau pas gine isiimti spirale tai man ji ir pasake jog tikekis tik po 3 men pastoti,nes po betkokio apsisaugojimo yra sunkiau pastoti smile.gif
pirmadieni eisiu issimti spirale(Mirena)ja nesioju 3metus,labai bijau,nes gyvenu ne LT.ar labai skaudejo?kiek laiko liepe neplanuoti?nes cia as klausiau,tai tipo,ai kada sulauksi mmm.tada ir jau gali planuoti,man kakzaip baisu,manau vistiek reikia palaukti,kol organizmas atsistatys,ka jus manot,ir ar pradedat kokius vit.gert?
Papildyta:
tiesa su pirmas nestumas buvo tik pagalvojom,kad reikia lialiaus..ir yra,ziuresim kaip cia dabar gausis wub.gif
[/quote]
visai neskauda,ydejimas skaudesnis. dabar tik pajusiste jog kazka nukerpa ir viskas,tiesiog eikite be baimes mirksiukas.gif o as taip pat daktares klausiau ar iskarto gaminti leliuka ar dar palaukti,ar aplamai po isemino galima myliuka daryt is pirmos dienukes,gal palaukti. tai sake jog viskas galima,galima gaminti iskarto nes pats organismas nuspres kada tam leliukui pasidaryt smile.gif man bent sake jog po spiraliu dar bent 3men negali pastoti,o jau paskuj dideja tikimybe su kiekviena diena biggrin.gif todel be baimes,stenkites,gal dar jum uzkips ir anksciau.sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 04 25, 11:57)

oj koks pazistamas tas jausmas kai lauki lialiuko, lyg ir pykina, mm veluoja, testa nusiperki ir susergi. kai pirma gaminom, tai taip kankinausi beveik 1,5metu, o jau kai nustojau kovoti ir tiketi, tai ir uzkibo 4u.gif net is su sudetingesnem salygom linkiu jums kuo greiciau pamatyti II 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 25, 15:13)
as tai jau visa teorija turiu ismascius  lotuliukas.gif

kam pirmasis uzkibo greit - del antro dazniausiai ilgiau stengtis reikia;
kas ilgai "gamino" pirmaji - tam antrasis daug greiciau uzkibs tongue.gif

savo teorija grindziu tuo, kad gamta teisinga  tongue.gif panasiai ir su gimdymais buna.. kam pirmas gimdymas lb ilgas, tam antrasis pykst ir yra..

nu zinoma juokais cia as su tom savo teorijom, bet manau daugeliu atveju pasitvirtina..

arba tai, kad kas turi viska finansine prasme, t.y. karjera/darba, savo busta ir pan., tam daug sunkiau susilaukti stebuklelio, nei tiems, kurie neturi tvirto finansinio pagrindo..  g.gif

mums pirmoji gavosi is 2 ciklo, o antro jau laukiam 3 ciikla..

beje, Janneta, suprantu tave.. na jums net dar sudetingiau nei man, kai vyras savaitgaliais grizineja.. ot laikas svaistomas veltui  doh.gif

tikiuosi man jusu teorija del gimdymo nepasitvirtins biggrin.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
pirmas gimdymas buvo geras,greitas, be plysimu ar kirpimu, tai ir antro tokio tikiuosi smile.gif wub.gif
siaip dar sakoma, kad mergaites daug ka paveldi is mamos..na pvz tai koks buna nestumas, gimdymas..
mano mamos abu gimdymai buvo lengvi, bet vat nestumai sunkesni, nes toksikoze pas ja lb stipri. o man va pirma nestuma buvo sunkiau del toksikozes, o si karta tfu tfu tfu toksikoze dingo po14sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 04 26, 07:06)
visai neskauda,ydejimas skaudesnis. dabar tik pajusiste jog kazka nukerpa ir viskas,tiesiog eikite be baimes mirksiukas.gif  o as taip pat daktares klausiau ar iskarto gaminti leliuka ar dar  palaukti,ar aplamai po isemino galima myliuka daryt is pirmos dienukes,gal palaukti. tai sake jog viskas galima,galima gaminti iskarto nes pats organismas nuspres kada tam leliukui pasidaryt smile.gif  man bent sake jog po spiraliu dar bent 3men negali pastoti,o jau paskuj dideja tikimybe su kiekviena diena biggrin.gif todel be baimes,stenkites,gal dar jum uzkips ir anksciau.sekmes 4u.gif

aciu uz padrasinima 4u.gif ,issemiau spirale truputi toks znyptelejimas ir viskas thumbup.gif ,na ka palauksim pora men.ir kibsim i darbus blush2.gif .ar jus vartojat kokius vit.?as galvoju apie tokius sau ir vyrui http://www.vitabioti...roductinfo.aspx gal kas jau esat naudoje?
Atsakyti
QUOTE(linciukasok @ 2012 04 30, 23:39)
aciu uz padrasinima  4u.gif ,issemiau spirale truputi toks znyptelejimas ir viskas  thumbup.gif ,na ka palauksim pora men.ir kibsim i darbus  blush2.gif .ar jus vartojat kokius vit.?as galvoju apie tokius sau ir vyrui http://www.vitabioti...roductinfo.aspx gal kas jau esat naudoje?

mes tai nieko nenaudojome nes daremes tyrimus musu abieju sveikata sake superine todel kazkokiu papildu mum nereikejo smile.gif bet seip nieko blogo jie jum nepadarys galite ir pirkti 4u.gif o as tik dabar budama nescia naudoju vit, nestuke.gif
Atsakyti
Mums tai beveikvienodai, is 2 ciklo pavyko sugauti. Antras tik greiciau pora savaiciu gal.
Atsakyti
na mes tik 1 angeliuka dar teturim. tai ji per pirmaji menesi pradejom. db jau planuoju antra ir tikiuo kad nereiks labai ilgai laukti, nors gydytoja nuliudino mane, sake tikriausia greit nepastosiu mat buvo gimdymo metu gimdos uzdegimas. gal kam taip yra buve ir pasidalinkit patirtimi. temos neseku tai jei kas gali duoti info apie tai buciau dekinga jei parasytumet i az kaip greit pavyko pastoti po gimdos uzdegimo verysad.gif
Atsakyti