Su abiem lygiai taip pat, iš antro ciklo
Mes su vyru draugavom 10 metu, kai pagaliau issiduke sugalvojom, kad reikia vaiko, tai pirma, kaip ir antra bandem apie puse metu (nezinau ar cia daug ar nelabai), mums atrode daug, ypac pirmas, nes labai jau norejom, o antra pasidarem po 3,5 metu (skirtumas tarp vaiku), manau visai gerai pavyko, nes ir i darba buvau gryzus, ir suspejau i sena tvarka 2 metams iseiti;)
sveikos mamytes
ar priimsite i savo buri?
su vyru planuojam antra vaikiuka, bet kolkas nesiseka. Su pirma pastojau tik po triju metu nesisaugojimo
QUOTE(paprastamamma @ 2012 05 30, 12:57)
sveikos mamytes
ar priimsite i savo buri?
su vyru planuojam antra vaikiuka, bet kolkas nesiseka. Su pirma pastojau tik po triju metu nesisaugojimo 
oho, manau reiktu pasekti savo vaisingas dienas
Pirmas buvo netyciukas- per 'teoriskai' nevaisingas dienas uzkibo. O antras uzkibo tik po 6 men darbo.
Pirmas uzkibo per 1cikla, o kaip su antru pagyensim, pamatysim
tikiuos, ilgai netruks
Pirma leliu prisisaukem tik po 8 ciklu, antras uzkibo po 6 planuotu ciklu
Kai nusprendem, kad norim vaiko, po pirmo nesisaugojimo ir pastojau. Buvo ziauriai netiketa, nes drauge metus bande ir vis man pasakojo kaip cia sunku jai ir sakydavo man-nemanyk, kad cia taip paprasta, daugeliui sunkiai sekasi. Zodziu, musu pora isimtis
Su antruoju pastojau po dvieju menesiu darbo.
Su antruoju pastojau po dvieju menesiu darbo.
Su abiem iš pirmo ciklo/skaičiavimo
Pirmas pastojimas buvo daug greitesnis, antras labai sunkiai pas mus prisibeldė , bet gal dėl pirmojo CP čia taip.
antras iš kartper pirmą cikla