QUOTE(Diuna @ 2008 11 03, 01:05)
Reikia stiprinti naturalu imuniteta.Pirmiausiai-Sveikai maitintis

QUOTE(delfinas @ 2008 11 02, 21:08)
O tai apie naudą kiek nors žinai?
Tos, kurios neskiepija, nuo ligų saugosi neskiepydamos
. Arba nesisaugo.

Tos, kurios neskiepija, nuo ligų saugosi neskiepydamos

Na, nauda buvo žinoma kaip ta, kad apsaugo nuo tam tikrų ligų ar bent sušvelnina komplikacijas

QUOTE(RamuneM @ 2008 11 02, 17:13)
ne y tema, bet.. tai homeopatija irgi tokia pat pavojinga kaip ir skiepai..

Labas visoms,pries metus atvykome i uk gyventi,zinokit cia skiepijimometodika visai kitokia.
Gydytoja patikrino visus maniskiu skiepus ir pasake pagal ju sistema mano dickis nedaskiepitas kaip priklausytu.Skyre papildomus 3 skiepus.
pasirodo nuo hepatito mano berniukas buvo skiepitas tik 1 karta
ir neturejo tuberkuliozinio skiepo
tai dabar jau viskas tvarkoje turetu buti iki 6m.
Gydytoja patikrino visus maniskiu skiepus ir pasake pagal ju sistema mano dickis nedaskiepitas kaip priklausytu.Skyre papildomus 3 skiepus.
pasirodo nuo hepatito mano berniukas buvo skiepitas tik 1 karta

gal Nordex gali dar pesiųsti straipsnį į zygis15@dtiltas.lt, ačiū

QUOTE(pleistakaulis @ 2008 11 06, 14:27)
Kažkada seniau girdėjau, kad gali ir homeopatija pakenkt. Nors daug kas numoja ranka į tai ir vartoja vos ne kaip vitaminus, nes atseit čia natūralu ir nieko nepakenks, o iš tikrųjų tai tokie patys vaistai ir gali dar labiau pakenkt, nežinant kur ką naudot

QUOTE(mylimuke @ 2008 11 07, 00:13)
Kažkada seniau girdėjau, kad gali ir homeopatija pakenkt. Nors daug kas numoja ranka į tai ir vartoja vos ne kaip vitaminus, nes atseit čia natūralu ir nieko nepakenks, o iš tikrųjų tai tokie patys vaistai ir gali dar labiau pakenkt, nežinant kur ką naudot 

apie kokia homeopatija kalbam?

o šiaip Lietuvoje ir nėra kur pirkt tų klasikiniu žirnelių.. tik pas homeopatus kol ka galima įsigyt.

QUOTE(Green.apple @ 2008 11 07, 22:06)
1.tik visada namie reikia turėt kamforo spirito, arba vazelino Zviozdocka- ir duot tik pauostyt tas priemones ir visas vaistų poveikis anuliuosis.
2.o šiaip Lietuvoje ir nėra kur pirkt tų klasikiniu žirnelių.. tik pas homeopatus kol ka galima įsigyt.
2.o šiaip Lietuvoje ir nėra kur pirkt tų klasikiniu žirnelių.. tik pas homeopatus kol ka galima įsigyt.

1. patarchiau netiket tokiais prietarais.
2.bent jau kaune yra 2 homeopatijos vaistines gaminanchios klasikinius preparatus...viena ish jus siunchia i visus miestus, kiek man zinoma

skaitau skaitau ir nieko nebesuprantu
manau, jeigu reikia, tai reikia
mes skiepijames pagal valstybini grafika
nei vieno skiepo neigiamu poveikiu nepajutom
as irgi buvau skiepijama kaip visi mirtingieji
manas draugas nebuvo skiepijamas nuo kiaulytes, jis ja 11klasej prasirgo ir negali tureti vaiku
daugiau jokiu pvz neturiu

mes skiepijames pagal valstybini grafika
nei vieno skiepo neigiamu poveikiu nepajutom
as irgi buvau skiepijama kaip visi mirtingieji
manas draugas nebuvo skiepijamas nuo kiaulytes, jis ja 11klasej prasirgo ir negali tureti vaiku
daugiau jokiu pvz neturiu