idomu, mano veido oda yra nelygi po spuogu, ar tas serumas padetu? kiek laiko ji reikia naudoti? ar tikrai issilygina oda ir ar visam laikui? ar uzteks to vieno indelio uz 419 lt? atrasykit kas bandet, man labai aktualu, nes jau kuris laikas svajoju apie veido slifavimo operacija, tik kad nekokie atsiliepimai apie jas, tai gal sitas kremukas padetu

tai as butent tam ir naudoju vietoj lazerinio slifavimo, tiesa sakant esu nusipirkusi dvi pakuotes ir vasara tepsiuos, manau kokiem porai menesiu uzteks to serumo. ir dabar naudoju, aisku per svaite ten kazinko nepasidaro stebuklu, bet po poros pakuociu tai tikiuos, kad pades.
Sorry panos,gal galit apie ta veido slifavimo procedura placiau,negirdejus tokio dalyko..
O del to serumo cia idomu...
Mano oda labai jautri,aplamai visas kunas. Nuo nervu manau irgi reaguoja.
beria veida, tai tas serumas atseit padetu?
O del to serumo cia idomu...
Mano oda labai jautri,aplamai visas kunas. Nuo nervu manau irgi reaguoja.
beria veida, tai tas serumas atseit padetu?
Turiu veido kauke - putu pavidalu, purskiama. nieko gero.
Neseniai isigijau emulsija kojoms, stabdancia plaukeliu augima. Siaip faina, tik ziursiu ar vykdys savo paskirti

Esu ir as sunaudojus Juvenos juvedical seruma, dar kai pirkau jis kainavo penkis su trupuciu simtus, nes buvo ka tik pasirodes ir galiu pasakyti, kad randu jis visiskai negydo (nors jie buvo dar pakankamai nauji) ir poru nesutraukia, tik gal siek tiek oda skaistesne pasidaro. Be to, uztepus sio serumo ant virsaus dar butina tepti paprasto dieninio kremo, nes ten kazkaip tada labiau suaktyveja viskas. O del randu tai tiksliai zinau, kad kremai ir visoki serumukai NEPADEDA! Vienintelis budas-lazerinis slifavimas arba siek tiek juos apmazina rugsciu proceduros!
Turiu klausimeli:
Gal kuri iš jūsų naudojo "Juvedical" serumą ar kremus, kuris atnaujina veidą, gydo nelygumus, randus ir t.t. niu jis brangus yra, bet man labai reikia išgirst iš žmogaus, kuris turi kokios praktikos su šiuo produktu, nuomone ...
Gal kuri iš jūsų naudojo "Juvedical" serumą ar kremus, kuris atnaujina veidą, gydo nelygumus, randus ir t.t. niu jis brangus yra, bet man labai reikia išgirst iš žmogaus, kuris turi kokios praktikos su šiuo produktu, nuomone ...

siaip nenaudojau tokiu priemoniu, bet turiu is juvenos tonika veidui, tai jo i nieka nekeisciau
jeigu mano tonikas toks geras, tai isivaizduoju kokios geros tos brangiosios priemones turetu buti

kur galima Juvenos kosmetikos nusipirkt gal zinot kas?

QUOTE(Saulės-Siela @ 2006 10 05, 18:46)
kristianoj