Įkraunama...
Įkraunama...

Juvena

Gal kuri bandet Skinmarine krema.Butu idomi jusu nuomone
Atsakyti
Prieš kokius 9 metus buvau nusipirkus Juvena kremų rinkinuką,ten buvo mėginukai,užteko 2 savaitėm,jų kaina buvo 70 Lt.Į rinkinį įėjo kremas veidui,pienelis,tonikas ir veido šveitiklis.Nu žinokit efektas tai buvo super!!!Per dvi savaites oda akivaizdžiai palygėjo,dingo spuogai,pastebėjau ne tik aš, bet ir aplinkiniai. Vėliau vėl norėjau nusipirkti kremus, bet kaina...kažkaip nesiryžau.
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2006 12 14, 16:11)
Man labai patinka Juvenos rankų kremas iš Swiss Basics. Kol kas nekeisčiau į jokį kitą, nes tinka kvapas ir gerai susigeria, nelieka plėvelės kaip nuo kitų rankų kremų.

Iš Swiss Basics dar naudoju dušo gelį. Kadangi kasdien nemėgstu praustis stipriai kvepiančiais, šitas - pats tas. Be to, labai skalsus. O kvepia ...  g.gif švara  bigsmile.gif

Bandžiau kelis Juvena kremus (vitamin complex, skinmarine), didelio įspūdžio nepaliko, nors ir blogo nieko negaliu pasakyti.

O kiek kainuoja rankų kremukas,ar perli LT? Gal yra kokia internetinė parduotuvė,kur pigiau būtų?
Atsakyti
Gal kas bandet Juvena Pure serijos prausikli veidui? kokie butu atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 07 17, 14:35)
Gal kas bandet Juvena Pure serijos prausikli veidui? kokie butu atsiliepimai?  ax.gif

Man jis pats geriausias prausiklis wub.gif truputeli traukia oda nusiprausus, bet jis vienintelis isvalo man poras - jokiu spuogeliu. thumbup.gif

O skinmarine (cia kazkas pries tai klause) tai neblogas irgi, bet man labiau patinka kitas, neatsimenu pavadinimosu, toks vienuolis nupaisytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 07 19, 15:40)
Man jis pats geriausias prausiklis wub.gif truputeli traukia oda nusiprausus, bet jis vienintelis isvalo man poras - jokiu spuogeliu. thumbup.gif

O skinmarine (cia kazkas pries tai klause) tai neblogas irgi, bet man labiau patinka kitas, neatsimenu pavadinimosu, toks vienuolis nupaisytas  biggrin.gif

o kiek kainuoja Juvena Pure prausiklis? Kristianos puslapy kainu nera parasyta, o nuejus nebuvau paziuret blush2.gif o gal ir kremuka esi isbandzius sios serijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 liepos 2007 - 15:54

As taippat labai jau gundausi nusipirkti ta prausikli, nes niekaip su spuogeliais nesusidoroju. Ziurejau Kristianoj, bet tiksliai nepamenu ar 69 ar 79. Bet kaina viena is siu dvieju smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2007 07 19, 16:53)

o kiek kainuoja Juvena Pure prausiklis? Kristianos puslapy kainu nera parasyta, o nuejus nebuvau paziuret  blush2.gif  o gal ir kremuka esi isbandzius sios serijos?

Atsakyti
Čia kalba eina ar apie valomąsias putas ar apie pienelį? g.gif
Atsakyti
Mergaitės ,kurios naudojot tą stiprų serumą Juvenos ,kur kainavo 400 LT parašykit kaip jums poveikis ,ar pagerėjo akivaizdžiai odelė? 4u.gif
Atsakyti
Siuo metu bandau Juvenos dienini kremuka Juvedical DNA Skin Optimiser - mano hiperjautriai odai jis kolkas tinka thumbup.gif Na kremas yra gana tirstas, noretusi kiek lengvesnio (kaina jo apie 250 lt kiek pamenu), taciau tam reikalui yra fluidas, kuri ir isigysiu jei oda ir toliau nebepyks smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 22 lapkričio 2007 - 12:26
Tonikas iš PURE serijos drekinantis tiesiog nuostabus - "kaifuoju" prie veidrodžio valydama juo veidą wub.gif
Atsakyti
Kike girdejau Juvena yra dukterine imone La prairie - gamintojas tas pats tik du pavadinimai, gal kas geriau zinote? Labai daug geru atsiliepimu girdejau, todel ismeginasu Juveno's kauke "Juvedical mask"user posted image
Tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti