Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, ir viskas apie ją

As ir pamaniau, kad apie bikini biggrin.gif O kiek uz ji moki? Galima salono pav ir meistres varduka? ax.gif
Atsakyti
depiliavausi slaunis pas kosmetologe,pas kuria ir antakius tvarkau,maniau,viskas bus ok,bet nebuvo..siaip neskaudejo beveik,po depiliacijos,nuvale,sutvarke kojas(ne kaip ana karta,vos i dzinsus ilindau,nes kojos vaskuotos). bet va jau kita diena jutau,kad ji neisrove plaukeliu,o juos nutrauke,tiesa sakant,net kai depiliavo,norejosi pasakyti - labiau patrinkit juostele ir pleskit greiciau ,bei stipriau...zodziu,as nusivyliau tom kosmetologem(nors tik pas dvi koju depiliuoti ir tebuvau),nes atrodo,kad jos nemoka normaliai dirbti bash.gif
Atsakyti
o kiek jums tu vasko juosteliu uztenka ant vienos kojos? as naudoju veet, man jos visai neblogos, bet tas pakelis, t.y. 6x2 man sueina vienam kartui ant abieju koju.. g.gif
Atsakyti
kazkas rase, kad labai patiko eveline depiliacinis kremas, ir niekur jo neranda, siandien ji maciau 'svaros prekes' parduotuveje visokiu rusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar skaiciau ,kad vandenilio peroksidu pries depiliacija ir po jos depiliuojamas vietas patept reikia ie jokiu problemu nebus...,bet man kazkaip rodos kad patepus po depiliacijos dar labiau nubers...??? g.gif
Atsakyti
Oi, merginos rolleyes.gif Ka as vakar istveriau blink.gif Ogi pazastis depiliavau su epiliatorium bigsmile.gif Skaudejo rolleyes.gif svelniai tariant biggrin.gif O kadangi epiliatorius jau laaabai senuciukas ir prastai rauna plaukus, tai reikia desimt kartu per ta pacia vieta bruzint, kol svaru lieka doh.gif Butinai pirksiu nauja epiliatoriu ir toliau depiliuosiu pazastis pati, pas kosmetologe nebevaiksciosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 07 14, 00:56)
Butinai pirksiu nauja epiliatoriu ir toliau depiliuosiu pazastis pati, pas kosmetologe nebevaiksciosiu smile.gif

o kodėl taip apsisprendei? kokius pliusus matai? juk skauda labai su epiliatorium.. blush2.gif ir ilgiau užtruksi pati.. nors gali susitvarkyt kada panorėjus ir niekur keliaut nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 07 14, 00:56)
Oi, merginos  rolleyes.gif  Ka as vakar istveriau  blink.gif  Ogi pazastis depiliavau su epiliatorium  bigsmile.gif Skaudejo  rolleyes.gif  svelniai tariant  biggrin.gif  O kadangi epiliatorius jau laaabai senuciukas ir prastai rauna plaukus, tai reikia desimt kartu per ta pacia vieta bruzint, kol svaru lieka  doh.gif Butinai pirksiu nauja epiliatoriu ir toliau depiliuosiu pazastis pati, pas kosmetologe nebevaiksciosiu smile.gif

as irgi pati sau su epiliatorium pazastis susitvarkau,tai uztrunku,nesumelavus,gal 20s. ,nes plaukeliu ten labai nedaug,ir nestori,aciu die biggrin.gif
Atsakyti
as uz pilna bikini vilniuje moku 30 lt ax.gif super padaro, labai kruopsciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 14, 11:02)
as uz pilna bikini vilniuje moku 30 lt ax.gif super padaro, labai kruopsciai ax.gif

sakyčiau laabaaai nedaug... o švelni meistrė?? gal galima į a.ž. kur čia, nes maniškė tam laikui kai man verkiant prieš atostogas reikės bus pati išvažiavusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 07 14, 01:09)
o kodėl taip apsisprendei? kokius pliusus matai? juk skauda labai su epiliatorium.. blush2.gif  ir ilgiau užtruksi pati.. nors gali susitvarkyt kada panorėjus ir niekur keliaut nereikia  thumbup.gif

Na, visu pirma, tai nereikes lakstyti i kita miesto gala pas savo kosmetologe ir moket 30Lt uz kiekviena depiliacija, galesiu pati pasidaryti kada man reikia, nereikes laukti kol ataugs pakankamo ilgio, nes su epiliatorium ir trumpesnius depiliuot galima, o del skausmo, tai skauda ne daugiau nei su vasku depiliuojant smile.gif
Siaip gerai padariau, kad is pradziu depiliuodavausi vasku, tai plaukeliai susilpnejo, praretejo ir pasviesejo, beto pati nebuciau pasiryzus save taip kankinti pirkus kartus, o kosmetologe tik bac ir nuplesia ta vaska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 07 14, 14:55)
Na, visu pirma, tai nereikes lakstyti i kita miesto gala pas savo kosmetologe ir moket 30Lt uz kiekviena depiliacija, galesiu pati pasidaryti kada man reikia, nereikes laukti kol ataugs pakankamo ilgio, nes su epiliatorium ir trumpesnius depiliuot galima, o del skausmo, tai skauda ne daugiau nei su vasku depiliuojant  smile.gif 
Siaip gerai padariau, kad is pradziu depiliuodavausi vasku, tai plaukeliai susilpnejo, praretejo ir pasviesejo, beto pati nebuciau pasiryzus save taip kankinti pirkus kartus, o kosmetologe tik bac ir nuplesia ta vaska  thumbup.gif

bent jau man tai su epiliatoriumi pazastis depiliuojant skauda labiau, nei su vasku... ax.gif
Atsakyti