Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, ir viskas apie ją

QUOTE(Twiggy @ 2008 07 14, 00:56)
toliau depiliuosiu pazastis pati, pas kosmetologe nebevaiksciosiu smile.gif

as zinok dabar kaip pripratau, tai visai neskauda, o ir atauga laaaabai letai thumbup.gif

QUOTE(Maserati @ 2008 07 14, 10:41)
as irgi pati sau su epiliatorium pazastis susitvarkau,tai uztrunku,nesumelavus,gal 20s. ,nes plaukeliu ten labai nedaug,ir nestori,aciu die biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ryt varau pirmą kartą depiliuotis bikinio zonos pas kosmetologę. Jau kad rausiu tai rausiu smile.gif victory.gif Skaičiau, kad depiliuojant vašku bikinį pagerėja smileysex.gif
Ar tikrai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 15, 17:41)
Ryt varau pirmą kartą depiliuotis bikinio zonos pas kosmetologę. Jau kad rausiu tai rausiu smile.gif  victory.gif Skaičiau, kad depiliuojant vašku bikinį pagerėja  smileysex.gif
Ar tikrai?  blush2.gif

sakyciau kad netiesa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 07 15, 14:53)
as zinok dabar kaip pripratau, tai visai neskauda, o ir atauga laaaabai letai thumbup.gif

man irgi visai neskauda, bet atauginėja tai pakankamai greitai. Kokios 5 dienos ir jau vėl reikia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrutia @ 2008 07 15, 17:58)
sakyciau kad netiesa  blush2.gif

as sakyciau, kad tiesa. tiesiog po depiliacijos jautiesi geriau, labiau pasitiki savimi. dingsta visas drovumas ir labiau atsipalaiduoji... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 07 15, 21:01)
as sakyciau, kad tiesa. tiesiog po depiliacijos jautiesi geriau, labiau pasitiki savimi. dingsta visas drovumas ir labiau atsipalaiduoji...  mirksiukas.gif

Jei esate tokio amžiaus, kad nepamenate kaip gyveno moteris, kai nebuvo depiliuojamos kojos ir visą kitą, tai tada taip. Bet man tuomet gaila, kad moteris susikuria dirbtinai kompleksus dėl depiliacijos.

Man asmeniškai tai jokio nei pagerėjimo, nei pablogėjimo depiliacija neduoda.
Atsakyti
Na aš skaičiau vienos merginos istoriją užsienietiškam kosmopolitane. Tai pasakojo, kad paaštrėjo pojūčiai, vietelė pasidarė jautresnė... Tikrai nežinau, kiek tame tiesos, bet juk kiekvienai skirtingai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 15, 22:09)
Na aš skaičiau vienos merginos istoriją užsienietiškam kosmopolitane. Tai pasakojo, kad paaštrėjo pojūčiai, vietelė pasidarė jautresnė... Tikrai nežinau, kiek tame tiesos, bet juk kiekvienai skirtingai wink.gif

Visko gali būti konkrečiai pasakotojai (ir ko ten tik nepripasakoja tongue.gif ) Bet ko gero, tai tik išsivadavimas iš kompleksų. Bet čia tik aš taip manau ax.gif

Na ir veikia visokie žurnalai biggrin.gif Taip prisikaičiusios ir kompleksų prisivaryti galit doh.gif
Atsakyti
Jo jo, tiek žurnalai, tiek internetas gali privaryt kompleksų smile.gif Aš pavyzdžiui eisiu depiliuotis grynai dėl savęs. Noriu lengvesnė jaustis ir patirti, ką reiškia profesionali depiliacija ax.gif
Atsakyti
Jei sąžiningai, aš tai depiliaciją atlieku dėl kitų. Nes man tai plaukuotumas nemaišo. Kadangi jau taip yra, kad gyvenam visuomenėje, o aš gyvenu ne atsiskyrelės gyvenimą, tai tenka taikytis prie daugumos. Kartais ramiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2008 07 15, 23:20)
Jei sąžiningai, aš tai depiliaciją atlieku dėl kitų. Nes man tai plaukuotumas nemaišo. Kadangi jau taip yra, kad gyvenam visuomenėje, o aš gyvenu ne atsiskyrelės gyvenimą, tai tenka taikytis prie daugumos. Kartais ramiau  tongue.gif

O aš kaip tik daraus tik dėl savęs - patinka tas lengvumo jausmas, patinka, kad bent 3 sav. nereikia jaudintis dėl plaukelių.
Šiaip tikrai ta procedūra man verta kiekvieno išleisto cento ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 07 16, 09:32)
O aš kaip tik daraus tik dėl savęs - patinka tas lengvumo jausmas, patinka, kad bent 3 sav. nereikia jaudintis dėl plaukelių.
Šiaip tikrai ta procedūra man verta kiekvieno išleisto cento  ax.gif

Tau gerai, kad palengvėji tongue.gif (čia šiaip erzinu. nepiktai mirksiukas.gif ) Aš tai tokiu būdu nei gramo netenku hihihi.gif, tik piniginė palengvėja. Todėl dabar renku informaciją ir bandysiu pirktis viską ko reikia depiliuotis karštu vašku. Spėju, kad taip sutaupysiu daugiau ax.gif
Atsakyti