Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugadinote vestuvinę suknelę?

Kadangi mano suknelė buvo trumpa, tai neišsitepė visai ax.gif Šiek tiek aplink krūtinę išsitepė, bet čia jau nuo bronzanto, išplovus atrodys vėl kaip nauja rolleyes.gif
Atsakyti
Mano sukneles apacia ir pilvas isipurvimo ax.gif Pilva istepe geles, todel kai priiminesit geles labai jau ju neglauskit prie saves.
Atsakyti
Suknelę pirkau, tūkstančių už ją nemokėjau, tai nebuvo gaila visiškai. Skaičiau temas, kaip panelėms plyšta padalkos, žiauriai purvinasi suknelės, galvojau ir man taip bus, bet nieko, suknelė sveika, nors ir šokau iki paryčių, tik išsitepė apačia po to, kai lindau su suknia į jūrą, o vėliau ji šiek tiek vilkosi žeme, nes ėjau jau be batelių biggrin.gif .
Bet tam turbūt įtakos turėjo tai, jog suknelę nusipirkus pasitrumpinau taip, kad būtų patogu, ir užsidėjus aukštakulnius suknelė nesivilko žeme smile.gif
Atsakyti
musu vestuves ziema buvo labai gaila kad nuomavausi suknele uz didele kaina.....grazi bet ir suplyso labai daug visa apacia ir isitepe ,,,ir visa vestuviu diena buvo tragiska kai vyras lipo ant kulnu schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
o as pati siek tiek sutepiau apacia ir prisimynius iplesiau suknute hihihi.gif bet kai nuomos punkte sake dziaugtis ta diena ir neimt i galva, tai ir buvo beveik dzin blush2.gif aisku specialiai niekur nesivoliojau, vis gi norejos islikt graziai visa diena ax.gif
ir pries pat einant pirmos vestuvines nakties apsiliejau vynu blush2.gif ax.gif bet niekas, isskyrus vyra, ir nemate blush2.gif
grazinant tiek mano, tiek pamergiu sukneles, niekas ju net neapziurinejo, nieko nemokejau ax.gif tiek kad idejau siek tiek vestuvinio pyrago ax.gif
Atsakyti
aš šiek tiek patepiau suknytės apačia, bet čia normalu, nes kai suknytė ilga ir balta, bet kokiu atveju kažkiek pasitepa smile.gif ir šiek tiek prairo pasijonio padalkos blush2.gif bet kai nuvežiau į saloną priduoti suknytę, sakė labai tvarkinga nuotaka buvau, tai net keista buvo smile.gif matomai atneša baisesnių suknyčių po švenčių ax.gif
Atsakyti
Kaip ten bebūtų stengiausi saugoti suknelę, nors ir nelabai kreipiau dėmesį į smulkmenas, bet bent jau stengiausi biggrin.gif Šiaip, kai pasiiminėjau suknelę man pasakė, kad ją patrumpino negražiai todėl liepė išardyti ir vėl trumpint nebebuvo kada, todėl vos žengiant pirmą žingsnį bažnyčion užlipau ant priekio ir įplyšo doh.gif pievoj ir prie jūros gerokai išsitepė apačia, bet paskui tas purvas nubyrėjo ir liko tik viena dėmė nuo rožės žiedlapio (turėkit omeny, kad sušlapęs raudonos rožės žiedlapis palieka ant medžiagos tamsiai mėlyną dažniausiai neišvalomą dėmę) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiek tiek išpurvinau suknelės apačią, bet kaip kitaip galėjo būti, jei suknelė buvo sulig žeme, o ir kai kur dar balų pasitaikė hihihi.gif Šiaip, labai stengiaus nieko blogo nepadaryti, tai ir nepadariau.. ax.gif O vat man užtat nuomos salone padavė nuometą suplyšusį ir susiūtą su baltais siūlais doh.gif biggrin.gif Bet kadangi tokia išsiblaškius buvau, tai pamačiau tik tą dieną, kai jau buvau kirpykloj biggrin.gif doh.gif Bet nesimatė ačiū Dievui, viskas buvo tvarkoj ax.gif
Bet batelius užtat taip supurvinau ir sudirbau, kad išmečiau kitą dieną doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secret_lover_: 16 lapkričio 2010 - 15:04
Man kažkaip pavyko nesuplėšyt, nors ir užlipę kiti buvo biggrin.gif tik apie juosmeni pasidarė purvina, bet matyt, nuo kitų rankų smile.gif o grąžinant salono savininkė tik greit peržiūrėjo ir nieko nesakė smile.gif nors truputį pasijonis buvo įplyšęs, bet nieko tokio 4u.gif
Atsakyti
Saviske tai ir supurvinau(idejau i bala padalkas) kai suslapo tai nutys ir poto nuplesiau visa krasta. Norejau jaustis laisva ir nesukti galvos del tos sukneles. Aisku man buvo paprasta nes suknele numezgiau pati tai ir galia nebuvo.
Atsakyti
Mano suknelė atrodė puikiai smile.gif labai tuo džiaugiuosi ir gaila kad nuomavau, labai dabar norėčiau ją turėti blush2.gif
Atsakyti
Mano suknele buvo su sleifu, jis kazkiek issipurvino tisdamasis zeme. Pries ceremonija dar pastebejau nedidelia juoda mazuto zyme ant sukneles apacios. echh... doh.gif
Atsakyti