Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugadinote vestuvinę suknelę?

Mano suknelė su šleifu buvo, tad tik jis ir susipurvino, bet tikrai nebaisiai. Kadangi suknelė pirkta tai nesijaudinau jei ir įplyštų. Tik nuo žvakučių ant restorano laiptų pasaugojau, kad pati neužsidegčiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš net nežiūrėjau, kiek suknelę buvau sutepusi blush2.gif Tik kai parsinešiau iš Joglės, tai paskė, kad ir suplyšusi apačioje buvo, bet viską sutvarkė idealiai thumbup.gif
Atsakyti
Sokant man viena panele su aukstakulniais uzsoko ant sukneles ir suplese ja doh.gif Grazinant i nuomos salona, parodeme suplesima, del to negrazino avanso blush2.gif O kad purvina apacioje buvo, tai siaubas ax.gif Tik i tai demesio nekreipe ax.gif
Atsakyti
As ir iplesiau su kulnu sukneles apacia ir apacia buvo murzina,bet kas nezinojo tas net ir nepastebejo, ir pati del to labaj nesijaudinau, nes suknele pirkau mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasitaike lietus kai jau reikejo dumt y sale is gamtos tai aisku issipurvino suknios apacia,bet cia niekis svarbu neplyso
Atsakyti
Siaip gyvenime esu gana terla,butinai kur nors issitepu blink.gif bet kaip ne keista vestuvine suknele mano liko svarut svarutele,ji mano pirkta ,tai kabo dabar spintoje kaip mielas prisiminimas,beje ji buvo iki keliu ilgumo,jei butu ilga tikrai buciau kur nors uzkliuvus ir apacia tikrai nebutu likus svari blush2.gif tik kojines vestuviu diena nukentejo 4 vnt dvejas suplesiau besidedama,sese nebegalejo ziuret kaip as nervuojuos tai pati man jas uzdejo(priklijuojamos)gamtoje tas pacias suplesiau,tai nusiemiau ir isimoviau basa i batelius,o vakare per sokius zuvo ir ketvirtosios lotuliukas.gif
Atsakyti
labai saugojau, gal kazkiek patys galai pasipurvino ir viskas 4u.gif
Atsakyti
As gal ciut ciut padalkas ispurvinau.. bet nereikejo moket uz valyma smile.gif nezinau nei 1 nuotakos, kuri grazintu tokia balta, kokia pasiime 4u.gif
Atsakyti
4u.gif .... ir ispurvinau, nes lijo ir suplesiau vienoj vietoj, nes labai sokom daug tongue.gif blush2.gif
ale nuomoj paskui suknia tokia pristacius - papildomai moketi nieko nereikejo karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~•RR`ᴿ: 19 gegužės 2010 - 16:49
suplesiti tai nesuplesiau, bet istepliojau. Po fotosesijos pamaciau, kad sukneles galai purvini, issitepiau zole, pienemis ir dar neaisku kuom. Kai nunesiau i valykla tai tik tada pamaciau, kad suknele iki keliu pilka, aptaskyta raudonu vynu, o galai juodi juodi. Tikiuosi isvalys.
O veliuma tai suplesiau, buvo ilgas, kazkas uzmyne ir liko skyle.gerai, kad buvo mano
Atsakyti
as tai istepliojau, galai, tai baisus buvo blink.gif o paskui dar nakti sokant zaidima (kur keliamos rankos ir vis per viduri poros lenda, tikiuosi supratot blush2.gif ) mano pora uzlipo su abiem kojom ant sukneles, tai kai nusirengiau pamaciau du grazius batu anspaudus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as savo suknyte pakankamai isterliojau doh.gif kadangi buvo su ilgiausiu sleifu, tai aisku padelkos buvo visos pajuodusios smile.gif aisku as niekuo jos neapipyliau ir nesupleciau jos pacios, tik lipdama pailtais su kulniuku uzkabinau pasijoni ir truputeli iplesiau doh.gif na per Zeigoj viska parodziau, tai nieko nesake, del i plysimo, nes juk pasijonis, tai ne suknele smile.gif
Atsakyti