
Brukniu uogiene su kriausem prie vistienos nepakartojama..obuoliene prie keptos anties,slyvu padazas prie avienos-skanu,bet cia skonio reikalas,vieniem priimtina,kitiem absoliuciai ne.Pvz MB valgo bulvinius blynus su uogiene

Vertinu,teigiamai,labai megstu slyvu pagarda su cesnakais,zaliu pomidoru uogiene su imbieru,
spanguoliu uogiene sucesnaku ir kalendra.
Bruknes su kriausemisir cesnakais patinka su vistienos kotletais.
Nors kiekviena diena nesemiu v.s.,bet karts nuo karto paskanauju.
spanguoliu uogiene sucesnaku ir kalendra.
Bruknes su kriausemisir cesnakais patinka su vistienos kotletais.
Nors kiekviena diena nesemiu v.s.,bet karts nuo karto paskanauju.
Labai skanu.
Brukniu uogene (nesaldi) prie keptos vistienos man laaabai skanu.

QUOTE(gurmans @ 2012 10 23, 19:31)
o kaip tokią pasigaminti?

QUOTE(gurmans @ 2012 10 23, 20:31)


O bruknių uogienę išsivirti absoliučiai paprasta - nes dėsi cukraus ar nedėsi visvien ji nerūgs, stovės puikiai

QUOTE(crema @ 2012 11 03, 01:14)


O bruknių uogienę išsivirti absoliučiai paprasta - nes dėsi cukraus ar nedėsi visvien ji nerūgs, stovės puikiai

Crema,

gal galetum pateikti issamesni recepto turini ,kaip tai pagaminti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 11 02, 19:42)
Gaminu ,tik "saltuoju budu":sutrinu uogytes,tada pagal skoni iberiu cukraus,ir visa ta kosyte maisau mediniu saukstu,kol visiskai istirpsta cukrus,tuomet sudedu i mazucius indelius ir dedu i saldytuva.Lygiai taip ir juoduosius serbentus darau.Nezinau ar yra tame tiesos,bet pamenu kai mociute sakydavo,kad reikia maisyti sukant ,tik i viena puse,(nes kitaip uogos surugs),tai as taip ir darau...
