Įkraunama...
Įkraunama...

Džemai prie mėsos

Apklausa: vaisių-uogų padažus prie mėsos: (123 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Brukniu uogiene su kriausem prie vistienos nepakartojama..obuoliene prie keptos anties,slyvu padazas prie avienos-skanu,bet cia skonio reikalas,vieniem priimtina,kitiem absoliuciai ne.Pvz MB valgo bulvinius blynus su uogiene smile.gif
Atsakyti
Vertinu,teigiamai,labai megstu slyvu pagarda su cesnakais,zaliu pomidoru uogiene su imbieru,

spanguoliu uogiene sucesnaku ir kalendra.

Bruknes su kriausemisir cesnakais patinka su vistienos kotletais.

Nors kiekviena diena nesemiu v.s.,bet karts nuo karto paskanauju.
Atsakyti
Labai skanu.
Atsakyti
Brukniu uogene (nesaldi) prie keptos vistienos man laaabai skanu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 10 23, 19:31)

o kaip tokią pasigaminti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 10 23, 20:31)

drinks_cheers.gif arba galima pusiau saldi su kriaušėm. Ir tinka kepta antis arba višta. Bet man prie anties skaniau. Nes pati mėsa šiek tiek salstelėjusi yra ax.gif
O bruknių uogienę išsivirti absoliučiai paprasta - nes dėsi cukraus ar nedėsi visvien ji nerūgs, stovės puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2012 11 03, 01:14)
drinks_cheers.gif  arba galima pusiau saldi su kriaušėm. Ir tinka kepta antis arba višta. Bet man prie anties skaniau. Nes pati mėsa šiek tiek salstelėjusi yra  ax.gif
O bruknių uogienę išsivirti absoliučiai paprasta - nes dėsi cukraus ar nedėsi visvien ji nerūgs, stovės puikiai  mirksiukas.gif

Crema, 4u.gif

gal galetum pateikti issamesni recepto turini ,kaip tai pagaminti

Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 11 02, 19:42)
o kaip tokią pasigaminti? bigsmile.gif

Gaminu ,tik "saltuoju budu":sutrinu uogytes,tada pagal skoni iberiu cukraus,ir visa ta kosyte maisau mediniu saukstu,kol visiskai istirpsta cukrus,tuomet sudedu i mazucius indelius ir dedu i saldytuva.Lygiai taip ir juoduosius serbentus darau.Nezinau ar yra tame tiesos,bet pamenu kai mociute sakydavo,kad reikia maisyti sukant ,tik i viena puse,(nes kitaip uogos surugs),tai as taip ir darau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 04 lapkričio 2012 - 13:45