Neteko paragauti, bet butu visai nieko ismeginti
Dar noreciau paragauti vistienos su sokoladu, labai jau skaniai per filma "Sokoladas" valge
Man džemai prie mėsos nepatinka, o MB turbūt viską galėtų valgyti su džemu, o ypač obuoliene.Aš tai net negaliu žiūrėt kaip jis su džemu valgo kugelį , bulvinius blynus ar net dešrą.
Man skanu kai kepu vištieną ar kiaulieną į skardą įdėti džiovintų slyvų, kartais abrikosų, tada saldumas su mėsa man patinka.
Man skanu kai kepu vištieną ar kiaulieną į skardą įdėti džiovintų slyvų, kartais abrikosų, tada saldumas su mėsa man patinka.
zinau, kad prie anciu ir zasu kepeneliu labai tinka figu troskinys, bet jis nera saldus labai
, nes dzemas tai saldus
QUOTE(afra @ 2008 08 10, 09:21)
zinau, kad prie anciu ir zasu kepeneliu labai tinka figu troskinys, bet jis nera saldus labai
, nes dzemas tai saldus 
Labai tinka ir saldus figų džemas ...Šiltos,kątik paskrudintos orkaitėje prancūziškos bagetės riekutė,plonai aptepta saldžiu figų džemu,ant viršaus patupdytas anties kepenėlių pašteto gabalėlis - derinukas nerealaus skonio
Prie keptos vištienos puikiai dera obuolių,kriaušių ,mangų džemai.Prie kepsnių - bruknių ar spanguolių uogienės....
Mano šeima labai mėgsta tokius derinius
labai skani vistiena su brukniu kriausiu uogiene
QUOTE(alisa1 @ 2008 08 15, 10:43)
Šiltos,kątik paskrudintos orkaitėje prancūziškos bagetės riekutė,plonai aptepta saldžiu figų džemu,ant viršaus patupdytas anties kepenėlių pašteto gabalėlis - derinukas nerealaus skonio
Priminėt šitą skanėstą, tikrai superinis derinys
Figų džemo neturėjau, tai dariau kiek kitokią variaciją - ant paskrudintos sumuštinių duonos tepiau bruknių uogienę ir dėjau ploną riekutę žąsų pašteto su spanguolėm.
man skaniausia su bruknem
QUOTE(monagg @ 2008 03 28, 13:24)
Vistienos gabaliukai kepti su spanguoliu uogiene / dzemu
Kiaulienos kumpis braskiu dzemo ir brendzio padaze
Vistienos file kepta su ananasais
Brukniu dzemas ant kepsniu
gaminu tokius patiekalus , na ir pasirodo kad skanu
Kiaulienos kumpis braskiu dzemo ir brendzio padaze
Vistienos file kepta su ananasais
Brukniu dzemas ant kepsniu
gaminu tokius patiekalus , na ir pasirodo kad skanu
mmmmmmm
Labai skanu yra valgyti su spanguoliu dzemu kepta vistiena.
Esu valgiusi{JAE]kepta grilyje aviena su mangu dzemu,skonis labai ydomus,bet labai skanus.
Esu valgiusi{JAE]kepta grilyje aviena su mangu dzemu,skonis labai ydomus,bet labai skanus.
teko ragauti vistienos su brukniu uogiene, tai mano skoniui nelabai....
nors kita vertus gal prie jo reikia priprasti... 
Papildyta:
apskritai mano skoniui nelabai dera saldu+suru. isimtis - draau vistiena su ananasais, tai bene vienintelis egzotiskesnis receptelis
Papildyta:
apskritai mano skoniui nelabai dera saldu+suru. isimtis - draau vistiena su ananasais, tai bene vienintelis egzotiskesnis receptelis
Spanguoliu uogiene prie kiaulienos kotletuku su bulviu kose; antiena slyvu padaze; kiauliena su rabarbaru ir kalendros chutney... - musu namuose valgoma pasiskonejant.