Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 08, 21:37)
manau mano slinkimuj jau galas blush2.gif  thumbup.gif

Sveikinu,
aprašyk išsamiai visą istoriją, gal ką nusirašysim savo plaukų gydymui mirksiukas.gif

QUOTE(jadzka @ 2008 08 09, 23:24)
Man tai Caduta fainos, tik jei jau naudot.... tai išeina 100 lt mėnesiui kaip minimum, tai gal Pantogaras geriau tada ?

Vat ir aš taip pagalvojau, kad vidinės priemonės gal ir per ilgesnį laiką, bet užtikrinčiau paveiks. Antras mėnuo jau Pantogarą vartoju, vos vos apmažėjo slinkimas, vartosiu gal pusę metų, jei pinigų užteks biggrin.gif
Tik vienas "šalutinis" Pantogaro poveikis šiek tiek užknisa: nagai auga be proto, tik nusilakuoju sekmadienį, o po kelių dienų jau matosi gan platus ruožas, kur ataugę... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 08 10, 10:40)

Tik vienas "šalutinis" Pantogaro poveikis šiek tiek užknisa: nagai auga be proto, tik nusilakuoju sekmadienį, o po kelių dienų jau matosi gan platus ruožas, kur ataugę... doh.gif

bigsmile.gif cia ne salutinis poveikis, cia geris bigsmile.gif kad man taip butu bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar visai patinka sampunas nuo slinkimo is Belkosmex "molocnaja syvorotka'.Aisku vien sampunas nepadarys stebuklu, bet pabandyti verta
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 08 10, 13:40)
Sveikinu,
aprašyk išsamiai visą istoriją, gal ką nusirašysim savo plaukų gydymui mirksiukas.gif
Vat ir aš taip pagalvojau, kad vidinės priemonės gal ir per ilgesnį laiką, bet užtikrinčiau paveiks. Antras mėnuo jau Pantogarą vartoju, vos vos apmažėjo slinkimas, vartosiu gal pusę metų, jei pinigų užteks biggrin.gif

o.... čia tai man būtų privalumas smile.gif Vis tiek man lakas ilgiau 3 dienų nelaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 08 10, 13:40)
Sveikinu,

nu mano istorija cia wisa ir surasyta blush2.gif kaip puoliau i panika,tai ir pantogara pirkau,ir witaminus grozwita,alpecin c1 vienas sampuna su kofeinu(nesenai suzinojau kad jis skirtas wyrams ir i ji kazkoks kaip ir hormonas idetas blush2.gif ) po to placentos ampuoles,semenu aliejus,dar kartais ricinos aliejum pasiteplioju,aj dar gi sumasciau galwos pilingo teorija nesenai lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
na o dabar biski apretinsiu priemones,aisku liks pantogaras ,witaminai,sendie nusipirkau dar rusiska kauke linda "rost volos",na waistininke isgyre,bus matyt g.gif losijono tik gaila nebuwo schmoll.gif
wienu zodziu nuo siol plaukus priziuresiu pastowiai,kad wel neateitu laikas kai reiks wel puolus i panika wiska nuo nulio pradet blush2.gif ir kaip pagalwoju nu normaliai as ju niekad nepriziurejau blush2.gif sampunas ,balzamas,na kartais kauke,ir wiskas doh.gif wienas didelis pliusas mano plauku kad neskilineja galiukai bigsmile.gif ir su dideliu noru galiu atsiaugint,na galai pasausedawo,bet tai istaisoma,o anksciau noredawau atsiaugint,tai lengwiau budawo nudrost i kirpykla o ne pamaitint plaukucius,daba tai jau auginsiu ax.gif blush2.gif
o kas liecia nagus tai ir man labai jie pradejo augt g.gif nespeju kirpt blink.gif as ju neauginu,bet taip daznai dar niekad nekirpau g.gif
Atsakyti
gal galetumete kuri parasyti Himalay kremuko kainyte? 4u.gif ax.gif aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(saulytia23 @ 2008 08 10, 17:24)
gal galetumete kuri parasyti Himalay kremuko kainyte? 4u.gif  ax.gif aciu is anksto

uz 175ml Euro vaistinej palikau 12lt su centais.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 08 10, 17:30)
uz 175ml Euro vaistinej palikau 12lt su centais.

blink.gif blink.gif blink.gif Tai kad jis virš 40 Lt kainuoja...
Ir kiekis jo 100 ml, ne 175... Prašom pažiūrėt čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Johanesburgo kunigaikštytė: 10 rugpjūčio 2008 - 16:39
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2008 08 10, 17:33)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Tai kad jis virš 40 Lt kainuoja...

aha, as irgi uz ji kazkada arti 50lt mokejau. bet nepasiteisino schmoll.gif mozone didele, o naudos jokios
Atsakyti
QUOTE(saulytia23 @ 2008 08 10, 17:24)
gal galetumete kuri parasyti Himalay kremuko kainyte? 4u.gif  ax.gif aciu is anksto

be vieno lito 50 lt mokejau,
Atsakyti
labai dekui 4u.gif 4u.gif bandysiu ir as jy pirkti nes jau baigiu visa plaukuosena pamesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2008 08 10, 17:33)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Tai kad jis virš 40 Lt kainuoja...
Ir kiekis jo 100 ml, ne 175... Prašom pažiūrėt čia

persiprasau, neatidi as, nusipirkusi krema su proteinais, skatina plauku augima.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 10 rugpjūčio 2008 - 17:19