QUOTE(Masiukiene @ 2008 09 29, 13:39)
labas merginos, nu ir bėdos nemažėja, naujokėms galiu pasakyti ,kad tikrasis tiroksino kiekis kraujuje atsiranda jo gėrus 2 mėnesius taip kad darant tyrimą, o jūs pvz. gėrėt tik mėnesį tai niekada nebus tikslus.Aš manau ,kad rankos tirpsta tai gali ir kraujotaka būt sutrikus , nes tiroksino kada per daug, tai krenta svoris baladojasi širdis ir ritmas sutrikęs ,bet tai individualu, nes skydliaukė ir taip širdelę gadina.Blogiausia yra tai ,kad su skydliauke kada prasideda bėdos atsiranda ir daugiau negalavimų, nes ji reguliuoja visą medžiagų apykaitą,tai ir nenuostabu, kad mes taip vargstam.Aš tai negaliu net kojos ant kojos užsidėt arba rankų sulenk taip nutirpsta , bet tai karujotaka ir tai vėl susiję su skydlaiuke, nes po operacijos taip atsitiko ir tęsias jau antri metai.matyt reikia mokėti su liga susigyventi

Laikykites merginos visom stiprybės to labiausia mums visoms reikia
Man taip pat labai tirpsta ir rankos, ir kojos, o dar buna kad sutraukia koju pirstus, tai jie taip issiskecia, bet nemaniau, kad cia galetu buti nuo skydliaukes, bet pasirodo gali.
Man dar 1,5 menesio iki operacijos, bet tas guzas vis dideja ir dideja, o su juo ir skausmas, bandysiu daktarui skambint, nes ir vel nerandu uzmigt patogios pozos, nes megstu miegoti ant kairio sono, o tik atsigulus pradeda spausti kakla. Kaklas jau seniai formos neturi, desine puse tiesi, o kaire, tai be zodziu. Kazkaip abejoju ar gydytojas ka nors man pasakys, nes ir taip operacija geriausiu atveju pasake, kad lapkricio menesi, o ja atkelti anksciau mazai sansu

, nei vaistu nuo skausmo isgert, nei ka.