[quote=bertė,2008 09 25, 14:39]
[quote=Russne,2008 09 23, 20:05]
Sveikos gyvos
Jei niekas nepasikeis, ketvirtadienį važiuoju pas Baranauską

Kaip tik darbo reikalais su darbo mašina važiuosiu, tai tuo pačiu ir Santariškes aplankysiu. Paliksiu lašelį savo kraujo ir tada lauksiu atsakymo
Russne, sekmes, duok zinia, kaip sekesi su Baranausku bendrauti.
[/quote]
Sveikutes
Na aplankiau aš vakar p. Baranauską. Tokios geros nuotaikos buvo

Pakalbėjom kažkiek. Tik nuliūdino jis mane pasakęs, kad svorio augimas neturėtų būt su skydliauke susijęs, nes pagal pernykščius kraujo tyrimus, kaip tik vos ne svoris turėtų mažėti

Sako- genai gal. Na žinoma, nepaneigsi mano "brangiųjų" genų, bet vistiek toks spartus svorio augimas po operacijos ne tik genai, man atrodo

Na bet ar su juo pasiginčysi....

Dar sakė, kad to kraujo tyrimo pilnai pakanka kartą į metus, o po penkių metų po operacijos ir dar rečiau. Sakau, tai man Šiauliuose nelabai apsimoka darytis kraujo tyrimus tada, nes nu aš tokia nelabai pareiginga, kad metų bėgyje dar prisiruoščiau nueiti pas šiauliečius gydytojus

Sako, jei jums nuo to geriau, tai kadien darykites, bet pilnai pakanka ir kartą į metus

Nu savo stiliuje Zenonas
O šiaip tai liūdna toje ligoninėje....Žmonių daug, visi sergantys,verkiantys, nusiminę

Išėjau tokia prislėgta iš ten. Atrodo, kad ir į mane žiūri visi ir galvoja- na va, visai jauna moteris, o jau serga

Na čia gal mano fantazija, t.y. ir dėl žmonių minčių, ir dėl jaunumo mano
Mačiau vieną žinmą aktorę besiregistruojančią onkologiniam, bet nenoriu skleisti gandų....Gal kada parašys laikraščiai, jei ji tikrai serga.Gal tik šiaip tikrinosi.
O dėl svorio,BERTE, tai galim kartu mesti, tik tuoj savo keptas bulves baigsiu valgyt, mat pietauju namie parlėkus

Iš tiesų, tai nežinau ar padės man kažkos bendras metimas, nes jau kiek kartų bandžiau čia besiliekninančių temose, valios nėr ir viskas veltui

Juk net darbe susilažinusi buvau, ir kas iš to

Ot bevalė blondinė esu
Sveikatos visoms