Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IX

QUOTE(Russne @ 2008 09 24, 18:43)
Sveikos,

Russne, as labai panasiais i tavo tempais judu i 'prieki'...  blush2.gif gal tikrai kolektyviai bandykime mesti svori - disciplinuotu. Silma, tu irgi neliekneji, kiek atsimenu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 25 rugsėjo 2008 - 11:59
As tai valgiau tik 1200 kcal per diena tai per 3 men nukrito 15 kg ir bet tai buvo ne dziaugsmas o asaros klaikios nes valgyt visai nebejo , raumenys atrodo nykt eme o vaikstant atrode kad kojos suluz per puse .... kosmaras , nu ir surado man skydliaukes bedas... dabar geriu tiroksina smile.gif ir nebesikudinu daugiau , valgau viska . sekmes jums visoms smile.gif
Atsakyti
[quote=Russne,2008 09 23, 20:05]
Sveikos gyvos mirksiukas.gif
Jei niekas nepasikeis, ketvirtadienį važiuoju pas Baranauską rolleyes.gif Kaip tik darbo reikalais su darbo mašina važiuosiu, tai tuo pačiu ir Santariškes aplankysiu. Paliksiu lašelį savo kraujo ir tada lauksiu atsakymo rolleyes.gif

Russne, sekmes, duok zinia, kaip sekesi su Baranausku bendrauti.
Atsakyti
http://medicina.kmu....03/0803-03l.pdf

Cia, man regis, naujesnis straipsnis apie skydliaukes tyrimus. Toms, kurios dvejojate ar daryti punkcija, ar ne, ar operuoti, ar ne - manyciau, idomu.
Atsakyti
[COLOR=Chocolate][B][U][I][SIZE=1]
QUOTE(bertė @ 2008 09 25, 19:00)
http://medicina.kmu....03/0803-03l.pdf
Cia, man regis, naujesnis straipsnis apie skydliaukes tyrimus. Toms, kurios dvejojate ar daryti punkcija, ar ne, ar operuoti, ar ne - manyciau, idomu.

O GAL ZINOT KAS GERIAU?AR STAIGUS SVORIO MAZEJIMAS SU TUO SUSIJES? g.gif
Atsakyti
Berte, dar nespėjau perskaityti ano teksto. Vis darbai užgulę, kad grįžtu namo ir jau 9 val. miegot, kaip meška žiemos miegui. Bet kokį savaitgalį prisėsiu pastudijuoti 4u.gif O svoris auga doh.gif Nuo vasaros +3 kg. Nu baisu, bijau galvoti kas bus toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2008 09 22, 14:29)
Laba diena, merginos, paskaitau vis, paskaitau...
Rašot apie skydliaukės skenogramą, o ar čia ne tai, ką mums daro prieš išleisdami namo po jodo?? Juk skanuoja ir žiūri į likusias/nelikusias ląsteles...Tai jei skydliaukės YRA, vadionasi gali pamatyti jos mazgus, proporcijas - padidėjus, ar ne ir pan. Ai, nežinau, gal čia ne apie tą patį pagalvojau.

našlaite, jeigu ląstelės p a k i n t a, vadinasi reikia kuo greičiau šalinti 'neteisingų' ląstelių židinį. Jos gali pradėti daugintis be kur kitur mūsų organizme. Niekas nežino, ar taip tikrai atsitiks ir ar tikrai atsitiks...
Be to, biopsijos atsakymą tu pati turi turėt - juk kopiją duoda ir pacientui. Paskaityk, ką ten rašo. Ten turėtų būti pakitusios ląstelės aprašas. Pagal tą aprašą paieškok info internete - pati įsitikinsi, kad anksčiau ar vėliau reikia išoperuot 'nblogųjų' ląstelių mazgą. Jokiu būdu nenoriu gąsdinti.
Apie tai daug rašyta ir čia, ankstenėse temose.

labas visoms
nežinau kada duoda. atsakymas įklijuotas i kortelę, manęs niekas neinfomafo ir nedavė kopijos, aš lankausi Kauno klinikose ten gal neduoda kopijų, o paklausti nesusipratau.
Dabar tik operacijai važiuosiu.
Papildyta:
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 24, 14:53)
Labas. Nesigąsčiok dar bereikalo, gal tau svoris nuo nervų auga? g.gif  Mane operavo Kaune, kad mazgas piktybinis pasakė iš kart po operacijos. Kadangi mano mazgas buvo tik vienas, tai jie operacijos metu darė extrą tyrimą, kad sužinot ar pjaut tik pusę ar viską. tikslesnius tyrimus gavau po 2-3 savaičių. Vilniuj, gal viskas greičiau bus, nes man atrodo jie ten vietoj viską daro 4u.gif  Gyvenk ramiai ir lauk operacijos. Jei jau kartais reikės jodo, mes tave kuo smulkiausiai supažindisnim su visom procedūrom 4u.gif

labasn nesuprantu ką turi galvoje sakydama pusę? pusę mazgo, ar vieną pusę skydliaukės kuur yra mazgas, nes pas mane operuos vieną mazgą, nors ir kitoje pusėje yra mažesnis, bet be pakitimų.
Atsakyti
QUOTE(našlaitė @ 2008 09 25, 19:52)
l
labasn nesuprantu ką turi galvoje sakydama pusę? pusę mazgo, ar vieną pusę skydliaukės kuur yra mazgas, nes pas mane operuos vieną mazgą, nors ir kitoje pusėje yra mažesnis, bet be pakitimų.

Pusę skydliaukės 4u.gif
Atsakyti
[quote=bertė,2008 09 25, 14:39]
[quote=Russne,2008 09 23, 20:05]
Sveikos gyvos mirksiukas.gif
Jei niekas nepasikeis, ketvirtadienį važiuoju pas Baranauską rolleyes.gif Kaip tik darbo reikalais su darbo mašina važiuosiu, tai tuo pačiu ir Santariškes aplankysiu. Paliksiu lašelį savo kraujo ir tada lauksiu atsakymo rolleyes.gif
Russne, sekmes, duok zinia, kaip sekesi su Baranausku bendrauti.
[/quote]
Sveikutes 4u.gif
Na aplankiau aš vakar p. Baranauską. Tokios geros nuotaikos buvo biggrin.gif Pakalbėjom kažkiek. Tik nuliūdino jis mane pasakęs, kad svorio augimas neturėtų būt su skydliauke susijęs, nes pagal pernykščius kraujo tyrimus, kaip tik vos ne svoris turėtų mažėti g.gif Sako- genai gal. Na žinoma, nepaneigsi mano "brangiųjų" genų, bet vistiek toks spartus svorio augimas po operacijos ne tik genai, man atrodo doh.gif Na bet ar su juo pasiginčysi.... rolleyes.gif Dar sakė, kad to kraujo tyrimo pilnai pakanka kartą į metus, o po penkių metų po operacijos ir dar rečiau. Sakau, tai man Šiauliuose nelabai apsimoka darytis kraujo tyrimus tada, nes nu aš tokia nelabai pareiginga, kad metų bėgyje dar prisiruoščiau nueiti pas šiauliečius gydytojus ax.gif Sako, jei jums nuo to geriau, tai kadien darykites, bet pilnai pakanka ir kartą į metus smile.gif Nu savo stiliuje Zenonas biggrin.gif
O šiaip tai liūdna toje ligoninėje....Žmonių daug, visi sergantys,verkiantys, nusiminę verysad.gif Išėjau tokia prislėgta iš ten. Atrodo, kad ir į mane žiūri visi ir galvoja- na va, visai jauna moteris, o jau serga unsure.gif Na čia gal mano fantazija, t.y. ir dėl žmonių minčių, ir dėl jaunumo mano mirksiukas.gif
Mačiau vieną žinmą aktorę besiregistruojančią onkologiniam, bet nenoriu skleisti gandų....Gal kada parašys laikraščiai, jei ji tikrai serga.Gal tik šiaip tikrinosi.
O dėl svorio,BERTE, tai galim kartu mesti, tik tuoj savo keptas bulves baigsiu valgyt, mat pietauju namie parlėkus lotuliukas.gif Iš tiesų, tai nežinau ar padės man kažkos bendras metimas, nes jau kiek kartų bandžiau čia besiliekninančių temose, valios nėr ir viskas veltui doh.gif Juk net darbe susilažinusi buvau, ir kas iš to doh.gif Ot bevalė blondinė esu doh.gif lotuliukas.gif
Sveikatos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Russne: 26 rugsėjo 2008 - 11:20
QUOTE(Russne @ 2008 09 26, 11:20)
Sveikutes  4u.gif
Na aplankiau aš vakar p. Baranauską. Tokios geros nuotaikos buvo  biggrin.gif  Pakalbėjom kažkiek. Tik nuliūdino jis mane pasakęs, kad svorio augimas neturėtų būt su skydliauke susijęs, nes pagal pernykščius kraujo tyrimus, kaip tik vos ne svoris turėtų mažėti g.gif Sako- genai gal. Na žinoma, nepaneigsi mano "brangiųjų" genų, bet vistiek toks spartus svorio augimas po operacijos ne tik genai, man atrodo doh.gif Na bet ar su juo pasiginčysi.... rolleyes.gif Dar sakė, kad to kraujo tyrimo pilnai pakanka kartą į metus, o po penkių metų po operacijos ir dar rečiau. Sakau, tai man Šiauliuose nelabai apsimoka darytis kraujo tyrimus tada, nes nu aš tokia nelabai pareiginga, kad metų bėgyje dar prisiruoščiau nueiti pas šiauliečius gydytojus ax.gif Sako, jei jums nuo to geriau, tai kadien darykites, bet pilnai pakanka ir kartą į metus smile.gif Nu savo stiliuje Zenonas  biggrin.gif
O šiaip tai liūdna toje ligoninėje....Žmonių daug, visi sergantys,verkiantys, nusiminę verysad.gif Išėjau tokia prislėgta iš ten. Atrodo, kad ir į mane žiūri visi ir galvoja- na va, visai jauna moteris, o jau serga unsure.gif Na čia gal mano fantazija, t.y. ir dėl žmonių minčių, ir dėl jaunumo mano mirksiukas.gif
Mačiau vieną žinmą aktorę besiregistruojančią onkologiniam, bet nenoriu skleisti gandų....Gal kada parašys laikraščiai, jei ji tikrai serga.Gal tik šiaip tikrinosi.
O dėl svorio,BERTE, tai galim kartu mesti, tik tuoj savo keptas bulves baigsiu valgyt, mat pietauju namie parlėkus  lotuliukas.gif Iš tiesų, tai nežinau ar padės man kažkos bendras metimas, nes jau kiek kartų bandžiau čia besiliekninančių temose, valios nėr ir viskas veltui  doh.gif Juk net darbe susilažinusi buvau, ir kas iš to  doh.gif Ot bevalė blondinė esu  doh.gif  lotuliukas.gif
Sveikatos visoms mirksiukas.gif

Russne, vyks tas pesimistines nuotaikas lauk. Pabandyk pagert detox-kit. Nemanau kad pakenktų, o padėt gali. Nu nenoriu reklamuot, bet ir aš ir mano mama numetėm po kelis kg. Aišku, gėrimo metu atsisakėm saldumynų, alkoholio ir kavos. Bet viskas įmanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 26, 14:29)
Russne, vyks tas pesimistines nuotaikas lauk. Pabandyk pagert detox-kit. Nemanau kad pakenktų, o padėt gali. Nu nenoriu reklamuot, bet ir aš ir mano mama numetėm po kelis kg. Aišku, gėrimo metu atsisakėm saldumynų, alkoholio ir kavos. Bet viskas įmanoma 4u.gif

As ir noreju pameginti pagert kokiu papildu, kad svori biski sumazinti, bet man grieztai uzdraude bet kokius vitaminus ar papildus pries operacija unsure.gif
Jei kas sutiktu as pasirasyciau svorio metimui kartu. Tik va nelabai kas nori. Kazkaip reiktu susidaryti valgiarasti, vis paskaitineju juos kokie rekomenduojami, bet kad ten produktai surinkti tokie super, kad i bankroto tikriausiai po menesio nueitum doh.gif .Tai net neisivaizduoju kokiu priemoniu imtis.
Atsakyti
[O dėl svorio,BERTE, tai galim kartu mesti, tik tuoj savo keptas bulves baigsiu valgyt, mat pietauju namie parlėkus lotuliukas.gif

OK, skanaus. drinks_cheers.gif As tai visais sventais prisiekiau sau nors savaite (pradziai) pabuti dietininke, matysime... dar tik antra diena ir savaitgalis pries nosi - pagundu pilna.
Atsakyti