Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IX

Labutis.Jungiuosi ir as prie Jusu.Jus cia taip graziai bendraujate,perskaiciau beveik visus Jusu susirasinejimus.Saunuoles.Bukite sveikos. 4u.gif Turiu problemu su skydliauke.Jau du metai,kaip nustate mazgine struma.Mazgai dideli ju daug ir yra cictu.Hormoniniai tyrimai kaip suprantu negeri TTH-0.022,LT4-1.45 cia buvo vasario men.Dabar po svenciu skambinsiu bus matyti kokie.Is pradziu tyriausi valdiskai,bet kai dideles eiles ejau privaciai.Pas Navicka vaikstau,bet operuotis nesiulo.Liepia gerti metizoli.As jo negeriu,nes jau bijau tu hormonu.Geriau kitus apie 4.5metu del kitu bedu.Dabar kai nuejau dar pas viena gyd.Levingeri jis is karto paziurejes ankstesnius tyrimus liepia operuotis ir nebelaukti.Mat buvo motriskiniu problemu,buvo pradzia vezio 0st.Jis sako tas metizolis tik kepenis gadina.O siaip apie 1.5 metu geriau homeopatinius vaistus.Kazkiek padejo.O jau net truputi pabegti nebegalejau,iskarto mirguliuodavo akyse,atimdavo kalba,tirpo liezuvis.Kaip Jus jausdavotes.As net kambariu negaliu ilgai tvarkyti pavargstu,musa sirdi ir visa slapia palieku,labai karscio nepernesu.Atmintis slubuoja.Po pietu geriau buna,daugiau jegu turiu.Is ryto buna patine pirstai.Paskaiciusi,kad Jus visai gerai jauciate mastau,kad nebera ir man ko laukti.Jei busiu po to stipresne ir taip nepavargsiu tai gerai tada.
Atsakyti
[quote=moteriskaite47,2008 06 21, 21:51]
Labutis.Jungiuosi ir as prie Jusu.Jus cia taip graziai bendraujate,perskaiciau beveik visus Jusu susirasinejimus.Saunuoles.Bukite sveikos. 4u.gif Turiu problemu su skydliauke.Jau du metai,kaip nustate mazgine struma.Mazgai dideli ju daug ir yra cictu.Hormoniniai tyrimai kaip suprantu negeri TTH-0.022,LT4-1.45 cia buvo vasario men.Dabar po svenciu skambinsiu bus matyti kokie.Is pradziu tyriausi valdiskai,bet kai dideles eiles ejau privaciai.Pas Navicka vaikstau,bet operuotis nesiulo.Liepia gerti metizoli.As jo negeriu,nes jau bijau tu hormonu.Geriau kitus apie 4.5metu del kitu bedu.Dabar kai nuejau dar pas viena gyd.Levingeri jis is karto paziurejes ankstesnius tyrimus liepia operuotis ir nebelaukti.Mat buvo motriskiniu problemu,buvo pradzia vezio 0st.Jis sako tas metizolis tik kepenis gadina.O siaip apie 1.5 metu geriau homeopatinius vaistus.Kazkiek padejo.O jau net truputi pabegti nebegalejau,iskarto mirguliuodavo akyse,atimdavo kalba,tirpo liezuvis.Kaip Jus jausdavotes.As net kambariu negaliu ilgai tvarkyti pavargstu,musa sirdi ir visa slapia palieku,labai karscio nepernesu.Atmintis slubuoja.Po pietu geriau buna,daugiau jegu turiu.Is ryto buna patine pirstai.Paskaiciusi,kad Jus visai gerai jauciate mastau,kad nebera ir man ko laukti.Jei busiu po to stipresne ir taip nepavargsiu tai gerai tada.
o mano savijauta tai normali buvo,struma nustatė eilinės apžiūros metu,aš pati nieko net nebūčiau įtarus.Blogai jaučiausi tik tad,kai po operacijos dar turėdama nedarbingumo lapelį eidavau po pora valandų pasidarbuot. doh.gif Va tada tai jau buvau tikrai išsigandus,nes atrodė, kad jau niekada nepavirsiu į 'normalų žmogų",tiesiog eidama uždusdavau net miegot atsigulus neidavo ,nes trūkdavo oro.O paskui viskas susitvarkė,vėl galėjau lankyt sporto klubą,dabar mėgstu tikrai ilgus pasivaikščiojimus.Beje,nors tai ir keista, bet tikrai mėgstu šilumą,gerai pernešu karščius,net visada labai laukiu karštų vasarų kad "žiemos pašalas" įšeitų. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Joliuke,2008 06 19, 22:14]
4u.gif kaip tau sekasi? Senai berašei mirksiukas.gif kaip tyrimų rezultatai?
Papildyta:

Aciu, Joliuke, 4u.gif viskas gerai siuo metu, t. y. skydliaukes tyrimai geri, TG 'undetected', vadinasi, lasteliu nedaugeja. thumbup.gif As ko gero pasikartosiu sakydama, kad 0 buti negali, tiesiog net patys naujausieji metodai neparodo labai mazu dalelyciu. Man sake, kad maziau nei 0,2 jau nerodo. Taip ir raso TG < 0,2 (undetected). Na, sitam pusmeciui prasokau...
Daugiau nieko naujo nevyksta siuo klausimu, sumazino man Tyrox doze, regis jau rasiau, iki 150, ir jauciuosi geriau. Nors ir siaip palyginti neblogai jauciuosi - esu aktyvi, tik pavargstu greitai. Na, ir svoris auga - kosmaras. doh.gif Ir kojas skauda - nezinau, kas cia per naujiena...
Russne, kaip tavo dietos ir susilazinimas?
Laikykites, merginos, ilsekites. Nors nezinau, kaip jums, bet man tai vasara sunkiausias metas. Nekenciu karscio!!!
Atsakyti
Na, sveikos gyvos, skydliaukininkės smile.gif Kol prisėdau parašyti, jauir temą naują pradėjot. Laiko veltui neleidžiat smile.gif Aš išligoninės išsiprašiau jau šeštadienį, bet buvo tėvai aplankyt atvažiavę, dabar tik išleidau ir prisėdus suskaičiau, ką prirašėt.

Taigi nebeturiu visos skydliaukės. Jei trumpai, atsiguliau antradienį (per vargus, nes nuo prisistatymo į ligoninę iki kol gavau lovą skyriuje praėjo daugiau nei 4 val doh.gif ), išoperavo trečiadienį. Po operacijos pirmas kelias valandas jaučiausi labai prastai, matyt, visgi nepatinka mano organizmui narkozė. O paskui visai nieko, gulėjau mokamoj vienvietėj palatoj ramybėje, daug miegojau, vakarais žiūrėdavau futbolą rolleyes.gif Tik kalcio smarkiai trūko. Turpimas prasidėjo tik kitą dieną po operacijos, bet teko ir kalcigrano pirktis, ir tam nepadėjus į veną kalcį leisti. Bet šeštadienį Šlepavičiui prisižadėjusi būt labai gera ir prisižiūrėt vistik gavau leidimą važiuot namo.

Kadangi esu parlėkus iš užsienių, tai tėvai nekantravo atvažiuot pasimatyt. Vakar atsikėlusi jaučiausi visiškai sveika. Išlėkėm į gamtą šašlykų pasikept, tai grįžus nuėjau pamiegot skaudančia galvą. Nežinau, ar kad pervertinau jėgas ir pavargau, ar kad pusę taurės vyno išgėriau, atsibudau su plyštančia galva ir visai be jėgų. Pasirodo, saudimas visiškai nukritęs. Tai kol pakėlėm, savijauta nekokia buvo.

Dabar jaučiuos visai normaliai. Gal kiek silpnojka, didelių fizinių darbų nenuveikčiau, bet šiaip visai nieko. Dar trečiadienį Šlepavičius liepė atvažiuot ir vėl kalcį pasimatuot. Na, ir su tiroksiniu jau, aišku, teks draugaut visą gyvenimą. Bet tai aš jį ir taip jau 12 metų geriu, dabar tik dozės bus didesnės.

Tiesa, dar norėjau dėl tos invalidumo grupės atklausti. Ar ji priklauso tik toms,kurioms buvo rasta vėžinių ląstelių, ar užtenka skydliaukės neturėt? Man kol kas neaktualu, kol ne Lietuvoj dirbu, bet su laiku vis tiek galvojam grįžt, tai būtų gerai žinot.

Kaži kaip ten Egluziai sekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(moteriskaite47 @ 2008 06 21, 21:51)
Labutis.Jungiuosi ir as prie Jusu.Jus cia taip graziai bendraujate,perskaiciau beveik visus Jusu susirasinejimus.Saunuoles.Bukite sveikos. 4u.gif Turiu problemu su skydliauke.Jau du metai,kaip nustate mazgine struma.Mazgai dideli ju daug ir yra cictu.Hormoniniai tyrimai kaip suprantu negeri TTH-0.022,LT4-1.45 cia buvo vasario men.

Sveika prisijungus 4u.gif
Dėl tyrimų nieko negaliu pasakyti, nelabai aš apie tuos skaičius susigaudau. Bet čia mūsų mergaitės daug žino, tad gal kuri padės. O su skydliauke juokauti nevalia. Be jos gyventi galima, o jei dar kitų problemų turi, tai reikia rimtai dėl jos susiimti. Tad ilgai nereikia laukti 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms.Smagu pieniu jura,kad jautiesi gerai.Stiprek ir sveik.Aciu uz patarimus merginos.Ryt skambinsiu gyd.del atsakymo kraujo tyrimo,bus matyt koks,ka pasakys del operacijos.Bet operacija noreciau kad rudeni darytu,mat turiu darza,dabar braskes prasidejo ir su pomidorais darbo yra.Kaip gerai tos iseigines buvo,visai i darba nesinori.Kai namie tai ir sveikataatrodo geresne.IKI 4u.gif Su svente!
Atsakyti
Joliuke. SU GIMTADIENIU !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatos Tau stipriausios,buk laiminga ir mylima.

happybday.gif
Atsakyti
Berte, o kaip Tau kojas skauda, per sąnarius ar kitaip? Gal tai nuo stuburo. Man labai tirpo rankos. Tai neseniai nusipirkau 10 masažų. Padėjo thumbup.gif Tad masažistė sakė, kad rankų ir kojų tirpimas - tai problemos stubure. Tikiu, nes taip traškėjo viskas, kad ohoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2008 06 24, 19:49)
Berte, o kaip Tau kojas skauda, per sąnarius ar kitaip? Gal tai nuo stuburo. Man labai tirpo rankos. Tai neseniai nusipirkau 10 masažų. Padėjo  thumbup.gif Tad masažistė sakė, kad rankų ir kojų tirpimas - tai problemos stubure. Tikiu, nes taip traškėjo viskas, kad ohoj  wink.gif

Silma, gerai, kad padejo. biggrin.gif Reikes gal ir man kazkuo panasiu pasirupinti.
O koju skausma tai net sunku apibudinti, tikrai ne sanariai, tiesiog labai sunkios, maudzia blauzdas ir ****** skauda - kartais taip smarkiai, kad jauciusi kaip undinele, tik be princo... lotuliukas.gif Gal kraujagysles, reiketu pas gydytojus nueiti, bet taip nenoriu ligu ieskoti, schmoll.gif zinoma, kol galiu. Bet matyt neisvengsiu.
O kaip siaip savijauta. kaip svoris. kada tau jodas. Nerandu klaustuko... Uzjauciu, tu gi jau n-aji karta. Na, linku, kad butu paskutinis.
Lina, o kur tu prapuolei. AU.
laiukykites,merginos, sekmes visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luxs: 24 birželio 2008 - 20:33
QUOTE(moteriskaite47 @ 2008 06 24, 13:49)
Joliuke. SU GIMTADIENIU !!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Sveikatos Tau stipriausios,buk laiminga ir mylima.

happybday.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
sveikos sveikutes 4u.gif malonu susitikti naujoje temoje mirksiukas.gif džiaugiuosi del tu , kuriu tyrimai jau geri ir gydymas baigtas smile.gif o man dar tik pradžia gydymo rolleyes.gif jau nutraukiau tiroksina, tai jauciuosi kaip maišas unsure.gif net rankas sunku pakelti verysad.gif o dar nugaros skausmas užpuole verysad.gif žodžiu kaip kokia pensininke jauciuosi blush2.gif tai va tokios tokeles unsure.gif na bet nieko viskas tik laikinai... ax.gif stiprybes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, štai ir aš jau namie be skydliaukės smile.gif Operacija, kaip jūs visos ir rašėte, visai nėra baisi. Po jos taip pat gan greit atsigavau, nepykino ir jau po poros valandų variau pati sau į tuliką. Tik sekančią dieną truputį tirpo rankos ir kojos, gavau kalcio, tai lyg ir geriau. Labai kvailai išėjo, kad buvo ilgos išeiginės, tai jas visas turėjau praleisti ligoninėje. Bet jos pagaliau baigėsi thumbup.gif Šlepavičius tikrai labai šaunus daktarėlis. Pirminė diagnozė džiuginanti. Dabar reikia sulaukti tik patvirtinimo. Viliuosi nenusivilsiu. O dabar lieka mėgautis vasara, laisvomis dienomis. Beje liepos 12 d. važiuoju į Čekiją. Tikiuosi iki to laiko jau jausiuosi super. Sėkmės visoms likimo draugėms, geros jums vasaros 4u.gif
Atsakyti