Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IX

Oi... Maniau,kad ten dvi vienvietės...
Na, mane pralaikė skyriuje ant tų sofucių virš dviejų valandų, nes išvis nebuvo, kur guldyti. Tada galiausiai įvežė penktą lovą į keturvietę palatą, 408, iškart prie pat vestibiulio. Tai kai po kurio laiko pranešė, kad atsilaisvins vienvietė, kažkaip jau nebeabejojau. O ten ir telikas buvo, tai nepraleidau nė vienų futbolo čempionato rungtynių rolleyes.gif ir šiaip gerai pailsėjau. Vis miegojau ir miegojau. Už poros dienų sesutė atėjusi man net priminė, kad aš, žinote, galiu vaikščioti, nebūtina lovoj gulėt biggrin.gif Tik kad man nesinorėjo niekur eit biggrin.gif Ir šiaip vyras su sese pastoviai pas mane sėdėjo, tik pietų namo grįždavo. Tai būtų gi užknisę bendrapalates ax.gif

o dvivietė tai visai kitas reikalas. Ypač jeigu dar su papildomais savais patogumais... Man kaip arbatos mėgėjai tai trūko karštimo. Sesuo termose vis atveždavo.
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2008 06 27, 12:46)
Oi... Maniau,kad ten dvi vienvietės...
Na, mane pralaikė skyriuje ant tų sofucių virš dviejų valandų, nes išvis nebuvo, kur guldyti. Tada galiausiai įvežė penktą lovą į keturvietę palatą, 408, iškart prie pat vestibiulio. Tai kai po kurio laiko pranešė, kad atsilaisvins vienvietė, kažkaip jau nebeabejojau. O ten ir telikas buvo, tai nepraleidau nė vienų futbolo čempionato rungtynių rolleyes.gif  ir šiaip gerai pailsėjau. Vis miegojau ir miegojau. Už poros dienų sesutė atėjusi man net priminė, kad aš, žinote, galiu vaikščioti, nebūtina lovoj gulėt  biggrin.gif  Tik kad man nesinorėjo niekur eit biggrin.gif Ir šiaip vyras su sese pastoviai pas mane sėdėjo, tik pietų namo grįždavo. Tai būtų gi užknisę bendrapalates  ax.gif

o dvivietė tai visai kitas reikalas. Ypač jeigu dar su papildomais savais patogumais... Man kaip arbatos mėgėjai tai trūko karštimo. Sesuo termose vis atveždavo.

Labai atsiprašau, kad taip epizodiškai pribėgdama parašau. Su sūnumi dalijamės vienu kompu, tai jam "labiau" reikia, o man kas pusvalandį 5 min. leidžia smile.gif
Ir aš nuo 9 val. iki 11.30 val. vestibiulyje prasitryniau. Ta dieną buvo 5 moteriškaitės guldomos, o viena prieš mane ankščiau atvykusi taip pat norėjo vienvietės palatos, tai jai pažadėjo, kad po pietų gaus baigiamą remontuoti už 40 Lt. Paskui išsiiaiškinau, kad tai 410 didelė palata. Aš gulėjau 407. Taip pat daug miegojau ir prie įjungto teliko lotuliukas.gif Kaimynė netrukdė, vaikai lankė (dukra baigė bakalaurą, vakar sveikinome, gavo diplomą. Sūnus pas sesę buvo atvažiavęs papramogauti). Vyras taip pat buvo kelis kartus atvažiavęs. Mat esu iš Mažeikių. Bet man daugiau ramybės nei lankytojų norėjosi. Galima sakyti, kad pailsėjau smile.gif
Atsakyti
O, tai jums buvo gabaliukas važiuoti. Mes tai 10min nuo ligoninės mašina važiuojant gyvename. Tai ir lakstyt šeimyniškiams bepigu buvo.

na, svarbiausia dabar abiejom sveikt, stiprėt ir tiroksiną sureguliouot sėkmingai. Jums gerai, vaikai dideli, o aš dar ateity gimdyt noriu. Tai tikiuosi, kad pavyks organizmą sustyguoti ax.gif
kol kas Šlepavičius sakė po 100 gerti. Bet kiek pastebėjau, iš pradžių visoms taip sako. O paskui jau žiūri, ką tyrimai rodo.
Atsakyti
Sveikutes,turiu ir as tokia beda doh.gif Tiksliau mano beda vadinasi tireotoksikoze(atrodo taip parasiau blush2.gif ) Jau 4 meta doh.gif vartojau metizoli,bet paskui pradejo inkstai streikot ,teko nutraukt.Viskas butu nieko,tik va sirdeles savo gaila verysad.gif dirba varksele kaip pasiutus,nors ir vaistukus geriu kad jos veikla sureguliotu,bet ji visvien plaka kaip pasiutus.
Siule man 3 variantus:kraujo valyma,kaskokio joduo injekcijas ir operacija,bet blogiausiai,kad jokiu garantiju nedoda verysad.gif
Esu dabar pasimetus,nezinau ka rinktis ar nesirinkt nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2008 06 27, 15:24)
O, tai jums buvo gabaliukas važiuoti. Mes tai 10min nuo ligoninės mašina važiuojant gyvename. Tai ir lakstyt šeimyniškiams bepigu buvo.

na, svarbiausia dabar abiejom sveikt, stiprėt ir tiroksiną sureguliouot sėkmingai. Jums gerai, vaikai dideli, o aš dar ateity gimdyt noriu. Tai tikiuosi, kad pavyks organizmą sustyguoti ax.gif
kol kas Šlepavičius sakė po 100 gerti. Bet kiek pastebėjau, iš pradžių visoms taip sako. O paskui jau žiūri, ką tyrimai rodo.

Na va, sūnelis pas mergaites išėjo thumbup.gif
Tai ir man po tiek pat tiroksino gert paskyrė. Kaip nors susistyguosim smile.gif mes juk stiprios, ne kokie diedai, kuriems mažiausias sopuliukas atrodo pasaulio pabaiga.
O dėl vaikelio, tai reikia tik labai norėti ir viskas bus gerai biggrin.gif Tikrai susilauksi, tik turi ateiti tam tinkamas metas. Jaunam juk jūra iki kelių bigsmile.gif
O šiaip, nors metelių jau turiu tikrai daugiau nei tau verysad.gif bet širdį dar ne ruduo. Ir palaksytiti su mašina mėgstu, tai Klaipėda man kaip ir "rukoj padat". Tuo labiaiu, kad dukra čia, tai gan dažnai lankausi. O ir kai darbe bei namie galvą išūžia, tai labai jau mėgstu pajūriu paslampinėti. Turiu tokią vietelę prie jūros vartų. Tai kai porą valandų vėjelis pakedena, visas mintis išpučia. Grįžtu tada švaria galva ir vėl gyvenimas gražus. Myliu aš Klaipėdą. Pats geriausias miestas Lietuvoj biggrin.gif
Atsakyti
Laba visom moterytėm, su vasara, su atostogom, su saule ir gera nuotaika 4u.gif . Didžiai palaikau tas kurioms reikia į Vilnių jodui... Aš pati po paskutinio jodo vos atsigavau verysad.gif , dvi dienas baisiai bloga buvo, na o paskui nieko, turbūt organizmas nugalėjo nuodą ir savijauta pagerėjo biggrin.gif . Kaip sake Baranauskas reikia "paruošti" organizmą, kad lengviau būtų smile.gif. Na, o kas liečia maistą.... tai tikrai reikia savo kažką turėti, nes tada gali likti nevalgęs g.gif .... Šeip nesu išranki maistui, bet ten tikrai neskanu. Sanarius labai skaudėjo po pirmo karto, na o paskui tai nieko, gal jau pripratau... blush2.gif . Ir dar norėjau paklausti, 50% nedarbingumas, tai čia pagal seną kelinta grupė? Laikykitės visos, mes juk moterys nugalėsim visus sunkumus ir gyvenimas nušvis gražesnėm spalvom 4u.gif .
Atsakyti
Labas rytas, mergaites smile.gif Norejau jusu paklaust, ar kuri gerete ar geriate THYROSOLI ar METIZOL'i ? Kokie jusu atsiliepimai. Man jau daugiau, kaip pries menesi daktaras ju israse, bet vis dar nesiryztu ju gert. Ir dar, o cia viskas gerai su tais vaistais, jei jie nekainavo ne 5lt?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 06 28, 10:43)
Labas rytas, mergaites smile.gif Norejau jusu paklaust, ar kuri gerete ar geriate THYROSOLI ar METIZOL'i ? Kokie jusu atsiliepimai. Man jau daugiau, kaip pries menesi daktaras ju israse, bet vis dar nesiryztu ju gert. Ir dar, o cia viskas gerai su tais vaistais, jei jie nekainavo ne 5lt?
Aciu  smile.gif

Sveika, gėriau METIZOL"i gan ilgai. Jo kaina tokia ir tėra. Jokio pašalinio poveikio nejutau, išskyrus, kad nuo jo priaugau daug svorio. Kokius pusę metų poveikis buvo geras viskas lyg ir buvo susitvarkę, vėliau jau jis nebegelbėjo: širdelė vėl kalatojosi, polsas buvo apie 120, LT4-47,6. O kai padarė biopsiją ir gavau atsakymą, kad randamos papilliarinės karcinomos ląstelės, per 3 savaites padarė operaciją, pašalino visą skydliaukę. Pirminiai rezultatai norodo Ca, dabar lieka laukti galutinio atsakymo, kuris turėtų buti maždaug po 10 dienų po operacijos. Viliuosi, kad jis bus geras. Tiesa, dabar visą likusį savo gyvenimą turėsiu gerti L-tiroksiną. Bet tai nėra jau taip baisu, ryte atsikeli, išgeri tabletėlę, ir viskas.
Tokia mano istorija. Man tie vaistai neatrodė baisūs, bet tu turi spręsti pati.
Atsakyti
QUOTE(Egluzia @ 2008 06 28, 13:39)
Sveika, gėriau METIZOL"i gan ilgai. Jo kaina tokia ir tėra. Jokio pašalinio poveikio nejutau, išskyrus, kad nuo jo priaugau daug svorio. Kokius pusę metų poveikis buvo geras viskas lyg ir buvo susitvarkę, vėliau jau jis nebegelbėjo: širdelė vėl kalatojosi, polsas buvo apie 120,  LT4-47,6. O kai padarė biopsiją ir gavau atsakymą, kad randamos papilliarinės karcinomos ląstelės, per 3 savaites padarė operaciją, pašalino visą skydliaukę. Pirminiai rezultatai norodo Ca, dabar lieka laukti galutinio atsakymo, kuris turėtų buti maždaug po 10 dienų po operacijos. Viliuosi, kad jis bus geras. Tiesa, dabar visą likusį savo gyvenimą turėsiu gerti L-tiroksiną. Bet tai nėra jau taip baisu, ryte atsikeli, išgeri tabletėlę, ir viskas.
Tokia mano istorija. Man tie vaistai neatrodė baisūs, bet tu turi spręsti pati.

Man jie skirti gerti tik 1men., po to reikes darytis tyrymus ir ziuret. Mano mama irgi juos gere, buvo kaip sakalys, o po situ vaistu pradejo sparciai augt svoris. As irgi kaip sakalys, bet nenoriu jokio papildomo svorio, be to, plaukai ziauriai slenka, o kiek skaiciau info apie situs vaistus, tai nuo ju dar labiau pradeda slinkt. Del situ, ir kitu veiksniu, delsiu gert tuos vaistus.
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 06 28, 14:01)
Man jie skirti gerti tik 1men., po to reikes darytis tyrymus ir ziuret. Mano mama irgi juos gere, buvo kaip sakalys, o po situ vaistu pradejo sparciai augt svoris. As irgi kaip sakalys, bet nenoriu jokio papildomo svorio, be to, plaukai ziauriai slenka, o kiek skaiciau info apie situs vaistus, tai nuo ju dar labiau pradeda slinkt. Del situ, ir kitu veiksniu, delsiu gert tuos vaistus.

Plaukai man slinko ir iki METIZOL'io. Pasku kurį laiką lyg buvo apstoję. Net mano kirpėja sakė, kad plaukai pasitaisė. Bet prie operaciją,jau slinko vėl žiauriai. Bala žino arčia vaistų poveikis. Veikiaiu hipertireozės.
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 06 28, 10:43)
Aciu  smile.gif

Labutis.as jau rasiau,kad metizolis kepenims labai kenkia.Be to gi yra hormonas.As kai vartojau kitus hormonus buvau skaiciusi,kad butina gerti praejus 1val.po valgio. ir butinai vienodu laiku.
Atsakyti
[quote=bertė,2008 06 23, 13:17]
[quote=Joliuke,2008 06 19, 22:14]
4u.gif kaip tau sekasi? Senai berašei mirksiukas.gif kaip tyrimų rezultatai?
Papildyta:
Aciu, Joliuke, 4u.gif viskas gerai siuo metu, t. y. skydliaukes tyrimai geri, TG 'undetected', vadinasi, lasteliu nedaugeja. thumbup.gif As ko gero pasikartosiu sakydama, kad 0 buti negali, tiesiog net patys naujausieji metodai neparodo labai mazu dalelyciu. Man sake, kad maziau nei 0,2 jau nerodo. Taip ir raso TG < 0,2 (undetected). Na, sitam pusmeciui prasokau...
Daugiau nieko naujo nevyksta siuo klausimu, sumazino man Tyrox doze, regis jau rasiau, iki 150, ir jauciuosi geriau. Nors ir siaip palyginti neblogai jauciuosi - esu aktyvi, tik pavargstu greitai. Na, ir svoris auga - kosmaras. doh.gif Ir kojas skauda - nezinau, kas cia per naujiena...
Russne, kaip tavo dietos ir susilazinimas?
Laikykites, merginos, ilsekites. Nors nezinau, kaip jums, bet man tai vasara sunkiausias metas. Nekenciu karscio!!!
[/quote]

Sveikos,
na, berte, ir atmintis pas tave thumbup.gif Baigėsi mano lažybos abiejų pusių pralaimėjimu lotuliukas.gif Abi su bendradarbe nieko nenumėteme svorio, todėl abi pirkome po butelį "Damų likerio" ir vaišinome kolektyvą doh.gif lotuliukas.gif O dabar savaitę atostogų turėjau, tai bijau lipti ant svarstyklių doh.gif Žodžiu, absoliutus pravalas rolleyes.gif Noriu stebuklingų tablečių!!! tongue.gif O daugiau nieko naujo dėl sveikatos, viskas tas pats...
Kažkas klausė, kodėl nesiimu invalidumo, tai net nežinau...Visų pirma, jaučiuosi sveika, ir čia daugiau gal psichologiniai dalykai, kad nenoriu invalidumo. Ir dar-apskritai neprisiruošiu nueiti pas gydytoją, kad kompensuojamų vaistų išsirašyti, tai ką čia kalbėti apie rimtesnius vaikščiojimus dėl invalidumo doh.gif Nors, aišku, pinigėliai pravestų...na gal kada nors ir prisiruošiu ax.gif
Sveikatos visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Russne: 29 birželio 2008 - 18:56