[quote=bertė,2008 06 23, 13:17]
[quote=Joliuke,2008 06 19, 22:14]

kaip tau sekasi? Senai berašei

kaip tyrimų rezultatai?
Papildyta:
Aciu,
Joliuke,

viskas gerai siuo metu, t. y. skydliaukes tyrimai geri, TG 'undetected', vadinasi, lasteliu nedaugeja.

As ko gero pasikartosiu sakydama, kad 0 buti negali, tiesiog net patys naujausieji metodai neparodo labai mazu dalelyciu. Man sake, kad maziau nei 0,2 jau nerodo. Taip ir raso TG < 0,2 (undetected). Na, sitam pusmeciui prasokau...
Daugiau nieko naujo nevyksta siuo klausimu, sumazino man Tyrox doze, regis jau rasiau, iki 150, ir jauciuosi geriau. Nors ir siaip palyginti neblogai jauciuosi - esu aktyvi, tik pavargstu greitai. Na, ir svoris auga - kosmaras.

Ir kojas skauda - nezinau, kas cia per naujiena...
Russne, kaip tavo dietos ir susilazinimas?
Laikykites, merginos, ilsekites. Nors nezinau, kaip jums, bet man tai vasara sunkiausias metas. Nekenciu karscio!!!
[/quote]
Sveikos,
na, berte, ir atmintis pas tave

Baigėsi mano lažybos abiejų pusių pralaimėjimu

Abi su bendradarbe nieko nenumėteme svorio, todėl abi pirkome po butelį "Damų likerio" ir vaišinome kolektyvą

O dabar savaitę atostogų turėjau, tai bijau lipti ant svarstyklių

Žodžiu, absoliutus pravalas

Noriu stebuklingų tablečių!!!

O daugiau nieko naujo dėl sveikatos, viskas tas pats...
Kažkas klausė, kodėl nesiimu invalidumo, tai net nežinau...Visų pirma, jaučiuosi sveika, ir čia daugiau gal psichologiniai dalykai, kad nenoriu invalidumo. Ir dar-apskritai neprisiruošiu nueiti pas gydytoją, kad kompensuojamų vaistų išsirašyti, tai ką čia kalbėti apie rimtesnius vaikščiojimus dėl invalidumo

Nors, aišku, pinigėliai pravestų...na gal kada nors ir prisiruošiu
Sveikatos visoms