QUOTE(Masiukiene @ 2008 10 27, 20:21)
Sveikos gyvos, matau judam krutam,gyvenimas tęsiasi vienas operuoja, kitos ruošiasi, aš irgi grįžau iš Vilniaus su gerom žiniom mano Tg O oho ar ne? Taip kad jodo nereikia, tik daktarė grįžus iš simpoziumo sako buna kad ir po 5 ar 9 metų liga atsinaujina, reiškia iki galo teks su gydytojais bendraut
Nu nieko išgyvensim ar ne taip mergaičiukės
Kaip kitoms sekasi? širdelė maskatuojasi bet sumažino tiroksino kiekį tai gal gi bus nors kiek geriau
jau kalėdos artėja
ar jaučiat? Sėkmės visoms kas operuojasi tai linkiu optimizmo daugiau nėr taip blogai mums visoms kitiems tikrai yra kur blogiau 

Labuka,
O tau sumazino tikroksino doze, atlikus tyrimus ir pamacius, kad viskas tvarkoj? Ir dar merginos jus geriat tiroksinina tokiom dozem kokias paskyre gydytojas? Nes kai lankiausi pas gyd. Beisa , jis man sake praeis pora metu kol suprasi kaip reikia gerti tiroksina, kada reikia sumazinti doze, kada padidinti. (t.y. kada puse tabletes kada visa)
Papildyta:
QUOTE(našlaitė @ 2008 10 27, 20:26)
taip ar tėja, vienoj pusėj mažga operuos,nes rado kažkokių pakitimų, o kitoje neoperuos, nes ten pakitimų nėra, taip man pasakė, operacija numatyta tik sausio mėn.taitiek 

O pas ka operuosies? Nu truputuka ilgas laiko tarpas, bet as ir kazkur 5 menesius laukiau. Svarbiausia gerai nusiteikti ir tiketi. O tai pries operacija sake gal kokius tyrimus reikia pasidaryti?
Papildyta:
O kaip kitu reikaliukai?
Man vis dazniau sirdele pastreikuoja, buna, kad sumaudzia net akyse tamsu pasidaro.