Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IX

QUOTE(Masiukiene @ 2008 10 27, 20:21)
Sveikos gyvos, matau judam krutam,gyvenimas tęsiasi vienas operuoja, kitos ruošiasi, aš irgi grįžau iš Vilniaus su gerom žiniom mano Tg O oho ar ne? Taip kad jodo nereikia, tik daktarė grįžus iš simpoziumo sako buna kad ir po 5 ar 9 metų liga atsinaujina, reiškia iki galo teks su gydytojais bendraut  schmoll.gif Nu nieko išgyvensim ar ne taip mergaičiukės ax.gif Kaip kitoms sekasi? širdelė maskatuojasi bet sumažino tiroksino kiekį tai gal gi bus nors kiek geriau g.gif jau kalėdos artėja  thumbup.gif  ar jaučiat? Sėkmės visoms kas operuojasi tai linkiu optimizmo daugiau nėr taip blogai mums visoms kitiems tikrai yra kur blogiau  bigsmile.gif

Labuka,

O tau sumazino tikroksino doze, atlikus tyrimus ir pamacius, kad viskas tvarkoj? Ir dar merginos jus geriat tiroksinina tokiom dozem kokias paskyre gydytojas? Nes kai lankiausi pas gyd. Beisa , jis man sake praeis pora metu kol suprasi kaip reikia gerti tiroksina, kada reikia sumazinti doze, kada padidinti. (t.y. kada puse tabletes kada visa)
Papildyta:
QUOTE(našlaitė @ 2008 10 27, 20:26)
taip ar tėja, vienoj pusėj mažga operuos,nes rado kažkokių pakitimų, o kitoje neoperuos, nes ten pakitimų nėra, taip man pasakė, operacija numatyta tik sausio mėn.taitiek  g.gif

O pas ka operuosies? Nu truputuka ilgas laiko tarpas, bet as ir kazkur 5 menesius laukiau. Svarbiausia gerai nusiteikti ir tiketi. O tai pries operacija sake gal kokius tyrimus reikia pasidaryti?

Papildyta:
O kaip kitu reikaliukai?

Man vis dazniau sirdele pastreikuoja, buna, kad sumaudzia net akyse tamsu pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Masiukiene @ 2008 10 27, 19:21)
Sveikos gyvos, matau judam krutam,gyvenimas tęsiasi vienas operuoja, kitos ruošiasi, aš irgi grįžau iš Vilniaus su gerom žiniom mano Tg O oho ar ne? Taip kad jodo nereikia, tik daktarė grįžus iš simpoziumo sako buna kad ir po 5 ar 9 metų liga atsinaujina, reiškia iki galo teks su gydytojais bendraut  schmoll.gif Nu nieko išgyvensim ar ne taip mergaičiukės ax.gif Kaip kitoms sekasi? širdelė maskatuojasi bet sumažino tiroksino kiekį tai gal gi bus nors kiek geriau g.gif jau kalėdos artėja  thumbup.gif  ar jaučiat? Sėkmės visoms kas operuojasi tai linkiu optimizmo daugiau nėr taip blogai mums visoms kitiems tikrai yra kur blogiau  bigsmile.gif

Sveika ir sveikos 4u.gif
Labai džiugu, kad tg 0 bigsmile.gif thumbup.gif
Įdomu, kiek laiko truko tyrimas, kiek laukei?Ar tau thiroxiną sumažino pagal kraujo tyrimus?
Man reikia šią ar kitą savaitę nuvažiuot tyrimams - bus pirmas pusmetis po pask. jodo. Širdelė ir man labiau maskatuojasi, tik nėra jau taip silpna kaip vasarą buvo.
Taip ir nesupratau, ar čia aukšta oro temperatūra taip organizmą veikė, ar gal L-thitoxino per daug buvo g.gif

Sėkmės ir stiprybės besiruošiančioms operuotis, našlaite, skuzdelytee
našlaite, įdomu, kokių pakitimų rado toj vienoj pusėj?
Atsakyti
Širdelė ir man labiau maskatuojasi, tik nėra jau taip silpna kaip vasarą buvo.
Taip ir nesupratau, ar čia aukšta oro temperatūra taip organizmą veikė, ar gal L-thitoxino per daug buvo g.gif

Man gydytojas taip ir sake, kad vasaros metu ar vykstant i siltus krastus tiroksino doze reiks mazinti, tik dabar nepasakysiu kodel, nepamenu tiksliai.

Merginos senbuves, (jei nesupyksit uz toki pasakyma) ir jus laikykites, stipinkit sveikata vitaminais.
Aciu uz palaikyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdelytee: 28 spalio 2008 - 14:17
sveikutės, ačiū, kad domitės.Kokie tie pakitimai neįvardijo, siuntė pas chirurgą Krasauską konsultacijai, jis viską įvertino ir pasakė, kad reikia operuoti, nes po 3m. gali būti blogai,supratau, kad suvėžėt, kadangi dar nėra blogai, tai pas jį eilė operuotis buvo tik sausio mėn., nors gydytoja pas kurią lankiausi sakė, kad jis ne iš tų, kurie reik nereik po peiliu guldo, apie jį nerandu niekur informacijos, bet viena pažįstama operavosi tai labai geri atsiliepimai.

taip davė lapelį ir liepė pora savaičių prieš pasidaryti tyrimus savo poliklinikoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo našlaitė: 28 spalio 2008 - 18:40
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 10 27, 09:05)
Aukseli nu kaip tavo sveikatele? Gal jau legviau truputuka?

Aš jau jaučiuosi gerai. Buvau pasirodyt chirurgui, sakė viskas čiki thumbup.gif.
Pasikalbėjom apie tyrimų rezultatus, sakė labai laiku viskas padaryta, nes jau kažkokie pokyčiai pastebimi ir laiko klausimas: ar metai, ar dešimt metų, tačiau greičiausiai būtų supiktybėję unsure.gif

Endokrinologė vakar sakė, kad jei ir toliau gerai jausiuosi, tai tik po naujų metų reiks pasidaryti tyrimus ir pas ją apsilankyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2008 10 28, 19:49)
Aš jau jaučiuosi gerai. Buvau pasirodyt chirurgui, sakė viskas čiki thumbup.gif.
Pasikalbėjom apie tyrimų rezultatus, sakė labai laiku viskas padaryta, nes jau kažkokie pokyčiai pastebimi ir laiko klausimas: ar metai, ar dešimt metų, tačiau greičiausiai būtų supiktybėję unsure.gif

Endokrinologė vakar sakė, kad jei ir toliau gerai jausiuosi, tai tik po naujų metų reiks pasidaryti tyrimus ir pas ją apsilankyti ax.gif

kiek suprantu, tai tau jokių vaistų gerti nereikia?
Atsakyti
QUOTE(našlaitė @ 2008 10 28, 18:54)
kiek suprantu, tai tau jokių vaistų gerti nereikia?

Nereikia. Va sausio mėnesį pažiūrės rezultatus ir tada bus matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2008 10 28, 20:07)

tai tau sėkmės ,taip ir laikykis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(našlaitė @ 2008 10 28, 20:37)
sveikutės, ačiū, kad domitės.Kokie tie pakitimai neįvardijo, siuntė pas chirurgą Krasauską konsultacijai, jis viską įvertino ir pasakė, kad reikia operuoti, nes po 3m. gali būti blogai,supratau, kad suvėžėt, kadangi dar nėra blogai, tai pas jį eilė operuotis buvo tik sausio mėn., nors gydytoja pas kurią lankiausi sakė, kad jis ne iš tų, kurie reik nereik po peiliu guldo, apie jį nerandu niekur informacijos, bet viena pažįstama operavosi tai labai geri atsiliepimai.

taip davė lapelį ir liepė pora savaičių prieš pasidaryti tyrimus savo poliklinikoje.

Nu kaip matau pas tave panasi situacija kaip ir man. Man tuose guziukuose taip pat kazko rado, kazkokiu lasteliu negeru, liepe pas chirurga nueiti pasidaryt grupe ir kraujo tyrima.
Papildyta:
QUOTE(Auxelis @ 2008 10 28, 21:07)

Aukseli tai sekmes linkiu ir as, esi dar vienas pavyzdys, kad nereikia nuleisti ranku ir tiketis geriausio, nes taip ir yra.
Ar baigia sugyti tau kaklas, patinimas jau atslugo?
Atsakyti
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 10 28, 22:49)
Aukseli tai sekmes linkiu ir as, esi dar vienas pavyzdys, kad nereikia nuleisti ranku ir tiketis geriausio, nes taip ir yra.
Ar baigia sugyti tau kaklas, patinimas jau atslugo?

Jep, jau viskas gerai ax.gif Ryt nuimsiu pleistrą, kurį gydytojas man vakar užklijavo nukrapštęs klijus. Aš pati dar nemačiau pjūvio vietos, bet jis man sakė jog viskas čiki. Ryt jau ir pati pasižiūrėsiu unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif na va grįžau po antro jodo ir turiu puikių žinių smile.gif man jau nebeliko tų piktų ląstelių thumbup.gif dabar važiuosiu tik po puses metų pasitikrint ax.gif esu labai laiminga ir tikrai negalvojau, kad pakaks tik keliu kartu 4u.gif
dar turiu naujienu toms , kurioms dar reiks gerti joda smile.gif remontuojamos tos baisios palatos blink.gif gulesit po viena su atskiru tualetu ir dušu thumbup.gif sako, pagal europos sajungos reikalvimus cia taip smile.gif

tai va, mano naujienos tokios smile.gif linkiu visoms stiprybes ir svarbiausia tikejimo, tikejimo, kad viskas turi buti tik geraiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
o gal kuri lankesi pas Grigonį?
man labai rekomendavo ji
Atsakyti