SVEIKOS
Labai džiugi žinia,
eugenita Linkiu, kad į tą įstaigą tektų važiuot pasiimt tik gerų tyrimų
Russne, gali skambint (gal jau???), Baranauskas darbo vietoj.
Šiandien ryte ir aš ryžausi - aplankiau p.Baranauską. Teko beveik valanda palaukt

. Apžiūrėjau vėl tas patalpas - net šiurpas per nugarą nubėgo. Tikrai kalėjimą primena. Gal gi po remonto nors truputį patobulins, atnaujins, pagražins palatas...
Ir tikrai - nėr pas jį eilių, per tą laiką ir tebuvau viena pacientė
Dariausi mokamus tyrimus - atsakymas buvo po 2h. Nenorėjau visą mėnesį nervintis. Ačiūdie,
tg-0, tik sakė reiktų daugiau L-tiroxino pagert, nes norma 'ant ribos'. Perklausiau, o kaip turėčiau jaustis, kai jo truputį per mažai. Pasakė, kad tada tikrai lengvai 'auga svoris', jauti silpnumą, kūnas tarsi 'iškleręs'

O aš visą rudenį taip ir jaučiaus ir nežinojau, kasd čia daros, iš kur tas suglebimas

Pagersiu daugiau hormono - turėčiau išsitiest. Tikiuos
Dabar tyrimai po metų

Stiprybės ir dar kartą stiprybės laukiančioms operacijų

.
Gerai maitinkitės ir ilgiau miegokit - kaupkit jėgas

.
Nes sintetinių vitaminų mum geriau nevartot. Stengtis su maistu gaut kuo daugiau visko.
skruzdelytee, berods, tu rašei, kad Beiša yra minėjęs, jog per vasaros karščius reikia vartot mažiau hormonų. O šiandien Barnauskas pasakė, kad netgi atvirkščiai - gert šiek tie daugiau. Mažint nereikia nes organizmas natūraliai juk nemažina...Hm, reikės paieškot literatūros. Nes man tikrai buvo labai silpna.
Silma,
joliuke, kaip jūs??
Kur
berte dingus