QUOTE(Robinzonas @ 2006 06 15, 15:36)
Dar niekur nėra tekę matyti, kad bulviniai blynai su grietine kainuotų 11 Lt. Kavinės baisios, staltiesės niekur nepamatysi, nešvaru, aptarnavimas žemiau kritikos. Jie visi teisinasi, kad sezonas labai trumpas, todėl reikia greitai uždirbti, brangiai kainuoja produktų atsivežimas ir kitos nesąmonės. Man nusišvilpt kas ten pas juos per problemos, aš moku pinigus ir noriu gauti kokybišką paslaugą. Už graikiškas salotas Frankfurto viešbutyje "Continental" mokėjau 5 eurus, o Nidoje netoli "Ešerinės" esančiame restoranėlyje - 5,8 euro. Tačiau nei stalo serviravimo nei aptarnavimo kultūros tarp tų dviejų vietų negalima net lyginti (jau net nekalbu apie tai, kad padavėjas stovėdamas prie servanto krapštė nosį).
Tegul kainos būna aukštos, bet ir maistas bei aptarnavimas turėtų būti atitinkamas.
Aha, tai jau tikrai
Mes irgi šį savaitaglį gavome šaltibarščius, pagamintus iš surūgusio pieno (na kai pakelyje pirktas pienas surūgsta, turi tokį specifinį skonį). Nu atsiprašau... Peršasi tokia išvada - ten reikia važiuoti su savo virtuve ir dar pasiimti neblogą šeimininkę. Tada maitinimo problema atkrenta
Mes tai ir darom, nes kitos išeities nematau. Štai kur išlenda jachtos privalumai - jokio įvažiavimo mokesčio ir virtuvė su miegamuoju kartu "atvažiuoja"