Įkraunama...
Įkraunama...

Nida, Neringa

QUOTE(ausrap @ 2005 07 25, 13:19)
O gal kas galit atsakyti kas jau buvo šiemet Neringoje:
Girdėjau kad labai didelės eilės į keltą, ar ilgai teko stovėti eilėse,
visgi labai aktualu, kai važiuoji su mažu vaiku.

4u.gif Aš buvau prieš savaitę eiles normalios labai greitai keltas išplaukia iškart kitas atplaukia ,aišku su mažu griausia važioti iš pat ryto ir tik ne penktadienį(vakare)ir ne savaitgalį nes tikrai daug žmoniu.

Ir išvažiuojam mes visą laiką jeigu sekmadieniais tai kažkur apie 11-12 val dienos nes poto visi varo namo ,Klaipedėčiai po savaitgalio, tai būna tikrai daug mašinų.

Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2005 07 25, 12:43)
4u.gif Aš buvau prieš savaitę eiles normalios labai greitai keltas išplaukia iškart kitas atplaukia ,aišku su mažu griausia važioti iš pat ryto ir tik ne penktadienį(vakare)ir ne savaitgalį nes tikrai daug žmoniu.

Ir išvažiuojam mes visą laiką jeigu sekmadieniais tai kažkur apie 11-12 val dienos nes poto visi varo namo ,Klaipedėčiai po savaitgalio, tai būna tikrai daug mašinų.

Ačiū už info, mes važiuosim šeštadienį, bet tikiuosi nebus labai daug žmonių.
Atsakyti
Na mamos išduokit paslaptį, katra iš Kauno traukiat į pajūrį artimiausiu metu. TURIU LABAI DIDELĮ PRAŠYMĄ ax.gif NELIKČIAU SKOLINGA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muselyte @ 2005 07 26, 22:10)
Na mamos išduokit paslaptį, katra iš Kauno traukiat į pajūrį artimiausiu metu. TURIU LABAI DIDELĮ PRAŠYMĄ ax.gif NELIKČIAU SKOLINGA 4u.gif

smile.gif
Atsakyti
Sveika Muselyte,gal kartais Jusu butukas nuo rytojaus iki pirmadienio yra laisvas?parasyk man Az savo tel. nr jei turi koki pasiulyma.buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(muselyte @ 2005 07 05, 17:43)
Visos jau turbūt susiradot kur atostogaut Juodkrantėj.Siūliau jums viena butuką Juodkrntėj, kolkas rezervavo ir jua atostogauja viena super  mama. Jei norit ršykit.Dar yra laisvų vietų nuo liepos 17 d

O kokia kaina? Ir kiek ten vietu? Man reiketu nuo rugpjučio 8d. Parašyk man irgi į AZ
Atsakyti
Nuo rytojaus iki sekmadienio vakaro reikalingas butas ar kambarys 4 asmenims Nidoje ar Juodkrantėje 4u.gif
4u.gif rašykit į a.ž. biggrin.gif
Atsakyti
o mudu abudu planuojam rugsėjo 3-9d. Nidoje pailseti.Labai tikimes mažesnių kainų - o kiek žiūrėjau skelbimuose, nuo rugsėjo jos tikrai mažesnės.
O dar norėjau paprašyti, kad jei kartais atostogausite Nidoje nebrangioje vietoje (gal koks kambariukas suatskiru įėjimu, gal - palėpė kokia) - parašykite paskui - kainas ir situaciją. Mes, kaip minėjau, dviese, todėl daug vietos nereikia.
Būsiu dėkinga:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 28 liepos 2005 - 10:07
Aciu muselytei thumbup.gif deja siam savaitgaliui nieko neradau. sad.gif Jei ka surasim,vaziuosim nuo kito treciadienio.Jei turesi koki pasiulyma,parasyk i az.Beje mes dviese i du mazi vaikai(tai ir dvieju lovu uztektu)Lauksiu pasiulymu g.gif
Atsakyti
O gal kas bandet Nidos kempinge stovyklauti?
butu idomu isgirsti ispudzius..
Atsakyti
aš jau esu rašius apie Nidos kempingą šioje temoje, tai nekartosiu

paskaityk 4u.gif

jei domina įspūdžiai ir kainos, parašyk AŽ su klausimais mirksiukas.gif

beje, apie Nidą ir poilsį joje yra išsamus straipsnis šiandienos Lryto priede "Savaitgalis"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 29 liepos 2005 - 10:49
Labai norėčiau "šviežiai" grįžusių iš Nidos pasiklausti: O kaip su kainomis maitinantis mieste? Kadangi visos žinome, jog poilsis Nidoj nepigus, tai domina kiek šeimos biudžeto reikia "pramogoms"? Kokios žuvies kainos ir tt. Mes ruošiamės vasarą palydėti Nidoje.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti