Įkraunama...
Įkraunama...

Nida, Neringa

as dar tik ruosiuosi siais metai i Nida atostogauti biggrin.gif
dabar ieskausi visokios info apie kokias "pramogas".
sudomino plaukimas laivu iki nemuno ziociu ir kazkokio senovinio kaimelio. pagal aprasyma suprantu - kad ten busim isleisti pasivaiksioti ir netgi "pasipiknikinti" biggrin.gif
kaina - nemaza 100 lt.
tai nussperndziau psiteirauti - gal kas bandete? ar verta?
Atsakyti
ką tik grįžom iš nidos.dėl maisto-mes maitinomės kiniečių restorane "nidos kempinge"-už 30lt dviem žmonėm (įskaičiuojant alų biggrin.gif ) pavalgom tiek,kad sotu ilgai.o mano vyras ne iš smulkiųjų,valgo daugokai,tad galit spręst,kad gerai.tiesa,galima apsigaut-porcija atrodo maža (nes ruošiama dviem žmonėm),bet sotu beprotiškai.ir šiaip kainos normalios,sakyčiau.rūkyti ešeriai centre-nuo 2lt/vnt biggrin.gif sunku su parduotuvėm-dažna sekmadienį dirba trumpiau,o ir šiaip nelabai grafiko laikos,tai jei ko reikia-geriau sugalvot iš anksto...
Atsakyti
thumbup.gif Nera zodziu tam groziui,ramybei apsakyti..
Atsakyti
QUOTE(Braske99 @ 2005 07 30, 09:29)
Labai norėčiau "šviežiai" grįžusių iš Nidos pasiklausti: O kaip su kainomis maitinantis mieste? Kadangi visos žinome, jog poilsis Nidoj nepigus, tai domina kiek šeimos biudžeto reikia "pramogoms"? Kokios žuvies kainos ir tt. Mes ruošiamės vasarą palydėti Nidoje.

Ačiū  4u.gif

Prieš savaitę grįžom iš Nidos, tai įspūdžiai švieži. Buvom 10 dienų, kasdien vakarieniaudavom mieste. Šiaip jau, kainos pernelyg nesikandžioja (mes su vyru ir mažė pavalgydavom už 30-40Lt), gal tik Ešerinėj brangiau. Kitas dalykas, kad maisto kokybė mane nuvylė, bet čia jau mano išrankumas kaltas smile.gif
Vidutinio dydžio rūkyti sterkai, karšiai, skumbrės - 10 - 16Lt
Mes pramogavom važinėdami dviračiais, tai dar plius kokie 24 lt dienai...

Žodžiu, per 10 dienų pramogoms ir maistui bei porai daikčiukų išleidom apie 1000 Lt
Atsakyti
Mes šiandien tik grįžom iš Juodkrantės, tad, turiu tik vieną patarimą: maitintis naujai pastatytame "Sorrento" restorane - neskanu ir neverta. Geriau jau Nidoje "Ešerinėje": sumokėsite beveik tiek pat, bet lygis ir skonis nepalyginami. Nors ir kokie buvom išalkę, bet "Sorrento" restorane maistas buvo visai be skonio jokio, reikėjo laukti ilgai, ir nepatiko tai, kad tėvams maistą atnešė pirmiau nei vaikams...
Nors ir kaip man eilinį kartą nepatiko Juodkrantės kavinių maistas, bet šito kaimelio nieku gyvu nekeisčiau (ir nekeisiu) į Nidą. Ten jau per daug veiksmo... Šiandien grįžę į Vilnių net nustebom, kad tiek daug žmonių smile.gif . Vadinasi, pailsėjom. ax.gif
Atsakyti
Paja sutinku su tavim, "Sorrento" netikes aptarnavimas, reikia ilgai laukti, o mums dar padavejas papuole blink.gif , bande irodineti italiskas maisto tradicijas, apie kurias pats nera net girdejes ir tuo labiau mates! Na ju vienintelis pasididziavimas Mikas is Baro, jis ten aplink mus ir sukosi blush2.gif

Ir is vis, su mazais vaikais i bara normaliai pavalgyti nelabai ir nueisi, (na bent jau maniske neramuole) tai dziaugiausi kad galim gamintis maista namie.

O atostogauti Neringoje tai thumbup.gif thumbup.gif , jau nebepamenu kada "ilsejomes" Palangoje.
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Nors jau praėjo savaitė nuo super savaitgalio Juodkrantėje, bet va dirbdama vis prisimenu ir galvoju apie šauniai praleistą laiką! Buvom apsistoję "Ąžuolyne", (nelabai kas; kadanors kai galėsiu sau leist poilsiui daugiau, gyvensiu kitur..) ir per dvi dienas sugebėjom 'apkeliauti' Nidą ir Juodkrantę, ne be visuomeninio transporto pagalbos tongue.gif Patvirtinu, kad kempinge pas kinus valgyti naudinga smile.gif O Mikas iš Sorrento buvo atėjęs pavalgyt į 'Ąžuolyną' ir baliavojo ten 4u.gif
Atsakyti
Na, aš manau, kad Mikas (mūsų vyresnėlė nutarė, kad per "teliką" jis atrodė gražesnis mirksiukas.gif ) iš Baro dar nėra rodiklis, kad "Sorrento"restorane yra puikus maistas ir nepriekaištingas aptarnavimas. ax.gif Mes ėjom pietauti ten, nes manėm, kad tai naujas restoranas ir, kad maistas turėtų būti neblogas. Bet... siaubingai visi nusivylėme, netgi mūsų mažylės. sad.gif
Rašiau apie tai, nes pamaniau, kad pasitarnaus mano info kitoms mamytėms, kurios ruošiasi Juodkrantėj atostogauti. Tiesą sakant, man šiek tiek gaila išleistų 150 Lt. pietums, kurie to neverti... sad.gif Bet viską atperka to krašto grožis ir ramybė, nors kitais metais jau norim kelti sparnelius toliau ir kur šilčiau. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 06 rugpjūčio 2005 - 19:46
Taip, visiškai sutinku. Nėr čia ko vien dėl Miko mokėt daug už tos kainos nevertą maistą. blink.gif
Atsakyti
Iš Nidos:

Mano "kulinarinė" rekomendacija būtų restoranas "Nidus" ir ypač jų šokoladinis pyragas wub.gif

Jei kas pasiūlytų, važiuočiau į Nidą vien dėl to pyrago biggrin.gif
Ir aptarnavimas ten puikus. Jau antri metai kiek teko Neringoje kur būti, bet geriau už "Nidus" neradom wub.gif

O dėl šviežios rūkytos žuvies mums vietiniai gyventojai rekomendavo "pas Joną" ir mums labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Laima A. @ 2005 08 06, 22:31)
Iš Nidos:

Mano "kulinarinė" rekomendacija būtų restoranas "Nidus" ir ypač jų šokoladinis pyragas  wub.gif

Jei kas pasiūlytų, važiuočiau į Nidą vien dėl to pyrago  biggrin.gif
Ir aptarnavimas ten puikus. Jau antri metai kiek teko Neringoje kur būti, bet geriau už "Nidus" neradom  wub.gif 

O dėl šviežios rūkytos žuvies mums vietiniai gyventojai rekomendavo "pas Joną" ir mums labai patiko.

O kur yra restoranas "Nidus" ir "Pas Joną" ?
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif

O apie "Pas Joną" jau mumi draugai tik ką grįžę irgi apšvietė thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti