Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

atsiprasau bet jau nuorodoje klaidu-gramatiniu (na tiek to pasitaiko, bet oficialiam tinklalapi kaip ir negrazu...), terminologijos ir siaip totaliu absurdu doh.gif
Atsakyti
http://www.masazonam...GES/Masazas.htm

o cia irgi gerai apraso kaip masazas daromas ir koks kam naudingas
Papildyta:
QUOTE(sauluke @ 2007 02 14, 18:30)
atsiprasau bet jau nuorodoje klaidu-gramatiniu (na tiek to pasitaiko, bet oficialiam tinklalapi kaip ir negrazu...), terminologijos ir siaip totaliu absurdu  doh.gif

svarbu puslapis ne mano biggrin.gif
Atsakyti
na ka,pabuvojau as tam masaze su tauremis tai pradzioj jauciau kazkoki nemalonu jausma,veliau maziau,tam tikrose vietose tik,o veliau netgi kaikur ir patiko lotuliukas.gif taigi tikrai dar sugrisiu i ta kabineta bigsmile.gif beto su siuo masazu gerai prisilaikyti sveiko maitinimosi,judeti 4u.gif
Atsakyti
smile.gif man labai patinka vakuuminis. kas nezino, i mane taip kreivai paziuri 4u.gif
as einu pas tokia faina masaziste, jinai dirba su ta gumine taure ir eteriniais aliejais. parenka kazka ten specialiai celiulitui. bet nieko ten neskauda, gal tik pirmais kartais, o paskui juk oda pripranta tongue.gif
ir labai kojas atpalaiduoja, po masazo dar liepia paguleti. tai ir siaip net nesinori keltis smile.gif
fainai, zinokit, tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(masazas @ 2007 02 18, 00:08)
smile.gif man labai patinka vakuuminis. kas nezino, i mane taip kreivai paziuri 4u.gif
as einu pas tokia faina masaziste, jinai dirba su ta gumine taure ir eteriniais aliejais. parenka kazka ten specialiai celiulitui. bet nieko ten neskauda, gal tik pirmais kartais, o paskui juk oda pripranta tongue.gif
ir labai kojas atpalaiduoja, po masazo dar liepia paguleti. tai ir siaip net nesinori keltis smile.gif
fainai, zinokit, tikrai thumbup.gif

as pritariu! pirma karta buvo siek tiek nemalonu kaikuriose vietose buva,bet jau 2 kart buvau,tai tikrai visai malonu net.as irgi vaikstau pas labai gera ir malonia kosmetologe,su ta pacia taure ir eteriniais aliejais ir veliau dar stangrinamuoju kremu,moku uz karta 49lt ,bet tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
kaip smagu, kad bendraminciu radau smile.gif
as tai moku 30 lt. mazdaug valanda, kartais ilgiau uztrunka.
kur tu eini? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 02 21, 23:30)
as pritariu! pirma karta buvo siek tiek nemalonu kaikuriose vietose buva,bet jau 2 kart buvau,tai tikrai visai malonu net.as irgi vaikstau pas labai gera ir malonia kosmetologe,su ta pacia taure ir eteriniais aliejais ir veliau dar stangrinamuoju kremu,moku uz karta 49lt  ,bet tikrai super  thumbup.gif

QUOTE(masazas @ 2007 02 22, 00:32)
kaip smagu, kad bendraminciu radau smile.gif
as tai moku 30 lt. mazdaug valanda, kartais ilgiau uztrunka.
kur tu eini? ax.gif

kur jus abi einat? blush2.gif
Atsakyti
as pritariu! pirma karta buvo siek tiek nemalonu kaikuriose vietose buva,bet jau 2 kart buvau,tai tikrai visai malonu net.as irgi vaikstau pas labai gera ir malonia kosmetologe,su ta pacia taure ir eteriniais aliejais ir veliau dar stangrinamuoju kremu,moku uz karta 49lt  ,bet tikrai super  thumbup.gif

as vaikstau i grozio akademija pas Ligita,labai super kosmetologe thumbup.gif ,ten su gatineu kosmetika dirba smile.gif
Papildyta:
o tu kur eini?tik 30lt...?geras kaip pigiai,man tuo packiu dar ir pagurkli nusiurbia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 02 22, 14:52)
as vaikstau i grozio akademija pas Ligita,labai super kosmetologe  thumbup.gif ,ten su gatineu kosmetika dirba  smile.gif

bet jau kiek ten uzsakymu!! sunku papulti.. o man sake, kad 59LT. g.gif
Atsakyti
as kaune einu. zalgirio sporto klube masaziste dirba. ji su styx kosmetika ir eterinius aliejus naudoja.
valanda 30lt, is abieju pusiu kojas ir sedmenis ismasazuoja. labai gerai is tikro, efektas tikrai yra. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 02 22, 14:52)
as vaikstau i grozio akademija pas Ligita,labai super kosmetologe  thumbup.gif ,ten su gatineu kosmetika dirba  smile.gif
Papildyta:
o tu kur eini?tik 30lt...?geras kaip pigiai,man tuo packiu dar ir pagurkli nusiurbia  rolleyes.gif

ai zinok net nebzinau,mes mokam po 49lt...manau susitrarti tiesiog reikia,nes visvien juk daug kartu reikes,beto mes dviese vaikstom,tai gal del to...o papulti nera labai sunku,na aisku reik is anksto uzsirasyt keliom procedurom i prieki smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zebriukas @ 2007 02 22, 16:26)
bet jau kiek ten uzsakymu!! sunku papulti.. o man sake, kad 59LT. g.gif

na tai kaune kitos kainos,as jau pagalvojau kodel tokios kainos biggrin.gif mane iirgi valdanda is abieju pusiu su dviem programomis
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 02 23, 01:42)
ai zinok net nebzinau,mes mokam po 49lt...manau susitrarti tiesiog reikia,nes visvien juk daug kartu reikes,beto mes dviese vaikstom,tai gal del to...o papulti nera labai sunku,na aisku reik is anksto uzsirasyt keliom procedurom i prieki  smile.gif
Papildyta:

na tai kaune kitos kainos,as jau pagalvojau kodel tokios kainos  biggrin.gif mane iirgi valdanda is abieju pusiu su dviem programomis

Nesuprantu JŪSŲ. Vakuuminis masažas su aparatu visai neskausmingas, bet veiksmingesnis už taurėmis. Ir kainoja ne taip daug. Su tom taurėm labai skauda. Gal JŪS mazochistės?
Atsakyti