atsiprasau bet jau nuorodoje klaidu-gramatiniu (na tiek to pasitaiko, bet oficialiam tinklalapi kaip ir negrazu...), terminologijos ir siaip totaliu absurdu

http://www.masazonam...GES/Masazas.htm
o cia irgi gerai apraso kaip masazas daromas ir koks kam naudingas
Papildyta:
svarbu puslapis ne mano
o cia irgi gerai apraso kaip masazas daromas ir koks kam naudingas
Papildyta:
QUOTE(sauluke @ 2007 02 14, 18:30)
atsiprasau bet jau nuorodoje klaidu-gramatiniu (na tiek to pasitaiko, bet oficialiam tinklalapi kaip ir negrazu...), terminologijos ir siaip totaliu absurdu 

svarbu puslapis ne mano

na ka,pabuvojau as tam masaze su tauremis tai pradzioj jauciau kazkoki nemalonu jausma,veliau maziau,tam tikrose vietose tik,o veliau netgi kaikur ir patiko
taigi tikrai dar sugrisiu i ta kabineta
beto su siuo masazu gerai prisilaikyti sveiko maitinimosi,judeti

as einu pas tokia faina masaziste, jinai dirba su ta gumine taure ir eteriniais aliejais. parenka kazka ten specialiai celiulitui. bet nieko ten neskauda, gal tik pirmais kartais, o paskui juk oda pripranta

ir labai kojas atpalaiduoja, po masazo dar liepia paguleti. tai ir siaip net nesinori keltis

fainai, zinokit, tikrai

QUOTE(masazas @ 2007 02 18, 00:08)

as einu pas tokia faina masaziste, jinai dirba su ta gumine taure ir eteriniais aliejais. parenka kazka ten specialiai celiulitui. bet nieko ten neskauda, gal tik pirmais kartais, o paskui juk oda pripranta

ir labai kojas atpalaiduoja, po masazo dar liepia paguleti. tai ir siaip net nesinori keltis

fainai, zinokit, tikrai

as pritariu! pirma karta buvo siek tiek nemalonu kaikuriose vietose buva,bet jau 2 kart buvau,tai tikrai visai malonu net.as irgi vaikstau pas labai gera ir malonia kosmetologe,su ta pacia taure ir eteriniais aliejais ir veliau dar stangrinamuoju kremu,moku uz karta 49lt ,bet tikrai super

QUOTE(eglincia @ 2007 02 21, 23:30)
as pritariu! pirma karta buvo siek tiek nemalonu kaikuriose vietose buva,bet jau 2 kart buvau,tai tikrai visai malonu net.as irgi vaikstau pas labai gera ir malonia kosmetologe,su ta pacia taure ir eteriniais aliejais ir veliau dar stangrinamuoju kremu,moku uz karta 49lt ,bet tikrai super 

QUOTE(masazas @ 2007 02 22, 00:32)
kaip smagu, kad bendraminciu radau
as tai moku 30 lt. mazdaug valanda, kartais ilgiau uztrunka.
kur tu eini?

as tai moku 30 lt. mazdaug valanda, kartais ilgiau uztrunka.
kur tu eini?

kur jus abi einat?

as vaikstau i grozio akademija pas Ligita,labai super kosmetologe

Papildyta:
o tu kur eini?tik 30lt...?geras kaip pigiai,man tuo packiu dar ir pagurkli nusiurbia 

QUOTE(eglincia @ 2007 02 22, 14:52)
,ten su gatineu kosmetika dirba 

bet jau kiek ten uzsakymu!! sunku papulti.. o man sake, kad 59LT.

QUOTE(eglincia @ 2007 02 22, 14:52)
,ten su gatineu kosmetika dirba 
Papildyta:
o tu kur eini?tik 30lt...?geras kaip pigiai,man tuo packiu dar ir pagurkli nusiurbia

Papildyta:

ai zinok net nebzinau,mes mokam po 49lt...manau susitrarti tiesiog reikia,nes visvien juk daug kartu reikes,beto mes dviese vaikstom,tai gal del to...o papulti nera labai sunku,na aisku reik is anksto uzsirasyt keliom procedurom i prieki

Papildyta:
QUOTE(zebriukas @ 2007 02 22, 16:26)
na tai kaune kitos kainos,as jau pagalvojau kodel tokios kainos

QUOTE(eglincia @ 2007 02 23, 01:42)
ai zinok net nebzinau,mes mokam po 49lt...manau susitrarti tiesiog reikia,nes visvien juk daug kartu reikes,beto mes dviese vaikstom,tai gal del to...o papulti nera labai sunku,na aisku reik is anksto uzsirasyt keliom procedurom i prieki 
Papildyta:
mane iirgi valdanda is abieju pusiu su dviem programomis

Papildyta:

Nesuprantu JŪSŲ. Vakuuminis masažas su aparatu visai neskausmingas, bet veiksmingesnis už taurėmis. Ir kainoja ne taip daug. Su tom taurėm labai skauda. Gal JŪS mazochistės?