gal kas zino Alytuj, kokia gera masaziste?

as cia ejau, man labai patiko ir padejo. radau cia skelbimuka, gal kas susidomes ir pabandys
VAKUUMINIO MASAZO efektyvumas pagrįstas gydomąja eterinių aliejų galia. Kruopščiai sudarant jų mišinius, galima pasiekti greitą ir matomą rezultatą.
Atliekama procedūra, palengva formuoja kūno siluetą, šalina kojų nuovargį, atpalaiduoja organizmą kamuojamą streso, bei nuovargio.
Idealiai tinka tiems, kas kenčia nuo celiulito , efektyviai veikia sankaupas gadinančias figūrą, šalina šlakus, skatina bendrą organizmo tonusą.
Kauno Zalgirio Sporto Kompleksas
A.J.Gravrogku g.4
Įvažiavimas iš Baršausko gatvės, link pesčiųjų tilto į Panemunės šilą
Kontaktai
Tel. nr.: +37062118134

VAKUUMINIO MASAZO efektyvumas pagrįstas gydomąja eterinių aliejų galia. Kruopščiai sudarant jų mišinius, galima pasiekti greitą ir matomą rezultatą.
Atliekama procedūra, palengva formuoja kūno siluetą, šalina kojų nuovargį, atpalaiduoja organizmą kamuojamą streso, bei nuovargio.
Idealiai tinka tiems, kas kenčia nuo celiulito , efektyviai veikia sankaupas gadinančias figūrą, šalina šlakus, skatina bendrą organizmo tonusą.
Kauno Zalgirio Sporto Kompleksas
A.J.Gravrogku g.4
Įvažiavimas iš Baršausko gatvės, link pesčiųjų tilto į Panemunės šilą
Kontaktai
Tel. nr.: +37062118134
tai cia tas pats ir yra,vakuuminis amsazas ir yra butent tam,kad pasalinti slakus
ATK,as nemozuchiste,man visai neskauda,pavaiksciosiu cia,veliau gla ir su aparatu nueisiu,laiko yra...
ATK,as nemozuchiste,man visai neskauda,pavaiksciosiu cia,veliau gla ir su aparatu nueisiu,laiko yra...
tai kam tas vakuumas jei efekta duoda eteriniai aliejai
toki skelbima tai vertinciau kaip antireklama

toki skelbima tai vertinciau kaip antireklama

tai cia dviguba nauda gaunasi. juk buna, kad kai daro vakuumini su taure, tai patepa belenkuo, kad slystu ir vazineja su taure. o cia, padaro misinuka eteriniu alieju, kurie vazinejant su taure geriau isisavina ir duoda efekta. gal skelbimas ir ne is tiksliuju, bet as sakau is patirties
buvo taip, kad ejau, jau buvo koks 4 kartas ir masaziste vis kita misinuka bandydavo, ziurejom kas man labiausiai tinka. tai aisku, ta oda lyginosi nuo pat pirmuju kartu, bet kai nutaike ta pati geriausia, tai celiulitas po kiekvieno masazo tiesiog tirpo
, as pati buvau nustebus
tai va.
ta masaziste yra ir aromaterapeute, mokesi daug kur. tikrai ismano svo darba

buvo taip, kad ejau, jau buvo koks 4 kartas ir masaziste vis kita misinuka bandydavo, ziurejom kas man labiausiai tinka. tai aisku, ta oda lyginosi nuo pat pirmuju kartu, bet kai nutaike ta pati geriausia, tai celiulitas po kiekvieno masazo tiesiog tirpo

tai va.

tai yra siaip tiesa,todel reikia daug judeti ir darant masazo kursa ir po jo ir dar sveikai maitintis...
Labas merginos,
Esu iš Marijampolės gal kuri irgi esat noriu taip pat pradėt gydymą ir nežinau kur eiti. Gal kuri esat kur buvusi.
Esu iš Marijampolės gal kuri irgi esat noriu taip pat pradėt gydymą ir nežinau kur eiti. Gal kuri esat kur buvusi.
o po kiek laiko po gimdymo galima pradet daryt tuos masazus?
o cia tam skelbime nurodytas tos masazistes, kur tu ejai tel. numeriukas?
QUOTE(masazas @ 2007 02 26, 00:58)
tai cia dviguba nauda gaunasi. juk buna, kad kai daro vakuumini su taure, tai patepa belenkuo, kad slystu ir vazineja su taure. o cia, padaro misinuka eteriniu alieju, kurie vazinejant su taure geriau isisavina ir duoda efekta. gal skelbimas ir ne is tiksliuju, bet as sakau is patirties
, as pati buvau nustebus
tai va.

tai va.

o cia tam skelbime nurodytas tos masazistes, kur tu ejai tel. numeriukas?
Klausimas ne i tema
O kuom skiriasi vakuminis masazas su aparatu nuo vakuminio masazo su rankine taure?

O kuom skiriasi vakuminis masazas su aparatu nuo vakuminio masazo su rankine taure?
QUOTE(agnie6ka @ 2007 02 27, 23:09)
Klausimas ne i tema

Su aparatu daug veiksmingesnis, nes aparatas:
1. turi įv.dydžio taures ir iškart galima masažuoti 4 taurėm, t.y. iškart veikiamas didesnis kūno plotas;
2. ir taurės, ir kiti aparato angaliai pripildyti subatmosferinio slėgio. Kūno vietos veikiamos nekintamu ir pulsuojančiu vakuumu. Paprastos taurės nepulsuoja.
3. pats veiksmingiausias antgalis celiulitui gydyti - volelis su ritinėliais.
4. su aparatu neskausminga
Pažiūrėkite nuotraukas žemiau nurodytame interneto puslapyje, ir bus aišku:nuotraukos