Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

o gal kas bandete su VelaSmooth aparatu masazus? kokie atsilepimai,ir kur vilniuje daro
Atsakyti
Nusipirkau šiandien bambuko lazdeles, su kuriomis darysiu limfodrenažinius masažus ir dvi priemones: liekninantį relaksuojantį masažinį Marijos Galland aliejų (500 ml kaina 170 Lt) ir modeliuojančią- liekninančią Marijos Galland pastą (460 ml 60 Lt). Daug aliejų esu savo rankimis čiupinėjus, bet šitas- tikra fantastika thumbup.gif Ir ta pasta labai įdomi- ji limpa prie pirštų ir labai įdomus jausmas, kai masažuoji. Naudosiu savo kojytėms kiekvieną dieną- pažiūrėsiu, koks efektas.
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 07 29, 17:27)

gal kam teko cia lankytis? bandau prisiskambinti ju skelbiamu telefonu jau kelias dienas - o ten visuomet faksas "atsiliepia" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2007 08 02, 13:43)
gal kam teko cia lankytis? bandau prisiskambinti ju skelbiamu telefonu jau kelias dienas - o ten visuomet faksas "atsiliepia" doh.gif

man teko. labai gera kosmetika, super personalas ir aparatura smile.gif esu daug ka isbandzius ten: kremus anticeliulitinius, proceduras kai kurias. vakuumine kapsule tai yra geris, man labai padejo
Atsakyti
QUOTE(melionine.asara @ 2007 08 02, 13:38)
man teko. labai gera kosmetika, super personalas ir aparatura smile.gif esu daug ka isbandzius ten: kremus anticeliulitinius, proceduras kai kurias. vakuumine kapsule tai yra geris, man labai padejo

jei lankei Vilniuje, gal zinai ju veikianti telefona? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2007 08 02, 14:44)
jei lankei Vilniuje, gal zinai ju veikianti telefona? smile.gif

Forum Palace yra vienas salonas ir kitas yra trixi studija, bet patarciau del kokybes i Forum Palace, telefono nezinau.

bet man geriausias ir neprylygstamiausias yra Kaune, galiu 100% atsakyti uz kokybe ir personala, as ten nuo atidarymo vaikstau, ne kart nenuvyle, zmones ten girdejau vaziuoja net is Klaipedos smile.gif neapsakomai malonus personalas, apsokineja tave is visu pusiu thumbup.gif i nieka kita neiskeisciau wub.gif
Atsakyti
http://www.azuolynas...1/paslaugos.htm va ju puslapis, per google radau
Konstitucijos pr. 26 ("Forum Palace"), Vilnius
Tel.nr.: 8 52 2103138
Mob.tel.: +370 615 15995
Atsakyti
QUOTE(melionine.asara @ 2007 08 02, 14:19)
http://www.azuolynas...1/paslaugos.htm va ju puslapis, per google radau
Konstitucijos pr. 26 ("Forum Palace"), Vilnius
Tel.nr.: 8 52 2103138
Mob.tel.: +370 615 15995

Įdomu g.gif
Atsakyti
Aciu. Bandziau i Trixy skambinti, pameginsiu i Foruma. O ten tas pats?
Atsakyti
QUOTE(melionine.asara @ 2007 08 02, 14:02)
bet man geriausias ir neprylygstamiausias yra Kaune, galiu 100% atsakyti uz kokybe ir personala, as ten nuo atidarymo vaikstau, ne kart nenuvyle, zmones ten girdejau vaziuoja net is Klaipedos smile.gif neapsakomai malonus personalas, apsokineja tave is visu pusiu  thumbup.gif  i nieka kita neiskeisciau  wub.gif

pritariu visu simtu procentu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis as tai pasiuliciau vakuumini masaza daroma aparatu starvac Sp2 man tai labai patyko kuno formos pagierejo. oda pastangrejo ir atsigavo dariausi
Gydomojo Masazo Centre karoliniskese Laisves (kain irgi nesikandzioja 60lt vienas kartas, kursui taikoma nuolaida)
gmcentras.lt
ma tai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As kitai savaitei uzsirasiau i Forum'a smile.gif
Atsakyti