Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

Darausi kasdien 40 min. šlaunų masažą su vakuumine taure. Naudoju kažkokį itališką masažinį aliejų įsigytą "Sarmoje", nelabai net ir pavadinimą turi ax.gif

Dabar kaip tik baigiasi, norėčiau įsigyti kitokį, bet nežinau, gal žinote kur rasti Maria Galland(su šiuo aliejumi man darė vakuuminius masažus masažo kabinete)? O gal kas bandę "The Body Shop" aliejų?
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2007 08 21, 11:56)
Nusiviliau nenuejusi verysad.gif Turiu maziuka, maitinu MP, kosmetologe (Forume) patikino, kad zindymas - nera kontraindikacija limfodrenazaui. Del viso pikto paklausiau gines - ta neleido, sako masazas pats aiksu nekenkia, bet jo metu naudojami geliai kenkia. Va taip.

kazkas cia ne taip, gal tavo "gine" pamirso pasidometi naujovemis, nes as kai kalbejausi merginom centre, nes mano sesuo laukiasi antro smile.gif klausiau kokios yra proceduros ir pns, tai jie turi adaptuotas proceduras nesciosioms ir jau po gimdymo. mano sesuo labai patenkinta ir su malonumu lankosi salone smile.gif as manau, kad vistik verta dar karta uzsirasyti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulutė @ 2007 08 23, 08:10)
susigundziau ir as tuo vakuminiu masazu, vakar buvau pirma karta. NU bet jau skausmas  blink.gif
Aparatas lyg Starvac (ar kazkaip panasiai) buvo.
Tai va dabar iskilo man klausimas, ar taip visada skaudes? ar jau kitos proceduros metu skausmas bus maziau juntamas.  unsure.gif

10 tokiu proceduru tikrai neistverciau  g.gif

skauda tik pirmuosius kartus ir net melynes kartais atsiranda, bet tai tik pradzioje smile.gif

rankomis, namie paciai niekad taip gerai neiisimasazuos kaip salone, as ir bandziau, bet man nepatiko, guli aparatas spintelej ir net paziuret nenoriu. salone merginos zino kiek galima, kokiu stiprumu, kurias vietas daugiau reikia pamasazuot ir pns. as esu uz profesionaluma
Papildyta:
Sandret gavau tavo zinute bet nezinau kaip tau atsakyti as dar naujoke siame forume. Weyergans High Care salonas Kaune yra BLC pastate, Donelaicio 62-215 iejimas yra is Putvinskio gatves. www.groziocentras.lt. ten rasi visa reikiama informacija, o telefonas registracijai 8-37 206447.

Bet nesumaisykit ten yra dar ir kitas salonas, jie taip pat turi weyergans kosmetikos, bet ten visai prastai as karta nusprendziau pabandyt ir ta salona ir labai nusivyliau, sokoladinis masazas buvo daromas su guminemis pirstinemis ir saltu sokoladu, buvo nemalonu, o po masazo anticeliulitinio liko kraupios
melynes sad.gif niekada daugiau i kitus salonus neisiu.
Atsakyti
QUOTE(melionine.asara @ 2007 08 27, 16:33)
rankomis, namie paciai niekad taip gerai neiisimasazuos kaip salone, as ir bandziau, bet man nepatiko, guli aparatas spintelej ir net paziuret nenoriu.

Apie kokį aparatą kalbi? Papasakok, koks jo veikimas. Gal nori parduot, jei nenaudoji?
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 08 27, 18:05)
Apie kokį aparatą kalbi? Papasakok, koks jo veikimas. Gal nori parduot, jei nenaudoji?

Aš tokį aparatą matyt irgi turiu g.gif
"Philips Cellese" (modelis HP 5215).
Darydavausi vakuuminį masažą šlaunims, yra keletas intensyvumo lygių. Masažas skirasi nuo "saloninių" tuo, kad su Phillips masažuokliu reikia masažuoti švarią, sausą odą (be jokių aliejų ax.gif ).
Dabar pati darausi su vakuumine taure ir bent jau man patogiau, maloniau ir netgi efektas pasakyčiau - geriau matomas 4u.gif
Tiesa, dariausi masažų kursą ir su "Starvac" (14 masažų) aparatu masažo kabinete, o po kurso - jau pati masažuojuosi rūpestingai, profilaktiniais tikslais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 08 27, 19:05)

as turiu toki pati kaip Rasma smile.gif
nezinau man nepatiko, dabar sesuo juo naudojasi
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 07 29, 18:27)

O nuolaidas jie taiko kokias? g.gif Nes pasižiūrėjau, kad anticeliulitinis masažas kojos+pilvas- 145Lt.
Tai jeigu darytis 10 procedūrų, kaina- wacko.gif
Atsakyti
[quote=Rasma,2007 08 27, 21:06]
Aš tokį aparatą matyt irgi turiu g.gif
"Philips Cellese" (modelis HP 5215).

o kur toki aparata isigyti? ax.gif
ir kiek beje jis kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2007 08 28, 09:34)
o kur toki aparata isigyti?  ax.gif
ir kiek beje jis kainuoja  rolleyes.gif

Aš jo labai daug kur ieškojau, nes LT - nepopuliarus, todėl ir mažai kas beprekiauja.
Radau ir pirkau Vilniuje, Žirmūnuose esančioje "Hyper Rimi" parduotuvėje. Bet buvo padėtas ne kur elektros ar buitinė technika, o kosmetikos skyriuje, šalia kremų nuo celiulito rolleyes.gif

Kaina buvo apie 200 Lt. g.gif (nepamenu tiksliai bet lyg ir 239 Lt...o gal 189..nebepamenu, o dabar pažiūrėti negaliu garantinio čekio..g.gif )

Radau internete foto, tai va toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2007 08 28, 09:23)
O nuolaidas jie taiko kokias? g.gif Nes pasižiūrėjau, kad anticeliulitinis masažas kojos+pilvas- 145Lt.
Tai jeigu darytis 10 procedūrų, kaina-  wacko.gif

nezinau kaip kitur bet Kaune taiko nuolaidas ir apskritai ten super salonas, neapsakomai malonus aptarnavimas, dovaneles, siurprizai... kartais net neklausiu saves cia daug ar mazai uz proceduras, ten viskas atperka...
Atsakyti
QUOTE(melionine.asara @ 2007 08 28, 11:45)
nezinau kaip kitur bet Kaune taiko nuolaidas ir apskritai ten super salonas, neapsakomai malonus aptarnavimas, dovaneles, siurprizai... kartais net neklausiu saves cia daug ar mazai uz proceduras, ten viskas atperka...

Kaune, Kaune.... o dėl tų nuolaidų reikia tartis iškarto nuėjus? g.gif ar tiesiog po kiekvienos procedūros kažkiek nuleidžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2007 08 28, 11:48)
Kaune, Kaune.... o dėl tų nuolaidų reikia tartis iškarto nuėjus? g.gif ar tiesiog po kiekvienos procedūros kažkiek nuleidžia g.gif

siaip gali tartis ir iskart, jei perki daugiau proceduru, bet po pirmos jie ir taip man rodos duoda 10%
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2007 08 26, 16:48)

Dabar kaip tik baigiasi, norėčiau įsigyti kitokį, bet nežinau, gal žinote kur rasti Maria Galland(su šiuo aliejumi man darė vakuuminius masažus masažo kabinete)? O gal kas bandę "The Body Shop" aliejų?

Žinau, kur galima įsigyti M.Galland aliejaus, nes pati jį kasdien naudoju. Bet jis brangus- pusė litro 170 Lt. Jei domina, parašyk AŽ.
Atsakyti