QUOTE(Tuoj @ 2007 08 21, 11:56)
Nusiviliau nenuejusi

Turiu maziuka, maitinu MP, kosmetologe (Forume) patikino, kad zindymas - nera kontraindikacija limfodrenazaui. Del viso pikto paklausiau gines - ta neleido, sako masazas pats aiksu nekenkia, bet jo metu naudojami geliai kenkia. Va taip.
kazkas cia ne taip, gal tavo "gine" pamirso pasidometi naujovemis, nes as kai kalbejausi merginom centre, nes mano sesuo laukiasi antro

klausiau kokios yra proceduros ir pns, tai jie turi adaptuotas proceduras nesciosioms ir jau po gimdymo. mano sesuo labai patenkinta ir su malonumu lankosi salone

as manau, kad vistik verta dar karta uzsirasyti
Papildyta:
QUOTE(Saulutė @ 2007 08 23, 08:10)
susigundziau ir as tuo vakuminiu masazu, vakar buvau pirma karta. NU bet jau skausmas
Aparatas lyg Starvac (ar kazkaip panasiai) buvo.
Tai va dabar iskilo man klausimas, ar taip visada skaudes? ar jau kitos proceduros metu skausmas bus maziau juntamas.
10 tokiu proceduru tikrai neistverciau
skauda tik pirmuosius kartus ir net melynes kartais atsiranda, bet tai tik pradzioje
rankomis, namie paciai niekad taip gerai neiisimasazuos kaip salone, as ir bandziau, bet man nepatiko, guli aparatas spintelej ir net paziuret nenoriu. salone merginos zino kiek galima, kokiu stiprumu, kurias vietas daugiau reikia pamasazuot ir pns. as esu uz profesionaluma
Papildyta:
Sandret gavau tavo zinute bet nezinau kaip tau atsakyti as dar naujoke siame forume. Weyergans High Care salonas Kaune yra BLC pastate, Donelaicio 62-215 iejimas yra is Putvinskio gatves. www.groziocentras.lt. ten rasi visa reikiama informacija, o telefonas registracijai 8-37 206447.
Bet nesumaisykit ten yra dar ir kitas salonas, jie taip pat turi weyergans kosmetikos, bet ten visai prastai as karta nusprendziau pabandyt ir ta salona ir labai nusivyliau, sokoladinis masazas buvo daromas su guminemis pirstinemis ir saltu sokoladu, buvo nemalonu, o po masazo anticeliulitinio liko kraupios
melynes

niekada daugiau i kitus salonus neisiu.