Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

QUOTE(Montvile @ 2007 09 06, 10:08)

Tai vat ir galvoju, ar masažai padės, ar pinigai bus į balą išmesti.

Masažuojuosi kartą per savaitę ir nemanau, kad mano pinigai į balą metami biggrin.gif Va inkstus išsitirti tai reikia mirksiukas.gif Betgi ir kraujo bei šlapimo tyrimai parodo, jei su inkstais bėdų yra...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 06, 12:23)
Masažuojuosi kartą per savaitę ir nemanau, kad mano pinigai į balą metami  biggrin.gif  Va inkstus išsitirti tai reikia  mirksiukas.gif Betgi ir kraujo bei šlapimo tyrimai parodo, jei su inkstais bėdų yra...

Visai neseniai tokius tyrimus dariausi dėl kitų priežasčių, bet niekas nesakė, kad kažkokių problemų yra. Greitai vėl tuos pačius tyrimus darysiuos, tai būtinai užklausiu.
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 09 06, 10:14)
Aš irgi apie tai skaičiau, kad taip gali atsitikti, todėl ir bijau tų vakuminių masažų...Iš tikrųjų dabar tokia begalė visokių masažų, kad nebežinau ką rinktis.
O kas kiek laiko Tu lankaisi pas savo masažistę, kiek laiko užtrunka masažas, ar jis neskausmingas? Kuriam mieste?

As gyvenu ukmergeje. Yra labai gera masaziste, pas ja atvaziuoja moterys ir vyrai masazuotis is Vilniaus, Kauno ir t.t.
As renkuosi gydomousius masazus. pastaruoju metu koju masaza. labai gerai padeda nuo celiulito, ji masazuoja rankomis, labai stipri moteriske, rankos tvirtos, bet man tikrai neskauda, priesingai, labai malonu. Koju masazas trunka ~ 15-20 min. jeigu noriu greito rezultato tenka eiti 3 kartus per savaite koki menesi, paskui, kad islaikyti, uztenka per savaite karta nueiti. Vienas karta kainuoja ~20Lt smile.gif
Dabar jau buvau labai seniai, todel be galo noriu vel pradeti, norisi grazesniu koju smile.gif Rezultatas pastebimas akivaizdziai, ypac jeigu lankaisi pastoviai.
teisa, su vakuumu man daro tik juosmeniui is uzpakaliukui smile.gif , o kojoms, sako, geriau nereikis, kad nesutrukinetu kapiliarai. As jos klausau.
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2007 09 06, 15:15)
As gyvenu ukmergeje. Yra labai gera masaziste, pas ja atvaziuoja moterys ir vyrai masazuotis is Vilniaus, Kauno ir t.t.
As renkuosi gydomousius masazus. pastaruoju metu koju masaza. labai gerai padeda nuo celiulito, ji masazuoja rankomis, labai stipri moteriske, rankos tvirtos, bet man tikrai neskauda, priesingai, labai malonu. Koju masazas trunka ~ 15-20 min. jeigu noriu greito rezultato tenka eiti 3 kartus per savaite koki menesi, paskui, kad islaikyti, uztenka per savaite karta nueiti. Vienas karta kainuoja ~20Lt  smile.gif 
Dabar jau buvau labai seniai, todel be galo noriu vel pradeti, norisi grazesniu koju  smile.gif  Rezultatas pastebimas akivaizdziai, ypac jeigu lankaisi pastoviai.
teisa, su vakuumu man daro tik juosmeniui is uzpakaliukui  smile.gif , o kojoms, sako, geriau nereikis, kad nesutrukinetu kapiliarai. As jos klausau.

Gera mintis su vakumu prie kojų nelįsti thumbup.gif O ar labai skauda užpakaliuko masažas su vakumu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 06 rugsėjo 2007 - 13:29
QUOTE(Montvile @ 2007 09 06, 14:25)
Gera mintis su vakumu prie kojų nelįsti  thumbup.gif O ar labai skauda užpakaliuko masažas su vakumu?

na man tai tikrai neskauda thumbup.gif nera taip baisu kaip atrodo
Preis tai ejau masazuoti nugaros, tai taip patiko, ne tik malonu, bet ir svorio numeciau thumbup.gif sonai suplonejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2007 09 06, 15:32)
na man tai tikrai neskauda  thumbup.gif  nera taip baisu kaip atrodo
Preis tai ejau masazuoti nugaros, tai taip patiko, ne tik malonu, bet ir svorio numeciau  thumbup.gif  sonai suplonejo  smile.gif

Reikės būtinai pabandyt, nes jau seniai mąstau apie tai. Pati esu iš Klaipėdos, todėl reikės čia vietoj ieškotis kokios geros masažistės. Ačiu Tau už info.
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 09 06, 14:42)
Reikės būtinai pabandyt, nes jau seniai mąstau apie tai. Pati esu iš Klaipėdos, todėl reikės čia vietoj ieškotis kokios geros masažistės. Ačiu Tau už info.

Nera uz ka. Svarbu rasti ta , kuri tikrai tinka.
Sekmes smile.gif
Atsakyti
Limfai aktyvinti(del patinimu ) geriau daryti ne vakuumini o limfodrenazini masaza-vadinamuosius "oro batus" 4u.gif
tai saugi procedura daroma net onko ligomis sergantiem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2007 09 06, 19:43)
Limfai aktyvinti(del patinimu ) geriau daryti ne vakuumini o limfodrenazini masaza-vadinamuosius "oro batus"  4u.gif
tai saugi procedura daroma net onko ligomis sergantiem  smile.gif

O kiek tų procedūrų reikia, kad matystųsi rezultatas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 06 rugsėjo 2007 - 17:49
aš dariausi pati "grožio imperijoj " kaune, šį masažiuką, man labai patiko, dariausi dėl malonumo, gal kokia prieš 4 metus, net daugiau, kai tik atsirado tas masažas taip ir išbandžiau, tada kainavo 150 lt berots vienas kartas smile.gif
man asmeniškai patiko, sureguliavo skysčių kiekį organizme , nors nebuvau niekad pilna, sveriu 52 dabar smile.gif bet norėjosi viską išbandyti, tik va brangus tas malonumas su tuo ufonautišku kombinezonu smile.gif))
o po procedūros šios, eidavai įškart į kita kabinetą ir darydavo viso kūno dumblių kauke, va je koks kaifas wub.gif wub.gif wub.gif įviniodavo ir gulėjau sau po ramia muzikėle bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 09 06, 17:46)
O kiek tų procedūrų reikia, kad matystųsi rezultatas?

Cia priklauso nuo to ka nori pamatyti ir kokia yra dabartine situacija. Kaune toks masazas kainuoja 95lt. Gal net galima ir pigiau rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 06, 22:13)
...man asmeniškai patiko, sureguliavo skysčių kiekį organizme , nors nebuvau niekad pilna, sveriu 52 dabar smile.gif . bigsmile.gif

QUOTE(sunnyday @ 2007 09 06, 22:40)
Cia priklauso nuo to ka nori pamatyti ir kokia yra dabartine situacija. Kaune toks masazas kainuoja 95lt. Gal net galima ir pigiau rasti  4u.gif

O čia viso kūno tiek kainuoja ? Aš manau, kad man pakaktų tik apatinei kūno daliai, ar daro vien kojom, užpakaliukui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 07 rugsėjo 2007 - 10:47