Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

Vaižgante, o kokia Tavo nuomonė apie tą aparatuką "Philips Cellese"?
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 08 28, 16:15)
Vaižgante, o kokia Tavo nuomonė apie tą aparatuką "Philips Cellese"?

Nemačiau, nežinau. Labiau vertinu kantrų rankų darbą. Manau, kad jeigu šitai bėdai reikėjo daug laiko atsirasti, tai reikėtų su ja lėtai ir tvarkytis, o ne skubėti per mėnesį atsikratyti celiulito...
Atsakyti
man asmenishkai super...tikrai ir apimtys sumazejo ir celiul;itas akivaizdziai apnyko,o beto pravarinejant pachia limfa ir sveikatytes kokybe pagerejo...Rankom g.gif nea nes atliekant rankom ir skaudziau ir labai maigomos kraujagysles,o kadangi mano odele super plona,tai ishkart xana-kraujosruvos ir melynes,o kam man to reikia,kai tikrai atrastas thumbup.gif budas ir ash juo labai patenkinta,o jei pinigeliu maziau kainuotu tai ishviso!!!
Atsakyti
Zadu ir as rugsejo vidury eiti
Mergaites o jus veiduka masazuojate su vakuminiu?
jonavoje vakuminis viso kuno masazas kainuoja 60lt+veido 25lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zai-zai: 02 rugsėjo 2007 - 13:15
QUOTE(zai-zai @ 2007 09 02, 14:14)
Zadu ir as rugsejo vidury eiti
Mergaites o jus veiduka masazuojate su vakuminiu?
jonavoje vakuminis viso kuno masazas kainuoja 60lt+veido 25lt  ax.gif

neisivaizduoju kokio lygio tas vakuuminis masazas gali buti jei uz visa kuna praso ti 60lt. kazkas cia ne taip g.gif
o gal gali pasakyti kur jonavoj tokius dalykus daro, jei tokios kainos man net is kauno apsimoka nuvaziuoti paciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melionine.asara @ 2007 09 02, 17:34)
neisivaizduoju kokio lygio tas vakuuminis masazas gali buti jei uz visa kuna praso ti 60lt. kazkas cia ne taip  g.gif
o gal gali pasakyti kur jonavoj tokius dalykus daro, jei tokios kainos man net is kauno apsimoka nuvaziuoti paciai  biggrin.gif

na kokio lygio daro as nzn ,nes pirma karta tai bandysiu .bet siaip man ta kosmetike labai patinka, viska labai kruopsciai daro .
o del kainu -vis tik ne kaunas...vilniui tikriausiai irgi gerokai brangiau negu kaune...
o tai jau kokios kainos kaune???
Atsakyti
nesu lankiusis pas kitas, bet Jonavoje ta procedura trunka apie 1 val. ax.gif
kiek teko skaityt informacijos, tai nemanau kad kazkuo prastesne procedura nei kitur.
O be to juk mazas miestas, nera ko noret kosminiu kainu. rolleyes.gif
Atsakyti
Žinau, kad Jonavoje viena kirpėja kažkurioje kirpykloje turi savo masažo kabinetą ir moka įvairiausių masažų,kuriuos jau senokai mokosi važinėdama į Vilnių savaitgaliais. Ji moka ir limfodrenažinį masažą su bambuko lazdelėmis.
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2007 09 02, 19:06)
nesu lankiusis pas kitas, bet Jonavoje ta procedura trunka apie 1 val.  ax.gif
kiek teko skaityt informacijos, tai nemanau kad kazkuo prastesne procedura nei kitur.
O be to juk mazas miestas, nera ko noret kosminiu kainu.  rolleyes.gif

pritariu 100proc.
drinks_cheers.gif

o tai kaip ten suveiduku,ar kas daretes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zai-zai: 02 rugsėjo 2007 - 17:44
QUOTE(zai-zai @ 2007 09 02, 18:41)
pritariu 100proc.
drinks_cheers.gif

o tai kaip ten suveiduku,ar kas daretes? ax.gif

veido nesidarau, tik kuno ax.gif
beje del veido jei teisingai supratau daro tik limfodrenazini. unsure.gif Bet sito dar nesu isbandzius rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 02, 18:31)
Žinau, kad Jonavoje viena kirpėja kažkurioje kirpykloje turi savo masažo kabinetą ir moka įvairiausių masažų,kuriuos jau senokai mokosi važinėdama į Vilnių savaitgaliais. Ji moka ir limfodrenažinį masažą su bambuko lazdelėmis.

kazkas idomaus ax.gif
o koks beje yra vien limfodrenazinio masazo poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2007 09 02, 18:37)

o koks beje yra vien limfodrenazinio masazo poveikis?

Išvaro iš organizmo skysčių perteklių, pagerina limfos tekėjimą, detoksikuoja ir t.t.
Atsakyti
Sveikutes, jonavoje darausi viso kuno vakumini masaza su tauremis, dabar eisiu 5 karta. Bet kai pas mane labai problematiska vieta yra pilvukas, tai ji pasiule ir dar purvo kaukes deti ant pilvo, slaunu ir uzpakaliuko+ infroraudonuju spinduliu pirtele, ziuresiu koks bus rezultatas po visu proceduru. Nuo tauriu paliko visas kunas melynem nusetas, na ir pilvukas truputeli susitrauke, svoris nelabai krenta, bet apimtys po 4 kartu sumazejo po 3 cm smile.gif Bet reikes isbandyti ir vakumini masaza pas kosmetologe ax.gif
Atsakyti